Poletni lepotni trendi

Pomlajevanje obraza - samozavest in samozadovoljstvo

Ste pripravljene na poletje? V zadnjih tednih pred šolskimi počitnicami in daljšim dopustom je ravno pravi čas za morebitne hitre popravke na obrazu in telesu, predvsem s ciljem lepo oblikovati in učvrstiti določene dele telesa ter osvežiti obraz.

Neinvazivni lepotni tretmaji

T. i. quick fix obraza ali telesa, ki je popolnoma neinvaziven in ne potrebuje okrevanja, je mogoč z medi spa tretmaji. Eden najboljših je Exilis Ultra, ki ga v Sloveniji izvajamo le na naši kliniki. Tretma s kombinacijo ultrazvoka in radiofrekvence pomladi in osveži obraz ali lepo oblikuje in tonizira izbrani del telesa. 

Pomlajevanje obraza z Exilis Ultra

Pri oblikovanju telesa je v kombinaciji z Exilis Ultra zelo učinkovit tretma LPG endermologija. Gre za nekirurško liposukcijo, ki odpravlja celulit in maščobo ter preoblikuje postavo.
Oblikovanje telesa z Exilis ultra
Oblikovanje telesa z Exilis Ultra

Poletje je lahko pravi čas tudi za večje posege

Zaradi lažje odsotnosti z dela si lahko poletje rezervirate tudi za resnejše kirurške posege. Če vas moti premajhen, prevelik, kriv, kljukast ali kakšne druge oblike nos ali če imate težave z dihanjem, je morda prav zdaj pravi čas za operacijo nosu. Piko na i vašemu popolnemu izgledu boste postavile s korekcijo (povečanjem ali zmanjšanjem) dojk. Pravi odgovor na upadlo in odvečno kožo na obrazu, pa je morda kirurška pomladitev obraza s faceliftom.
lepa ženska pred lepotno operacijo v kliniki Krešimir Božikov
Facelift je kirurški poseg pomladitve obraza z napenjanjem kože (lifting obraza)

V primeru želje ali potrebe po kompleksnejšem preoblikovanju telesa, lahko problematične dele telesa na novo definiramo z  liposukcijo oz. VASER liposukcijo,  ki je vodilni poseg kirurškega preoblikovanja telesa. Z njim ne samo, da odstranimo odvečno maščevje na problematičnih delih telesa, temveč jih tudi lepo oblikujemo in poudarimo.

Liposukcija in VASER lipo sta vodilna posega za kirurško preoblikovanje telesa, s katerimi spreminjamo telesno obliko in jo oblikujemo kot kipar

Za to, da se dobro počutite v svoji koži, nikoli ni prepozno!