Klinika Božikov

Osvežite svoj obraz po poletju - jesenska ponudba

Sta poletje in sonce na vašem obrazu pustila vidne posledice, kot so gube, postarana, izsušena in uvela koža brez tonusa? Na Kliniki Božikov smo za vas pripravili posebno jesensko ponudbo: tritedenski tretma s kombinacijo terapij z aparatom Exilis Ultra za obraz in pilinga Aquapeel po akcijski ceni 390 EUR*. Tako boste osvežile in pomladile svoj obraz ter prerojene vstopile v jesen!

Aparat Exilis Ultra za neinvazivno pomlajevanje obraza je najsodobnejša naprava, s katero s kombinacijo monopolarne radiofrekvence in modalnosti ultrazvoka upadli in utrujeni koži na obrazu povrnemo čvrstost, napetost in energijo. Aparat je posebno prilagojen nekirurškemu pomlajevanju obraza in lahko zelo učinkovito nadomesti invazivne in boleče kirurške postopke kot je denimo facelift. Učinek terapije z aparatom Exilis Ultra za obraz je še posebej učinkovit v kombinaciji z obraznim pilingom Aquapeel, ki ima enak učinek kot medicinski diamantni piling. Z njim z dodajanjem aktivnih substanc globinsko osvežimo in regeneriramo kožo obraza po dolgotrajni in pretirani izpostavljenosti soncu.

Izkoristite to izjemno priložnost in po vročem poletju, ki je brez dvoma pustilo posledice na vašem obrazu, v jesen vstopite osvežene in pomlajene! Izpolnite obrazec ob strani ali nam pišite na info@bozikov.com. Povpraševanje je veliko, zato si svoj termin zagotovite že danes!

Kaj je Exilis Ultra za obraz?

Tretma Exilis Ultra za obraz izvajamo edini v Sloveniji. Z aparatom s posebnimi nastavki, s katerimi s kombinacijo radiofrekvence in ultrazvoka, ki dosežeta globlja tkiva, kontrolirano segrevamo ali cel obraz ali izbrane dele obraza, kot so spodnje veke, lica ali vrat. Tako spodbudimo prekrvavljenost kože na obrazu, jo s tem toniziramo in povzročimo bolj čvrst in napet izgled. Prvi rezultati so opazni že po enem tretmaju.

Kaj je piling Aquapeel?

Piling Aquapeel je postopek neinvazivnega glajenja kože, ki združuje sočasno čiščenje in luščenje kože ter globinsko vlaženje. Koža se tako obnovi, regenerira in pomladi, po tretmaju je mehkejša in na dotik bolj gladka. Pri pilingu v kožo dovajamo aktivne substance, kot so peptidi in rastni faktorji. Z njimi jo po pretiranem in dolgotrajnem sončenju na naraven način globinsko navlažimo in izboljšamo njen tonus.

Prvi pregled

Na naši kliniki vsako stranko obravnavamo individualno in celostno. Na pregledu se bomo najprej pogovorili o vaših željah in skupaj zastavili cilj, ki ga želite doseči s tretmaji. Še pred prvim tretmajem bomo natančno pregledali vaš obraz in vam na podlagi tega predstavili, kakšen učinek oz. rezultat lahko dosežemo s kombinacijo tretmajev Exilis Ultra za obraz in pilinga Aquapeel.  

Kako poteka terapija?

Postopek poteka tako, da pri prvem obisku najprej izvedemo piling obraza Aquapeel, s katerim najprej odstranimo poroženel in od sonca poškodovan del povrhnjice in zmehčamo površino. Nato s tekočino in vakuumom odstranimo umazanijo iz por in kožo navlažimo. Za  zaključek kožo prepojimo z medicinskimi serumi, točneje z antioksidanti in peptidi, ki jo regenerirajo po sončenju, jo nahranijo in ji dajo nov sijaj. Postopek traja približno 30 minut in je popolnoma neboleč.

Pilingu sledi neinvazivni pomlajevalni tretma obraza z aparatom Exilis Ultra, ki ga imamo edini v Sloveniji. Med tretmajem z majhnimi nastavki s kombinacijo radiofrekvence in ultrazvoka delujemo na celoten obraz ali izbrani del obraza. S tem kožo neinvazivno pomladimo na način, da ji povrnemo čvrstost ter ustvarimo napet in osvežen izgled. Pri obeh nadaljnjih tretmajih v naslednjih dveh tednih (ena terapija na teden) postopek ponovimo. Vsaka terapija, ki zajema oba tretmaja, traja približno uro in pol.

Cena tretmaja in trajanje posebne jesenske ponudbe

V posebni jesenski ponudbi, ki velja do 15. oktobra 2020, vam nudimo paket, ki zajema 3 X nežni piling Aquapeel z aktivnimi substancami za osvežitev in regeneracijo kože po sončenju ter 3 X neinvazivni tretma Exilis Ultra obraz po akcijski ceni 390* evrov. Vsaka terapija traja približno uro in pol, tri pa si sledijo v enotedenskem razmiku.

*Redna cena paketa 3 X Exilis Ultra za obraz in 3 X piling Aquapeel je 660 EUR.

Želite izvedeti več o ponudbi?

Pokličite nas na 041 33 10 67

nam pišite na info@bozikov.com ali nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.