Pomlajevanje obraza z Exilis Ultra

Neinvazivno pomlajevanje obraza z aparatom Exilis Ultra je pravi tretma za vas, če želite vaši upadli in utrujeni koži na obrazu povrniti čvrstost, napetost in energijo, a niste naklonjeni lepotnim kirurškim posegom, kot je denimo facelift. Exilis Ultra je najnovejši tehnološki aparat enega vodilnih svetovnih proizvajalcev BTL Aesthetics, ki je namenjen in posebno prilagojen neinvazivnemu pomlajevanju obraza. Na naši kliniki ga imamo edini v Sloveniji.

Kako deluje neinvazivno pomlajevanje obraza z Exilis Ultra?

Neivazivno pomlajevanje obraza z Exilis Ultra izvajamo z majhnimi nastavki, ki so primerni za tretmaje celega obraza ali le delov obraza, kot so lice, spodnje veke, pa tudi dekolte. Pri tretmaju delujemo na obraz s kombinacijo monopolarne radiofrekvence in modalnosti ultrazvoka, kar je najnaprednejša in najnovejša tehnologija neinvazivnega pomlajevanja obraza.

Exilis Ultra z zategovanjem kože in stimulacijo kolagena mehča gube in pripomore k oblikovanju finih linij obraza. Na vratu kožo zategne in zgladi ter s tem zmanjša tudi odvečno kožo pod brado. Pri mnogih pacientih ga uporabljamo kot učinkovito, nekirurško alternativo pomlajevanja obraza, predvsem namesto facelifta.

Nekirurško pomlajevanje z Exilis Ultra z zategovanjem kože in stimulacijo kolagena mehča gube in pripomore k oblikovanju finih linij obraza.

Kakšen je pomlajevalni tretma z Exilis Ultra?

Posamezen tretma pomlajevanja obraza z Exilis Ultra traja od 30 do 45 minut. Je neboleč, pravzaprav zelo prijeten. Med njim namreč ležite in se lahko popolnoma sprostite. Po tretmaju se lahko takoj vrnete k vsakodnevnim opravilom.

Rezultati tretmaja

Prve spremembe pomlajevanja obraza z Exilis Ultra so opazne že po prvem tretmaju, konkretnejši rezultati pa po treh mesecih. V povprečju je za končni rezultat potrebnih šest tretmajev, vendar je količina le teh odvisna od ohlapnosti kože vsake posameznice.

Želite izvedeti več o nekirurškem pomlajevanju obraza z Exilis Ultra?

Pokličite nas na 041 33 10 67

ali nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.