Klinika Božikov

Popolne v pomlad in poletje: Nekirurško pomlajevanje obraza z Ultraformerjem III

Vas te dni, ko se narava tako silovito prebuja, ob pogledu v ogledalo čedalje bolj motijo gube na obrazu ter povešena oz. upadla koža brez energije? In se sprašujete, kako bi obrazu čim hitreje in čim bolj učinkovito povrnili svežino in sijaj? Na naši kliniki poznamo rešitev! Z najsodobnejšo napravo Ultraformer III vam s pomočjo visokofrekvenčnega fokusiranega ultrazvoka zgladimo gube in napnemo kožo ter tako obraz že z enim samim tretmajem vidno pomladimo in osvežimo! Če rezervirate termin v maju in juniju, na vse tretmaje z Ultraformerjem III velja 20-odstotni popust, brezplačno pa dobite še razvajanje obraza z nego Aquapeel v vrednosti 80 evrov, s katero boste koži povrnili mehkobo, gladkost in sijaj!

Nekirurška pomladitev obraza z napravo Ultraformer III je odlična rešitev za to, da brez operacije s svojega obraza izbrišete utrujenost in mu povrnete tonus, napetost in čvrstost, s tem pa energijo, vitalnost in bolj mladosten izgled. Da bo vaš videz popoln, pa smo Ultraformerju III dodali še Aquapeel nego, ki osvežilno deluje na povrhnjico in bo poskrbela, da bo vaša koža mehkejša, bolj gladka in sijoča. Izkoristite izjemno priložnost in si zagotovite svoj termin še danes: za rezervacijo izpolnite obrazec ob strani ali nam pišite na info@bozikov.com

Kaj je Ultraformer?

Ultraformer III je trenutno najbolj vroča naprava na trgu za nekirurško pomlajevanje obraza. Ker je tako zelo učinkovit, da so rezultati vidni že po enem tretmaju, ga imenujejo kar nekirurški facelift. Ultraformer III deluje po načelu fokusiranega ultrazvoka visokih moči (HIFU – High Intensity Focused Ultrasound), in sicer tako, da s posebnimi nastavki segrevamo globok dermis in spodaj ležeče subdermalno povezovalno tkivo (SMAS) na 60°C do 70°C. S segrevanjem teh tkiv pride do stimulacije nastajanja novega kolagena in elastina ter hialuronske kisline, kar povzroči zategovanje tkiva. Pri terapiji ne poškodujemo površine kože (povrhnjice).

Kako poteka pomlajevanje obraza z napravo Ultraformer III?

Na pregledu se določijo deli obraza, ki bodo predmet pomlajevanja z aparatom Ultraformer III. Narišejo se anatomska področja in izbere vrsto sonde oz. nastavka, ki se bo uporabljal za pomlajevanje na izbranem področju. Z izbranim nastavkom se ultrazvočna energija usmeri v točno določeno plast kože ali podkožja. S segrevanjem teh tkiv pride do stimulacije nastajanja novega kolagena in zategovanja tkiv. Učinek je enak kot pri faceliftingu, le da brez uporabe kirurškega noža. Terapijo z aparatom Ultraformer III tako zaznavate kot prehoden občutek toplote. Posamezen tretma traja približno pol ure.

Kako deluje Ultraformer III, si lahko ogledate v videu, ki smo ga z modno vplivnico Piko Zrim (The 50th Avenue) posneli posebej za oddajo Preverjeno na Pop TV.

Ultraformer III je preizkusila tudi priljubljena televizijska voditeljica Lorella Flego. Njeno izkušnjo lahko preberete v njenem blogu na tej povezavi.

Kaj je Aquapeel?

Aquapeel je lepotna nega, ki deluje osvežilno na povrhnjico kože. Z njo odstranimo odmrle celice, poenotimo ten in kožo pripravimo na nove, spomladanske kozmetične izzive. Po Aquapeelu bo vaša koža bolj mehka, bolj gladka in bo zasijala v polnem sijaju.

Kako poteka Aquapeel?

Štiri tedne po izbranem nekirurškem pomlajevalnem tretmaju z Ultraformerjem III se boste ponovno oglasili pri nas, da z Aquapeelom poskrbimo še za vašo povrhnijco. Aquapeel traja približno 30-45 min. Med tretmajem najprej po vaši koži drsimo s posebnim vakuumskim nastavkom za luščenje in tako odstranimo mrtve celice. S tem kožo pripravimo na infuzijo aktivnih učinkovin, ki so v izbranem serumu (rastni faktorji, peptide, antioksidanti), s katerim jo nahranimo. Kožo na koncu še zaščitimo z zaščitno kremo.

Cena tretmaja

V tokratni akcijski ponudbi, ki velja v maju 2020, so vsi tretmaji nekirurškega pomlajevanja obraza, vratu ali dekolteja z Ultraformerjem III na voljo z 20-odstotnim popustom: 

 

 

 

Predel

Redna cena v EUR  

– 20 %

 

čelo 230 184
okoli oči 345 276
čelo in okoli oči 420 336
spodnji del obraza 460 368
spodnji del obraza in podbradek 680 544
spodnji del obraza, podbradek in vrat 920 736
obraz 850 680
obraz in podbradek 1000 800
obraz, podbradek in vrat 1150 920
podbradek 300 240
podbradek in vrat 575 460
vrat 460 368
dekolte 460 368
vrat in dekolte 700 560

 

Redna cena Aquapeela, ki ga ob rezervaciji tretmaja z Ultraformerjem III dobite brezplačno, je 80 EUR.

Želite izvedeti več o ponudbi?

Pokličite nas na 041 33 10 67

ali nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.