Kontakt

Bi želeli nasvet ali bi se želeli naročiti na poseg?

Medicinski Center Vila Urbana
Barvarska steza 4
Ljubljana, Slovenija

Naročanje ali informacije

— po elektronski pošti  info@bozikov.com

— po telefonu na 041 33 10 67

  • ponedeljek od 12.00 – 19.00
  • torek od 9.00 – 15.00
  • sreda od 9.00 – 15.00
  • četrtek od 9.00 – 15.00
  • petek od 9.00 – 13.00

Urgentni telefon za operirane paciente

Za operirane paciente smo dosegljivi ves čas na telefonski številki 00386 41 375 175.

Dostop

Medicinski Center Vila Urbana se nahaja v središču mesta Ljubljane, zraven Zmajskega mostu, Centralne tržnice Ljubljana in nove Pravne fakultete.

Pacienti lahko parkirate v garažni hiši Kapitelj, iz katere je direktni dostop z dvigalom v pritličje Medicinskega centra, kjer se nahajamo. Za najlažji dostop do dvigala za Medicinski center Vila Urbana iz garažne hiše Kapitelj, takoj po uvozu v garažno hišo zavijte na desno (sledite znaku na stropu za medicinski center), do konca naravnost ter nato zavijte levo. Vhod v hodnik z dvigalom se nahaja na desni strani (tabla).

Peš dostop je iz Barvarske steze, do katere pridete s Poljanskega nasipa ali Poljanske ceste.

Dostopni smo tudi z mestnim avtobusom, ki vozi do centralne Ljubljanske tržnice pred Šentjakobskim gledališčem ali pa tik pred Zmajskim mostom na Resljevi ulici, z obeh lokacij je peš od mestnega avtobusa do nas okoli 5 min.

Če prihajate s centralne Avtobusne postaje pojdite po Resljevi cesti čez Zmajski most, za mostom pa zavijte na levo na Poljanski nasip. Na Poljanskem nasipu boste videli vhod v garažno hišo Kapitelj, iz katere je direktno dvigalo v Medicinski center in naš kirurški center, ali pa peš malo naprej na desni v ožjo ulico Barvarska steza, ta je dostopna samo peš, avtomobili po njej ne smejo voziti. Vhod v Medicinski center je na koncu Barvarske steze na levi strani.

Zemljevid

Vprašanja nam lahko posredujete s pomočjo spletnega obrazca: