Preselili smo se v nove prostore v MC Vila Urbana

V Medicinskem Centru Vila Urbana v Kliniki Božikov zagotavljamo estetsko oskrbo vašega telesa najvišje kakovosti.
Prisluhnemo željam in svetujemo najprimernejši estetki poseg, da skupaj dosežemo zadovoljstvo in izboljšano samopodobo.

“Želja po mladosti in lepoti je v današnjem času zelo razširjena. Kljub temu estetski posegi ostajajo osebna odločitev. Odnos zdravnik pacient želim oblikovati kot partnerstvo, v katerem obravnavam vse svoje stranke spoštljivo in individualno. Pomagal bom raziskati vaše možnosti, vam svetoval in zagotovil strokovno oskrbo najvišje kakovosti. Pomembno je, da povsem razumem vaše želje in da skupaj dosežemo najprimernejšo rešitev. Standard oskrbe je vaša izboljšana samopodoba ter zadovoljstvo.” 

podpis

Klinika Božikov

Krešimir Božikov je leta 2016 s svojo ekipo odprl Kliniko Božikov v Medicinskem Centru Vila Urbana v centru Ljubljane, kjer se lahko v celoti posveti estetskim posegom in pacientom nudi vse najsodobnejše metode estetske kirurgije ter tudi neinvazivnih lepotnih posegov.

Posebnost Klinike Božikov je individualen pristop k pomlajevanju obraza vključno z najmodernejši načini faceliftov ter estetsko povečanje dojk.

Pogled v kliniko

Bi želeli nasvet ali bi se želeli naročiti na poseg?

Medicinski Center Vila Urbana
Barvarska steza 4
Ljubljana, Slovenija

Pokličite +386 41 33 10 67 vsak delavnik med 9. in 17. uro ali nam pišite na elektronsko pošto  info@bozikov.com.

Urgentni telefon za operirane paciente: ++386 41 375 175

Delovni čas

9.00 – 17.00

Dostop

Medicinski Center Vila Urbana se nahaja v središču mesta Ljubljane, zraven Zmajskega mostu, Centralne tržnice Ljubljana in nove Pravne fakultete.

Dostop z avtomobilom

Pacienti lahko parkirate v garažni hiši Kapitelj, iz katere je direktni dostop z dvigalom v pritličje Medicinskega centra, kjer se nahajamo. Za najlažji dostop do dvigala za Medicinski center Vila Urbana iz garažne hiše Kapitelj, takoj po uvozu v garažno hišo zavijte na desno (sledite znaku na stropu za medicinski center), do konca naravnost ter nato zavijte levo. Vhod v hodnik z dvigalom se nahaja na desni strani (tabla).

Dostop peš

Peš dostop je iz Barvarske steze, do katere pridete s Poljanskega nasipa ali Poljanske ceste.

Dostop z mestnim avtobusom

Dostopni smo tudi z mestnim avtobusom, ki vozi do centralne Ljubljanske tržnice pred Šentjakobskim gledališčem ali pa tik pred Zmajskim mostom na Resljevi ulici, z obeh lokacij je peš od mestnega avtobusa do nas okoli 5 min.

Če prihajate s centralne Avtobusne postaje pojdite po Resljevi cesti čez Zmajski most, za mostom pa zavijte na levo na Poljanski nasip. Na Poljanskem nasipu boste videli vhod v garažno hišo Kapitelj, iz katere je direktno dvigalo v Medicinski center in naš kirurški center, ali pa peš malo naprej na desni v ožjo ulico Barvarska steza, ta je dostopna samo peš, avtomobili po njej ne smejo voziti. Vhod v Medicinski center je na koncu Barvarske steze na levi strani.

Zemljevid

Vprašanja nam lahko posredujete s pomočjo spletnega obrazca:

Kontakt