MediSPA neinvazivni tretmaji za oblikovanje telesa in pomlajevanje obraza

MediSPA neinvazivni tretmaji bogatijo ponudbo Klinike Božikov. Poleg kirurških in nekirurških estetskih posegov nudimo tudi tretmaje s pomočjo medicinskih aparatov za neinvazivno oblikovanje telesa in pomlajevanje obraza.

MediSPA neinvazivni tretmaji zahtevajo strokovni nadzor

MediSPA neinvazivne tretmaje izvajamo s pomočjo posebnih aparatov. Za njihovo pravilno uporabo in delovanje potrebna zdravniška ekspertiza, zato niso dostopni v kozmetičnih salonih. Posege lahko izvaja le primerno usposobljena medicinska sestra ali kozmetičarka pod nadzorom zdravnika. Za dober rezultat pa ni dovolj le aparat, temveč tudi znanje in občutek osebe, ki z njim rokuje.

Izbrali smo najboljše aparate

Na trgu je mnogo različnih aparatov za neinvazivne tretmaje. Na naši kliniki smo izbrali tiste, za katere vemo, da so najbolj učinkoviti in jih je možno kombinirati tudi z našimi bolj invazivnimi posegi.

Komu priporočamo MediSPA tretma

Za neinvazivne tretmaje so odločajo tisti pacienti, ki si iz kakršnega koli razloga ne želijo invazivnih posegov, ali pa si ne morejo privoščiti časa za okrevanje, ki je nujno potreben po invazivnih posegih. Treba pa je vedeti, da je učinek neinvazivnih mediSPA tretmajev omejen, saj so rezultati manj drastični kot pri invazivnih posegih.

MediSPA neinvazivni tretmaji

Neinvazivno pomlajevanje obraza – Exilis Ultra

Neinvazivno pomlajevanje obraza – Exilis ultra

Medicinski diamantni piling

Medicinski diamantni piling

Oblikovanje telesa s kombinacijo ultrazvoka in radiofrekvence – Exilis Ultra

Oblikovanje telesa z Exilis ultra

Oblikovanje telesa s sistemom LPG endermologija

LPG Endermologija za oblikovanje telesa

Naročanje

Tel. št. 041 33 10 67

E-naslov: info@bozikov.com