MediSPA neinvazivni tretmani

Predstavljamo vam MediSPA neinvazivne tretmane, ko bogatijo ponudbo Klinike Božikov. Poleg kirurških in nekirurških posegov nudimo tudi tretmane s pomočjo medicinskih aparatov za neinvazivno oblikovanje telesa in pomlajevanje obraza.

MediSPA neinvazivni tretmani zahtevajo strokovni nadzor

Za tovrstne aparate je značilno, da je za pravilno uporabo in delovanje potrebna zdravniška ekspertiza in zato niso dostopni v kozmetičnih salonih.
Posege lahko izvaja le primerno usposobljena medicinska sestra ali kozmetičarka pod nadzorom zdravnika. Za dober rezultat ni dovolj le aparat, temveč tudi znanje in znanje občutek osebe, ki z njim rokuje.

Za MediSPA smo izbrali najboljše aparate

Na tržišču je mnogo različnih aparatov za neinvazivne tretamne. V naši Kliniki smo izbrali tiste, za katere vemo, da so najbolj učinkoviti in jih je možno kombinirati tudi z našimi bolj invazivnimi posegi.

Komu priporočamo MediSPA tretmane

Za neinvazivne tretmane so primerne vse osebe, ki si iz kakršnega koli razloga ne želijo invazivnih posegov, oziroma si ne morejo privoščiti časa za okrevanje, ki je nujno potreben po invazivnih posegih. Razumeti pa je potrebno omejitve neinvazivnih posegov, saj so rezultati manj drastični, kot pri invazivnih posegih.

MediSPA neinvazivni tretmani

Neinvazivno pomlajevanje obraza – Exilis ultra

Neinvazivno pomlajevanje obraza – Exilis ultra

Medicinski diamantni piling

Medicinski diamantni piling

Oblikovanje telesa s kombinacijo ultrazvoka in radiofrekvence – Exilis ultra

Oblikovanje telesa z Exilis ultra

Oblikovanje telesa z sistemom LPG endermologija

LPG Endermologija za oblikovanje telesa

Paketi