Naj bo lepo telo dober razlog za zadovoljstvo!

Odstranjevanje maščobe / Oblikovanje telesa

V življenju nam je dano le eno telo. S tem, ko lepo skrbite zanj in ga negujete, mu izkazujete pozornost, se ukvarjate z njim in ga tudi cenite. Lepo telo je pomemben gradnik zadovoljstva s samim seboj. Je fizični odraz vaše zavesti in pomembno vpliva na samozavest, samozaupanje in samopodobo. Do lepega telesa je mogoče priti na več načinov, zdrava prehrana, redno gibanje in pitje ustrezne količine tekočine, so le trije izmed njih. A včasih tudi takšna skrb ne zadošča in ne prinaša rezultata, s katerim bi bili zadovoljni. Takrat vam lahko na pomoč priskoči estetska medicina in kirurgija. Na Kliniki Božikov izvajamo različne estetske posege in tretmaje za oblikovanje telesa in odstranjevanje maščobe. Preverite jih in poskrbite, da bo vaše lepo telo eden izmed razlogov več za vaše zadovoljstvo!

Abdominoplastika - odstranjevanje odvečne kože na trebuhu

 

Osvobodite vaše telo odvečne maščobe

Na Kliniki Božikov smo popolnoma predani vrhunski estetski kirurgiji in medicini. Vprašanje lepega in lepo oblikovanega telesa je običajno in največkrat povezano s trdovratno odvečno maščobo, ki se lahko kljub zdravemu načinu življenja in telesni aktivnosti nabira na problematičnih delih telesa in kazi obliko in izgled telesa. Odstranjevanje odvečne maščobe in oblikovanje telesa je tako eno izmed pomembnejših področij na naši kliniki.

Nekirurško odstranjevanje odvečne maščobe in oblikovanje telesa

Če vas je strah prave operacije oziroma si ne želite ali si ne morete vzeti časa za okrevanje, ki ga terja lepotni kirurški poseg, na naši kliniki kirurške posege dopolnjujemo tudi z najboljšimi nekirurškimi aparati za neinvazivno oblikovanje telesa. Takšni tretmaji ne povzročajo bolečin in ne zahtevajo dolgotrajnega okrevanja.

Z Exilis Ultra nad celulit ter ohlapno in slabo tonizirano kožo

Aparat Exilis Ultra, ki ga imamo edini v Sloveniji, učvrščuje kožo trebuha, stegen in zadnjice ter zmanjšuje opaznost celulita. Za še boljši učinek ga kombiniramo z LPG endermologijo, ki je prav tako na voljo na naši kliniki.

Oblikovanje telesa z Exilis ultra

Zakaj Exilis Ultra?

Za koga je primeren: Pri kateri koli starosti, če se na trebuhu, stegnih ali zadnjici spopadate s celulitom, ohlapno ali slabo tonizirano kožo.
Kako: S kombinacijo radiofrekvence in ultrazvoka s posebnimi nastavki delujemo na problematične dele telesa, ki jih kontrolirano segrevamo in ohlajamo. Radiofrekvenca in ultrazvok omogočata, da energija doseže tudi globlja tkiva, zaradi česar se odvečne maščobe topijo, tkivo pa učvrsti.
Trajanje tretmaja: 45 minut  – 1 ura.
Čas okrevanja: Okrevanje ni potrebno, po tretmaju se lahko takoj vrnete k vsakodnevnim opravilom.
Rezultat: Zmanjšanje izraženosti celulita, topljenje odvečnih maščob, učvrščeno tkivo na določenem delu telesa. Vidne spremembe so opazne že po prvem tretmaju, konkretnejši rezultati po treh mesecih.
Koliko in kako pogosto: 1 terapija: 3 – 5 tretmajev. Ponovimo, ko učinek izzveni.

S kriolipolizo s 360° CLATUU tehnologijo nad trdovratne maščobne obloge

Najnovejši nekirurški načini oblikovanja telesa so povezani z zamrzovanjem maščobnih celic. Zadnja pridobitev na naši kliniki je aparat za kriolipolizo s 360° CLATUU tehnologijo, s katerim s pomočjo najnovejše tehnologije kriolipolize 360° trajno in varno odstranjujemo maščobo brez igel ali okrevanja. Kriolipoliza je trenutno najnovejši postopek, s katerim dokazano učinkovito odstranimo maščobo na mestih, kjer je to najtežje. Terapija lahko učinkovito nadomesti kirurške postopke, kot je manjša liposukcija.

Zakaj kriolipoliza s 360° CLATUU tehnologijo?

Za koga je primerna: Pri kateri koli starosti, če se na stegnih, trebuhu, pasu, hrbtu ali nadlahteh spopadate s trdovratno maščobo, ki se je ne morete znebiti s prilagojeno zdravo prehrano ali telesnimi aktivnostmi.
Kako: Z napredno tehnologijo hlajenja in vakuuma varno zamrznemo maščobne celice in pospešimo njihovo naravno izločanje.
Ko so maščobne celice nekaj časa podvržene izredni ohladitvi, odmrejo in razpadejo ter se prek limfnega in krvnega obtoka izločijo iz telesa.
Trajanje tretmaja:
40 minut.
Čas okrevanja:
Okrevanje ni potrebno, po tretmaju se lahko takoj vrnete k vsakodnevnim opravilom.
Rezultat:
Rezultati so vidni po treh do sedmih tednih, ko telo izloči odmrle maščobne celice. Med postopkom se običajno odstrani okoli 30 % maščobnih celic.
Koliko in kako pogosto:
1 tretma: od 1 do 3 ponovitve v večtedenskih razmikih, odvisno od količine in vrste maščobe.

              

PROMOCIJSKI POPUST: Do 31. 12. 2018 na vse tretmaje kriolipolize s CLATUU tehnologijo velja 30 % popust! Za več informacij o tretmajih nam pišite na info@bozikov.com ali nas pokličite na 041 33 10 67.

Kirurško odstranjevanje odvečne maščobe in oblikovanje telesa

Liposukcija in liposkulpturiranje telesa

Liposukcija je najpogostejši poseg v estetski kirurgiji. Z njim kirurško odstranimo nakopičeno trdovratno podkožno maščevje in oblikujemo vitkejšo postavo. Rezultati posega so trajni, saj se maščoba ob ponovni pridobitvi telesne teže na predelih, s katerih smo jo odstranili, ne nakopiči več v enaki meri. Liposukcijo najpogosteje opravimo na predelu trebuha, bokov, hrbta, zadnjice, stegen, brade, vratu, prsnega koša, nadlakti, pa tudi pri zmanjšanju dojk. Treba pa je vedeti, da liposukcija ni nadomestilo za hujšanje. Ob pravilnih indikacijah so rezultati zanesljivi in predvidljivi, tveganja pa minimalna. Na Kliniki Božikov imamo na voljo vse moderne tehnologije za izvajanje liposukcije, ki omogočajo najboljše rezultate. Poleg klasične liposukcije izvajamo še PAL (power asisted) liposukcijo in smo vodilni na področju liposukcije s tehnologijo VASER (VASER lipo), in omogoča tudi tridimenzionalno (3D) oblikovanje telesa.

 

Liposukcija in VASER lipo 1

 

Klinika Božikov – vse najučinkovitejše metode odstranjevanja maščobe in oblikovanja telesa na enem mestu

Na Kliniki Božikov smo prvi v Sloveniji, kjer na enem mestu ponujamo vse najbolj učinkovite in najuspešnejše neinvazivne in invazivne metode odstranjevanja maščob in oblikovanja telesa. Privoščite svojemu telesu najboljše na Kliniki Božikov!

Ali veste, kateri estetski poseg je pravi za vas?

Naročite se na posvet in rezervirajte termin. Skupaj bomo našli najboljšo in najprimernejšo rešitev za vas!

E-naslov: info@bozikov.com
Tel. št.: 041 33 10 67
Facebook: Klinika Božikov
Instagram: klinikabozikov