Osvežite svoj obraz po poletju – jesenska ponudba

Sta poletje in sonce na vašem obrazu pustila vidne posledice, kot so gube, postarana, izsušena in uvela koža brez tonusa? Potem je čas, da osvežite svoj obraz!

Na Kliniki Božikov vas pričakujemo s posebno jesensko ponudbo: tritedensko terapijo s kombinacijo tretmajev z aparatom Exilis Ultra za obraz in pilinga Aqua Peel po akcijski ceni 390 EUR*, s katero boste osvežile svoj obraz, ga pomladile in tako kot prerojene vstopile v jesen!

Da po poletju osvežite svoj obraz, vam ponujamo terapijo, v kateri kombiniramo dva neinvazivna lepotna tretmaja. Aparat Exilis Ultra za neinvazivno pomlajevanje obraza je najsodobnejša naprava, s katero s kombinacijo monopolarne radiofrekvence in modalnosti ultrazvoka upadli in utrujeni koži na obrazu povrnemo čvrstost, napetost in energijo.  Aparat je posebno prilagojen nekirurškemu pomlajevanju obraza in lahko zelo učinkovito nadomesti invazivne in boleče kirurške postopke kot je denimo facelift. Učinek terapije z aparatom Exilis Ultra za obraz je še posebej učinkovit v kombinaciji z obraznim pilingom Aqua Peel, ki ima enak učinek kot medicinski diamantni piling in s katerim z dodajanjem aktivnih substanc globinsko osvežimo obraz in regeneriramo kožo po dolgotrajni in pretirani izpostavljenosti soncu.  

Izkoristite to izjemno priložnost in po vročem poletju, ki je brez dvoma pustilo posledice na vašem obrazu, osvežite svoj obraz in v jesen vstopite pomlajene! Izpolnite obrazec ob strani ali nam pišite na info@bozikov.com. Povpraševanje je veliko, zato si svoj termin zagotovite že danes!

Osvežite svoj obraz po poletju s terapijami z aparatom Exilis Ultra za obraz in pilingom Aqua Peel.

Kaj je Exilis Ultra za obraz?

Tretma Exilis Ultra za obraz izvajamo edini v Sloveniji, in sicer z aparatom s posebnimi nastavki, s katerimi s kombinacijo radiofrekvence in ultrazvoka, ki dosežeta globlja tkiva, kontrolirano segrevamo ali cel obraz ali izbrane dele obraza, kot so spodnje veke, lica ali vrat. Tako spodbudimo prekrvavljenost kože na obrazu in povzročimo bolj čvrst in napet izgled. Prvi rezultati so opazni že po enem tretmaju.  

Osvežite svoj obraz po poletju s terapijami z aparatom Exilis Ultra.

Kaj je piling Aqua Peel?

Piling Aqua Peel je postopek neinvazivnega glajenja kože, ki združuje sočasno čiščenje in luščenje kože ter globinsko vlaženje. Koža se tako regenerira in pomladi, po tretmaju je mehkejša in na dotik bolj gladka. Pri pilingu v kožo dovajamo aktivne substance, kot so peptidi in rastni faktorji, s katerimi jo po pretiranem in dolgotrajnem sončenju na naraven način globinsko navlažimo in izboljšamo njen tonus.

Osvežite svoj obraz po poletju s terapijami z aparatom Exilis Ultra za obraz in pilingom Aqua Peel.

Kako poteka terapija za osvežitev obraza?

Na naši kliniki vsako stranko obravnavamo individualno in celostno. Na pregledu se bomo najprej pogovorili o vaših željah in skupaj zastavili cilj, ki ga želite doseči s tretmaji. Še pred prvim tretmajem bomo natančno pregledali vaš obraz in vam na podlagi tega predstavili, kakšen učinek oz. rezultat lahko dosežemo s kombinacijo tretmajev Exilis Ultra za obraz in pilinga Aqua Peel.  

Postopek za osvežitev obraza poteka tako, da najprej izvedemo piling obraza Aqua Peel, s katerim odstranimo poroženel in od sonca poškodovan del povrhnjice in zmehčamo površino. Nato s tekočino in vakuumom odstranimo umazanijo iz por in kožo navlažimo, za zaključek pa jo prepojimo z medicinskimi serumi, točneje z antioksidanti in peptidi, ki regenerirajo kožo po sončenju, jo nahranijo in ji dajo nov sijaj. Postopek traja približno 30 minut in je popolnoma neboleč. Pilingu sledi neinvazivni pomlajevalni tretma obraza z aparatom Exilis Ultra, ki ga imamo na naši kliniki edini v Sloveniji in pri katerem z majhnimi nastavki s kombinacijo radiofrekvence in ultrazvoka delujemo na celoten obraz ali izbrani del obraza. S tem kožo neinvazivno pomladimo na način, da ji povrnemo čvrstost ter ustvarimo napet in osvežen izgled. Pri obeh nadaljnih terapijah v naslednjih dveh tednih (ena terapija na teden) postopek ponovimo. Vsaka terapija traja približno uro in pol.

Cena terapije, s katero boste osvežile svoj obraz, in trajanje jesenske ponudbe

V jesenski ponudbi za osvežitev obraza po poletju, ki velja do 15. oktobra 2019, vam nudimo paket, ki zajema 3 X nežni piling Aqua Peel z aktivnimi substancami za osvežitev in regeneracijo kože po sončenju ter 3 X neinvazivni tretma Exilis Ultra za obraz za pomladitev obraza v globljih plasteh in tvorbo kolagena po akcijski ceni 390* evrov. Vsaka terapija traja približno uro in pol, tri pa si sledijo v enotedenskem razmiku.

Želite izvedeti več o terapiji?

Izpolnite obrazec spodaj ali nam pišite na info@bozikov.com. Vsak delovni dan od 9.00 do 17.00 smo vam na voljo tudi na telefonski številki 041 33 10 67.
*Redna cena paketa 3 X Exilis Ultra za obraz in 3 X piling Aqua Peel je 660 EUR.