Piling Red Carpet Peel

Piling Red Carpet Peel je pred pomembnimi dogodki priljubljena izbira številnih hollywoodskih in domačih zvezdnic. Je tudi pred vami pomemben dogodek – denimo rojstni dan, službena zabava, poroka -, na katerem se želite predstaviti v svoji najboljši izvedbi? Rezervirajte termin za ta piling in zasijte kot diva! Naše terapevtke bodo s pomočjo izdelkov vrhunske in večkrat nagrajene medicinske kozmetike ZO® Skin Health poskrbele, da boste od nas odšle pripravljene za sprehod po rdeči preprogi! Piling je tudi sicer odlična izbira za izboljšanje stanj kože, kot so nečista koža, drobne gubice in neenakomeren ten.

Kaj je Red Carpet Peel?

Red Carpet Peel je obnovitvena terapija z vrhunsko medicinsko kozmetiko ZO® Skin Health, ki je novost na naši kliniki. Piling je nežen do kože, a vseeno dovolj močan, da zagotovi vidno razliko po samo enem tretmaju. 

Po terapiji bo imela imela vaša koža obraza spet zdrav sijaj, bolj enakomeren ten, odlično bo tudi pripravljena za ličenje.

Zakaj piling Red Carpet Peel?

Piling Red Carpet Peel je priljubljena izbira številnih hollywoodskih in domačih zvezdnic, saj z njim poskrbijo, da njihova koža na pomembnih dogodkih zasije v vsem sijaju. Priporočamo vam ga pred novoletno zabavo, poroko, rojstnim dnevom ali kakšnim drugim pomembnim dogodkom, na katerem se želite predstaviti v svoji najboljši izvedbi.

Ne glede na to, ali je pred vami pomemben dogodek ali ne, pa je piling Red Carpet Peel tudi sicer odlična izbira za izboljšanje stanj kože, kot so nečista koža, drobne gubice in neenakomeren ten. V tovrstnih primerih svetujemo tri zaporedne terapije v razmaku tedna dni. 

Piling je tako idealen za:

  • pomladitev kože,
  • nego kože, poškodovane od sonca,
  • glajenje drobnih gubic,
  • spodbujanje tvorbe kolagena,
  • izboljšanje stanja pigmentnih madežev in hiperpigmentacij,
  • povečanje odpornosti kože,
  • za zdrav in sijoč videz kože.

Piling Red Carpet Peel se odlično kombinira tudi z drugimi neinvazivnimi estetskimi tretmaji, še zlasti je odličen kot predpriprava na medicinski microneedling z Dermapenom4.

Piling izvajamo z vrhunsko medicinsko kozmetiko ZO Skin Health

Piling Red Carpet Peel izvajamo z vrhunsko in večkrat nagrajeno medicinsko kozmetiko ZO® Skin Health.  Za optimalne rezultate, torej za izboljšanje stanj kože, je tudi doma priporočljivo nadaljevati s predpisanim protokolom nege z omenjeno kozmetiko. Protokol vam po opravljenem pilingu svetujejo oz. predpišejo naše estetske terapevtke.

ZO® Skin Health, vrhunsko in večkrat nagrajeno medicinsko kozmetiko, ki je trenutno številka ena v Evropi, je zasnoval vodilni dermatolog dr. Zein Obagi z Beverly Hillsa in je tudi prva izbira številnih hollywoodskih zvezdnic. Izdelki, ki jih lahko kupite tudi na naši kliniki, so zasnovani tako, da v posebej za vas pripravljenih paketih ustrezajo vašim željam, v prvi vrsti pa vaši koži in njenim potrebam.

Medicinska kozmetika ZO® Skin Health združuje najnaprednejše tehnologije in najnovejša znanstvena odkritja na področju zdravja, zaščite in pomlajevanja kože. Izdelki so klinično dokazano učinkoviti in prinašajo odlične rezultate: zdravo in sijočo kožo, ne glede na njeno starost ali stanje.

Izdelki ZO® Skin Health so na voljo tudi na naši kliniki. Naše terapevtke vam bodo z veseljem svetovale, kateri izdelki so glede na vaš tip kože in njene specifike najbolj primerni za domačo nego.

Cena pilinga

Cena pilinga Red Carpet Peel je 90 EUR.

V primeru nečiste kože, neenakomernega tena in drobnih gubic se za izboljšanje stanja priporoča tri terapije.

Cena paketa treh pilingov Red Carpet Peel je 240 EUR.

Želite izvedeti več o tem tretmaju?

Pokličite nas na 041 33 10 67

nam pišite na info@bozikov.com ali nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.