Pred poletjem: Kako nad celulit in odvečno maščobo?

Z napravo Exilis Ultra s kombinacijo radiofrekvence in ultrazvoka, ki dosežeta globlja tkiva, izboljšamo izgled celulita.

Vam celulit ali trdovratne maščobne obloge povzročajo skrbi pred poletjem? Situacija ni brezupna, nekaj še lahko storite za vaše telo!

Topli in sončni dnevi prinašajo krajša krila, kratke rokave in na zadnje še kopalke. A marsikatera izmed vas se tega ne veseli, saj se z odkrivanjem telesa razkrije tudi marsikatera nadloga, s katero se neuspešno bojujete že nekaj časa. Denimo celulit ali trdovratne maščobne obloge na problematičnih delih telesa, v boju s katerimi sta nemočni tako redna vadba, kot tudi prehranska disciplina. Dobra novica je, da v naslednjih mesecih še lahko naredite nekaj za vaše telo!


Če je težava celulit … 

Če se spopadate s celulitom, ohlapno ali slabo tonizirano kožo na trebuhu, stegnih, zadnjici ali nadlahteh, to lahko popravite z aparatom Exilis Ultra. V Sloveniji ga najdete le na naši kliniki. Aparat Exilis Ultra ima posebne nastavke, s katerimi s kombinacijo radiofrekvence in ultrazvoka, ki dosežeta globlja tkiva, kontrolirano segrevamo in ohlajamo problematične dele telesa. Tako kožo učvrstimo in toniziramo, s čimer se videz celulita zmanjša oziroma izboljša.

Z napravo Exilis Ultra s kombinacijo radiofrekvence in ultrazvoka, ki dosežeta globlja tkiva, izboljšamo izgled celulita.

Spremembe na koži boste opazile že po prvem tretmaju, konkretnejše rezultate pa po 3 mesecih. Posamezen tretma traja od 45 minut do ene ure. Po njem se lahko takoj vrnete k vsakodnevnim opravilom. Terapija zajema od 3 do 5 tretmajev. Za še boljši učinek jo kombiniramo z aparatom LPG. Več o tretmaju lahko preberete na tej povezavi.


Če je težava odvečna maščoba …

Trdovratna maščoba je največkrat prisotna na stegnih, trebuhu, pasu, hrbtu ali nadlahteh. Če ne želite ali se bojite operacije, kot je liposukcija, ki je sicer najbolj učinkovit način odstranjevanja odvečne maščobe iz telesa, se je lahko znebite tudi na neinvaziven način. In sicer s kriolipolizo s 360° CLATUU tehnologijo. To je trenutno najsodobnejši estetski postopek za neoperativno odstranjevanje trdovratnih lokaliziranih maščobnih oblog. Je brez bolečin, hkrati pa tako zelo učinkovit, da ga imenujemo kar nekirurška liposukcija. Med postopkom z napredno tehnologijo hlajenja in vakuuma varno zamrznemo maščobne celice in pospešimo njihovo izločanje skozi limfni in krvni obtok. Tako odstranimo okoli 30 % maščobnih celic.

Pri kriolipolizi s 360° CLATUU tehnologijo z napredno tehnologijo hlajenja in vakuuma varno zamrznemo maščobne celice in pospešimo njihovo izločanje skozi limfni in krvni obtok

Posamezen tretma s kriolipolizo s 360° CLATUU tehnologijo traja približno 45 minut. Učinki so opazni že po dveh do treh tednih in se nadaljujejo do tri mesece po posegu. Število tretmajev je odvisno od vrste in količine maščobe. Na nekaterih mestih zadostuje že en tretma, na nekaterih pa ga je potrebno ponoviti, a največ trikrat. Kriolipoliza je v primerjavi z drugimi tretmaji za zamrzovanje maščobe, kot je denimo Coolsculpting, bolj učinkovita, saj ohlaja 30 % hitreje večjo površino, prav tako je cenovno bolj ugodna. In kaj je pri tem najbolje? Maščobe v enaki obliki ne bo več nazaj! Če bi ponovno pridobile telesno težo, se bo maščoba bolj enakomerno razporedila po vsem telesu in se ne bo spet nakopičila le na področju, na katerem ste imele tretma. Več o kriolipolizi s 360° CLATUU tehnologijo lahko preberete na tej povezavi.

Vaš doc. dr. Krešimir Božikov, specialist estetske, plastične in rekonstruktivne medicine

P. S. Termini za Exilis Ultra in kriolipolizo s CLATUU tehnologijo se pred poletjem hitro polnijo, zato si rezervirajte svoj termin čim prej na info@bozikov.com ali na 041 33 10 67.