Uršula Koblar je estetska terapevtka, usposobljena za izvajanje široke palete neinvazivnih medicinsko-kozmetičnih estetskih postopkov, kot so različne radiofrekvenčne  in ultrazvočne metode neinvazivnega pomlajevanja tako obraza kot telesa, diamantni in kemični  pilingi, microneedling, lasersko odstranjevanje dlak ter kriolipoliza.  V skoraj desetletju praktičnih izkušenj v medicinski estetski industriji je zabeležila številne uspehe pri neinvazivnih metodah pomlajevanja, izboljšanju strukture in izgleda kože, oblikovanju telesa in zmanjšanju poraščenosti.

Svoje znanje je poglabljala na dodiplomskem študiju na Fakulteti za aplikativne vede (VIST) in številnih specializiranih usposabljanjih, izobraževanjih in kongresih, tako doma kot v tujini.

Njena strast so neinvazivne metode pomlajevanja in holističen pristop k doseganju najbolj optimalnih rezultatov. S svojim delom želi posameznike spodbuditi k skrbi za zdravo kožo, vzdrževanju mladostnega videza in dobremu počutju v njihovi koži, ne da bi pri tem spremenila njihovo naravno lepoto.

Preden se je zaposlila na Kliniki Božikov je med drugim delala tudi kot učiteljica strokovnih predmetov v programu kozmetični tehnik na Srednji kemijski šoli v Novem mestu in kot estetska terapevtka na eni izmed estetskih klinik v Ljubljani.

V svoji karieri je delala pod vodstvom vrhunskih dermatologov, estetskih kirurgov in medicinskih estetikov. Vedno išče priložnosti za izboljšave in uvaja novitete. Je izjemno predana svojemu delu in ciljno usmerjena z izurjenim očesom za estetiko.