Medicinski diamantni piling

Medicinski diamantni piling je postopek neinvazivnega glajenja kože, ki edini združuje sočasno čiščenje in luščenje kože, odstranjevanje ogrcev in globinsko vlaženje. Koža se tako obnovi, regenerira in pomladi, po posegu je mehkejša in na dotik bolj gladka. Poseg je še posebej primeren za kožo, ki ima prizadeto teksturo, npr. zaradi aken.

Kdaj še posebej priporočamo diamantni piling

Medicinski diamantni piling lepo očisti pore, zmanjša široke odprte pore, izboljšuje tonus, odpre in očisti komedone (ogrce), pogladi brazgotinice in gladi gube. S posegom se vzpodbudi tvorba novih bazalnih celic in stimulirajo se fibroblasti, ki povzročajo sintezo kolagena in elastina.

Kako poteka medicinski diamantni piling

Postopek je povsem neboleč in neinvaziven, celo prijeten. Traja do 30 minut. Po posegu se lahko takoj naličite in vrnete k vašim opravilom. Opravimo ga v treh korakih:

1. korak

Glava naprave odstrani poroženeli sloj povrhnjice. S tem dosežemo blago eksfoliacijo (odstranitev odmrlih celic iz povrhnjice) in zmehčanje površine.

2. korak

S tekočino in vakuumom odstranjujemo debris (umazanijo) iz por in kožo navlažimo.

3. korak

Z medicinskimi serumi nato prepojimo kožo z antioksidanti in peptidi, ki kožo nahranijo in ji dajo nov sijaj.

Rezultat

Koža je že po prvem posegu nežnejša, bolj sveža in sijoča. Za umiritev mastne, k mozoljem nagnjene kože, finih gubic, področij močnejšega zabarvanja ipd. je potrebnih več zaporednih tretmajev, in sicer približno 5 ali 6 zapored, ki jih opravimo v enotedenskih razmikih.  Za vzdrževanje doseženega rezultata priporočamo, da poseg ponavljate enkrat na mesec.

Cena

  • Medicinski diamantni piling (z aktivnimi substancami) 80 €
  • Klasični diamantni piling 50 €

Naročanje

Tel. št. 041 33 10 67

E-naslov: info@bozikov.com