Medicinski diamantni piling – mikrodermoabrazija

Medicinski diamantni piling ali mikrodermoabrazija je postopek neinvazivnega glajenja kože, ki edini združuje sočasno čiščenje in luščenje kože, odstranjevanje ogrcev in globinsko vlaženje. Koža se tako obnovi, regenerira in pomladi, po posegu je mehkejša in na dotik bolj gladka. Če si torej želite mehko in sijočo kožo in hkrati iščete način, kako izgledati mlajši, potem je medicinski diamantni piling prava rešitev za vas!

Medicinski diamantni piling: uporaba

Medicinski diamantni piling je primeren, koristen in varen za vse tipe in stanja kože, pri čemer pa posameznemu tipu kože prilagodimo ustrezno kombinacijo intenzivnosti brušenja in serumov, ki jih uporabimo. Medicinski diamantni piling lepo očisti pore, zmanjša široke odprte pore, izboljšuje tonus, odpre in očisti komedone (ogrce), pogladi brazgotinice in gladi gube. Poseg zajema brušenje kože v kombinaciji z aktivnimi serumi, ki jih pod vakuumom vnesemo v kožo.  S tem spodbudimo tvorbo novih bazalnih celic in stimuliramo fibroblaste, ki povzročajo sintezo kolagena in elastina.

Še posebej je priporočljiv pri negi:

  • starajoče se kože (hiperpigmentacije, drobne gubice, starostne pege);
  • utrujene in izsušene kože;
  • od sonca poškodovane kože;
  • mastne kože z razširjenimi porami;
  • kože, nagnjene k aknam;
  • trdovratni hiperpigmentaciji kože – melasma (cloasma);
  • različnih vrstah brazgotin.

Največji učinek dosežemo pri glajenju drobnih gubic, izboljšanju napetosti izsušene, uvele kože in odpravljanju pigmentnih sprememb. Metoda je zelo uspešna pri mastni koži, nagnjeni k aknam, kjer so moteče predvsem povečane in zamašene lojnice, koža pa se neprijetno sveti.

Z diamantnim pilingom lahko hitro in enostavno preprečimo prezgodnje procese staranja vaše kože in izboljšamo njen videz. Poseg je primeren za ženske in moške. Ni pa terapija primerna za vsako kožo. Naši strokovnjaki bodo hitro ocenili, ali je terapija primerna za vas ali ne.

Medicinski diamantni piling: kako poteka

Diamantni piling najpogosteje izvajamo na obrazu, vratu in dekolteju. Postopek je povsem neboleč in neinvaziven, celo prijeten, saj je draženje kože minimalno. Opravimo ga v treh korakih:

1. korak

Diamantna glava naprave odstrani poroženeli sloj povrhnjice. S tem  odstranimo odmrle celice iz povrhnjice in zmehčamo površino.

2. korak

S tekočino in vakuumom odstranimo umazanijo iz por in kožo navlažimo.

3. korak

Z medicinskimi serumi prepojimo kožo z antioksidanti in peptidi, ki kožo nahranijo in ji dajo nov sijaj.

Poseg traja do 30 minut. Po posegu je vaša koža do največ dve uri rahlo občutljiva in včasih nekoliko pordela. Kljub temu se lahko takoj po njem brez skrbi vrnete k vašim vsakodnevnim aktivnostim.

Medicinski diamantni piling

Medicinski diamantni piling: okrevanje

Za najboljše okrevanje vam priporočamo, da na vaš obraz naslednji dan ne nanašate ličil in da se nekaj dni izogibate soncu. Med tretmaji diamantnega pilinga je obvezna uporaba krem z visokim zaščitnim faktorjem.

Medicinski diamantni piling: rezultat

Koža je po posegu pomlajena, površinske gubice se zmanjšajo, tonus se izboljša, je bolj sijoča in bolj elastična.

Koliko časa so vidni učinki?

Koža je že po prvem posegu nežnejša, bolj sveža in sijoča. Za umiritev mastne, k mozoljem nagnjene kože, finih gubic, področij močnejšega zabarvanja ipd. je potrebnih več zaporednih tretmajev, in sicer približno 5 ali 6 zapored, ki jih opravimo v enotedenskih razmikih.

Piling Aqua Peel kot nadgradnja medicinskega diamantnega pilinga

Nadgradnja medicinskega diamantnega pilinga je piling Aqua Peel, ki prav tako očisti pore, izboljša videz razširjenih por, izboljša tonus, odpre in očisti ogrce ter gladi površinske brazgotine in gubice. Poleg tega pa kožo še nahrani, osveži z infuzijo učinkovin, ki jih na naši kliniki individualno prilagodimo glede na potrebe stranke. S tem globinsko osvežimo in regeneriramo kožo obraza po dolgotrajni in pretirani izpostavljenosti soncu.

Cena

  • Medicinski diamantni piling (z aktivnimi substancami) 80 €
  • Klasični diamantni piling 50 €

Želite izvedeti več o tretmaju?

Za več informacij o tretmaju nam pišite ali nas pokličite.

E-naslov: info@bozikov.com

Tel. št.: 041 33 10 67