Klinika Božikov

Kriolipoliza s 360°CLATUU tehnologijo - ponudba Pomlad-poletje

Če kdaj, je zdaj pravi čas za čiščenje telesa! Z odstranitvijo odvečnih trdovratnih maščobnih oblog, stimulacijo limfnega obtoka, s katerim se iz telesa izločijo škodljive snovi, ter z zmanjšanjem videza celulita boste odlično pripravljene na poletje!

Na Kliniki Božikov vas to pomlad pričakujemo s posebno ponudbo: lepotnim paketom Pomlad-poletje, s katerim boste svoje telo osvobodile odvečne maščobe, stimulirale limfni obtok in s tem pospešile izločanje škodljivih snovi iz telesa ter izboljšale videz celulita. Posebna spomladanska ponudba vključuje en tretma kriolipolize s 360° CLATUU tehnologijo in tri tretmaje s sistemom LPG endermologija po posebni ceni 245 evrov.* Prav tako do konca junija velja 30 % popust tudi na samostojen, posamezen tretma kriolipolize.**

Izkoristite to odlično priložnost, očistite svoje telo in se pravočasno pripravite na poletje. Preoblikujte svoje telo tako, da se enkrat za vselej znebite nadležnih maščobnih oblog in zmanjšate videz celulita. Svoj termin rezervirajte še danes, bodisi izpolnite obrazec spodaj ali nam pišite na info@bozikov.com.

Kaj je kriolipoliza s 360° CLATUU tehnologijo?

Kriolipoliza s 360° CLATUU tehnologijo je najsodobnejši neoperativni estetski postopek za odstranjevanje trdovratnih maščobnih oblog, ki jih ne moremo uspešno odpraviti z vadbo ali uravnoteženo prehrano. Terapija lahko zelo učinkovito nadomesti invazivne in boleče kirurške postopke.

Gre za postopek, ki učinkovito uporablja tehnologijo kontroliranega ohlajanja tkiv z namenom, da se znebimo trdovratnih maščobnih oblog. S tretmajem zamrzujemo maščobne celice in s tem dosežemo trajno zmanjšanje njihovega števila v podkožnih tkivih, brez poškodb drugih tkiv ali celic. Za trajen in viden rezultat lahko zadostuje že samo 1 tretma (do največ 3), postopek pa ne zahteva telesne vadbe ali restriktivnih diet.

Kako poteka terapija kriolipolize?

Na naši kliniki vsako stranko obravnavamo individualno in celostno. Na pregledu se bomo najprej pogovorili o vaših željah in skupaj zastavili cilj, ki ga želite doseči s tretmaji. Še pred prvim tretmajem bomo izmerili velikost kožne gube, saj bomo lahko le tako videli dosežen rezultat.

Postopek poteka tako, da izbrani predel telesa označimo in ga zaščitimo z membrano, namočeno v gel. Čez membrano še enkrat namažemo poseben gel, nato apliciramo nastavek, ki s pomočjo vakuuma ustvari kožno gubo, ki gubo ohladi na -9°C. Označen predel ohlajamo med 30 in 40 minut.

Če želimo odstraniti maščobne obloge tudi iz katerega drugega dela telesa, lahko istočasno namestimo še en aplikator, kar je velika prednost pred konkurenčnimi aparati.

Za kriolipolizo s 360° CLATUU tehnologijo na naši kliniki se je odločila tudi pevka Neisha. Njeno izkušnjo lahko ogledate v IG Storyju Kriolipoliza na Instagram profilu naše klinike.

Kaj je LPG endermologija?

LPG endermologija je terapija lipomasaže, ki je neinvazivna in napade celulit na telesu. Z njo zmanjšamo videz celulita, izboljšamo videz kože, odpravimo lokalno nakopičeno maščobo ter tako preoblikujemo postavo. S postopkom mehanske stimulacije kože dosežemo ponovno aktivacijo mirujoče celične aktivnosti. Z LPG endermologijo se bo v vašem telesu ustvarilo novo vezivno tkivo, pospešil se bo metabolizem, iz telesa se bodo izločili toksini videz celulita se bo zmanjšal prav tako pa tudi maščobne obloge. Spet boste vitki, vaša koža pa kot prerojena – zelo nežna in prožna.

Kako poteka terapija s sistemom LPG endermologija?

Med terapijo – en tretma traja približno 45 minut – s pomočjo LPG patentirane motorizirane lipomasažne glave neboleče in brez stranskih učinkov nežno stimuliramo kožo in podkožje. Na ta način ponovno aktiviramo upočasnjeno celično aktivnost in limfni obtok. Prebujene ciljne celice obnovijo kožo od znotraj, kar se odraža na vidno pomlajeni, čvrstejši koži in preoblikovanem telesu.

Terapija je primerna za vse tipe kože, uporablja pa se predvsem za tretmaje nog, trebuha, zadnjice, rok. Za 71 % izboljša čvrstost kože, pomaga odstranjevati lokalno nakopičeno maščevje, zmanjša in zgladi celulit.

Cena paketa Pomlad-poletje

V tokratni ponudbi vam je v paketu Pomlad-poletje na voljo en tretma (z enim nastavkom) kriolipolize s 360° CLATUU tehnologijo in trije tretmaji s sistemom LPG endermologija po posebni ceni 245 evrov.*

*Redna cena tretmaja kriolipolize s 360° CLATUU tehnologijo z enim nastavkom ter treh tretmajev s sistemom LPG endermologijo je 370 evrov.

**Redna cena tretmaja kriolipolize s 360° CLATUU tehnologijo z enim nastavkom je 250 evrov. Cena s 30-odstotnim popustom pa 175 evrov.

Želite izvedeti več o ponudbi?

Pokličite nas na 041 33 10 67

ali nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.