Pomladite svoj videz!

Obraz je zrcalo vaše osebnosti. Razkriva, kdo ste, od kod prihajate in kam ste namenjeni. Ker je najbolj izpostavljen del telesa, so na njem najprej vidni učinki staranja. Koža z leti izgublja elastičnost in kolagen, se tanjša, zmanjšuje se volumen mehkih tkiv obraza. Zmehčana in stanjšana tkiva se ne morejo več upirati gravitaciji: nastanejo lahko mešički na področju spodnje čeljusti, lica usahnejo, pojavijo se majhne, velike in globoke gube, koža na vratu ni več napeta.

Pomlajevanje – mezoterapija z matičnimi celicami

Ne dovolite, da bi utrujen izgled, gube podočnjaki in uvela koža kazili vaš obraz. Za to, da mu povrnete energijo in sijaj, ni nikoli prepozno! S tem boste polepšali svoj izgled, hkrati pa tudi izboljšali svoje notranje počutje, okrepili samozavest ter povečali zadovoljstvo s samim seboj.

Za pomlajen videz ni treba pod nož

Na Kliniki Božikov slovimo po odličnih rezultatih kirurškega pomlajevanja obraza, saj dr. Krešimir Božikov sodi med vodilne strokovnjake za faceliftinge v Sloveniji. A za drastične kirurške posege, čeprav dajejo najboljše in najbolj dolgotrajne rezultate, se zaradi strahu pred operacijo ljudje le stežka odločijo. Ste tudi vi med njimi? Nič hudega! Zahvaljujoč številnim neinvazivnim metodam pomlajevanja, vam za svež in pomlajen videz ni več treba pod nož! Privoščite svojemu obrazu najboljše in izberite katerega izmed pomlajevalnih tretmajev, ki jih izvajamo na naši kliniki. Brez bolečin in brez dolgotrajnega okrevanja!

Pilingi za nežno in sijočo kožo

Če želite imeti lep obraz, morate zanj ustrezno poskrbeti. Vse se začne pri pravilni negi kože in na Kliniki Božikov smo po dolgotrajnem preizkušanju različnih krem za vas izbrali najboljše in najučinkovitejše: ameriško medicinsko kozmetiko Zein Obagi. Nadgrajujemo jo s srednjeglobokim pilingom Obagi Blue Peel, ki velja za najvarnejši in najbolj učinkovit piling na tržišču. Če si ne želite pilinga, po katerem za okrevanje potrebujete teden dni, lahko izbirate med različnimi površinskimi pilingi s sadnimi kislinami, ki jih za dober učinek ponavljamo na 3-4 tedne.

Zakaj površinski piling?

Za koga je primeren: Površinski piling je primeren za vsakogar, pri najstnikih odpravlja mladostniške akne, pri odraslih pa pomlajuje, odpravlja hiperpigmentacije in uravnava izločanje sebuma oz. loja.
Kako: Odvisno od kisline, ki jo izberemo: lahko posvetlimo kožo, izboljšamo tonus kože, odpravimo površinske gubice.
Trajanje posega: 30 – 45 minut.
Čas okrevanja: Okrevanje ni potrebno. Po posegu se lahko pojavi rahla rdečica, ki izzveni čez dan.
Rezultat: Odvisen od namena uporabe: enakomernejši ten, odpravljanje aken, pomlajevanje.
Koliko in kako pogosto: Primeren čas je od jeseni do pomladi, za dober učinek se ponavlja na 3-4 tedne.

Zakaj Obagi Blue Peel?

Za koga je primeren: Srednje globoki Obagi Blue Peel je primeren za tiste, ki si lahko privoščite teden dni odsotnosti z dela. Učinkuje globlje kot površinski piling, rezultat je zato bolj izražen.
Kako: Na kožo vnesemo nizko koncentracijo, od 15 do 30 %, triklorocetne kisline (TCA), ki jo vmešamo v patentirano modro barvilo, ki zagotavlja enakomerno porazdelitev in nanos.Po tretmaju bo vaša koža na obrazu zaradi modrega barvila najprej modre barve. Po nekaj dneh se koža začne luščiti, razveselili se boste nove, mlajše, rožnate in bolj napete kože.
Trajanje posega: 30 – 45 minut.
Čas okrevanja: 7 dni.
Rezultat: Koža obraza ki ima manj gubic, je bolj čvrsta, sijoča in napeta.
Kako pogosto: Največ enkrat na leto.

Z dermalnimi polnili do lepših potez obraza

Za lep obraz pa ni dovolj samo lepa in ustrezno negovana koža, ampak tudi pravilne oblike obraza in čvrstost globljih struktur. To na Kliniki Božikov dosežemo z vbrizgavanjem različnil polnil, kot sta hialuronska kislina in maščoba, ali pa izvajamo mezoterapijo z vbrizgavanjem rastnih faktorjev z matičnimi celicami. S tem oblikujemo napet obraz spočitega in sijočega videza.

Hialuronska kislina

Zakaj mezoterapija?

Za koga je primerna: Mezoterapija je primerna po 35. letu starosti za vse, ki si želite osvežito svoj obraz, izboljšati tonus in elastičnost kože.
Kako: Z drobnimi in plitkimi vbodi v epidermis in mesodermis injiciramo matiče celice, s čimer nahranimo, pomladimo in stimuliramo celično aktivnost ter proizvodnjo kolagena in elastina.
Trajanje posega: 1 – 1,5 ure.
Čas okrevanja: 4 – 7 dni.
Rezultat: Vsesplošna pomladitev kože, osvežitev, izboljšanje tonusa in elastičnosti, odprava manjših površinskih gubic – koža zasije. V področju podočnjakov se izboljša tudi barvni odtenek podočnjaka.
Koliko in kako pogosto: 1 – 2 x na leto.

pomlajevanje obraza

Z botoksom nad gubice

Če so se okoli vaših oči, med obrvi ali na vaše čelo naselile številne gubice, jih zgladimo z botoksom, ki velja za enega najpogostejših neinvazivnih pomlajevalnih posegov. Za dober učinek je potrebno tretma z botoksom na vsake toliko ponoviti.

Zakaj botoks?

Za koga je primeren? Običajno po 30. letu, če imate gube okoli oči, med obrvmi, na čelu.
Kako: Ustrezno količino botoksa injiciramo v izbrani del obraza. Postopek je minimalno boleč.
Čas okrevanja: Okrevanje ni potrebno, po posegu se lahko vrnete k vsakodnevnim opravilom.
Trajanje tretmaja: 15 – 30 minut.
Rezultat: Učinek botoksa začasno omrtviči drobne izrazne mišice. Gube na zgornjem delu obraza začasno izginejo.
Koliko in kako pogosto: Učinek botoksa po 4 do 6 mesecih postopno izzveni, potrebna je ponovitev.

Do osveženega obraza brez injekcij!

Sodite med tiste, ki injekcijam niso naklonjeni? Na Kliniki Božikov smo pomislili tudi na vas in se zato ozrli po aparatih za nekirurško pomlajevanje obraza. Testirali smo številne in na koncu izbrali le tiste, ki resnično učinkujejo.

Pomlajevanje obraza z aparatom Exilis Ultra

Na naši kliniki imamo najnovejši tehnološki aparat Exilis Ultra, ki je namenjen in posebno prilagojen neinvazivnemu pomlajevanju obraza. Pri tretmaju delujemo na obraz s kombinacijo radiofrekvence in ultrazvoka, ki je primerna za zatezanje kože. Tretmaji z Exilis Ultra so popolnoma neboleči, pravzaprav celo zelo prijetni.

Neinvazivno pomlajevanje obraza – Exilis ultra

Zakaj Exilis Ultra?

Za koga je primeren: Po 40. letu, če se soočate z upadlo kožo na obrazu in vratu.
Kako: S kombinacijo monopolarne radiofrekvence in modalnosti ultrazvoka s posebnimi majhnimi nastavki delujemo na zategovanje kože.
Trajanje tretmaja: 30 minut – 1 ura.
Čas okrevanja: Okrevanje ni potrebno, po tretmaju se lahko takoj vrnete k vsakodnevnim opravilom.
Rezultat: Napeta in pomlajena koža na obrazu. Vidne spremembe so opazne že po prvem tretmaju, konkretnejši rezultati po treh mesecih.
Koliko in kako pogosto: 1 terapija: 3 – 5 tretmajev v nekajtedenskih razmakih. Ponovimo, ko učinek izzveni.

Pomlajevanje obraza z aparatom Ultraformer III

Trenutno so na trgu najbolj vroči aparati za pomlajevanje obraza, ki temeljijo na tehniki HIFU (High Intensity Focused Ultrasound oz. visokofrekvenčni tehniki mikrofokusiranega ultrazvoka), s katerimi delujemo na različne plasti obraza. Med temi smo na naši kliniki izbrali aparat Ultraformer III, ki temelji na najnovejši tretji generaciji HIFU in za katerega menimo, da je najučinkovitejši. Z njim izvajamo t. i. nekirurški facelift.

   

Zakaj Ultraformer III?

Za koga je primeren: Po 40. letu starosti, če se soočate z upadlo kožo na obrazu in vratu.
Kako: Z izbranim nastavkom različne globine s pomočjo fokusiranega ultrazvoka visokih moči delujemo na določeno mesto na obrazu. S tem tridimenzionalno stimuliramo nastajanje novega kolagena in zategnemo tkiva tako kože kot podkožja.
Trajanje tretmaja: 30 – 60 minut.
Čas okrevanja: Okrevanje ni potrebno, po tretmaju se lahko takoj vrnete k vsakodnevnim opravilom.
Rezultat: Bolj čvrsta, gladka in napeta koža na obrazu, vratu in dekolteju, zmanjšana globina gub. Učinek tretmaja se stopnjuje, končni rezultat je viden po treh mesecih do pol leta.
Koliko in kako pogosto: 1 tretma enkrat na leto.

PROMOCIJSKI POPUST: Do 31. 12. 2018 na vse tretmaje z Ultraformerjem III velja 30 % popust! Za več informacij o tretmajih nam pišite na info@bozikov.com ali nas pokličite na 041 33 10 67.

Klinika Božikov – vse najučinkovitejše metode pomlajevanja obraza na enem mestu

Na Kliniki Božikov smo prvi v Sloveniji, kjer na enem mestu ponujamo vse učinkovite neinvazivne metode pomlajevanja obraza, kot tudi invazivne in kirurške. Ker imamo na razpolago vse možnosti, vam ne bomo vsiljevali določenih, ampak izbrali najprimernejšo glede na vaše želje. Privoščite svojemu obrazu najboljše na Kliniki Božikov!

Ali veste, kateri poseg je pravi za vas? Naročite se na posvet in rezervirajte termin:

E-naslov: info@bozikov.com
Tel. št.: 041 33 10 67
Facebook: Klinika Božikov
Instagram: klinikabozikov