InMode FaceTite: Neinvazivni lifting obraza, podbradka in vratu

Podbradek, ki ga običajno spremljata tudi okrogel spodnji del obraza in vrat, je lepotna težava, ki pesti marsikogar. Za vse tiste, ki te težave ne želite reševati s kirurškim posegom, kot sta liposukcija in facelift, je na naši kliniki na voljo najsodobnejša, najnaprednejša in najnovejša tehnologija InMode FaceTite. Uporablja se za neinvazivni lifting spodnjega dela obraza, podbradka in vratu. S posegom dosežemo izboljšanje konture obravnavanega predela: zmanjšanje maščobe v predelu podbradka in zategovanje kože, s čimer dosežemo bolj napet in mladosten videz obraza na splošno.

Zakaj nastane podbradek?

Najpogostejša razloga za nastanek podbradka sta prekomerna telesna teža in starost. Podbradek lahko z leti nastane kot posledica nalaganja maščobe na tem predelu telesa, hkrati pa s starostjo izgubljamo volumen kostne mase predvsem spodnje čeljusti in za posledico imamo kar naenkrat preveč kože. Rezultat je t. i. videz puranjega, vratu, ki seveda kvari izgled vsakega posameznika. V redkih primerih je za podbradek »kriva« genetika, kar lahko pojasnjuje dejstvo, da lahko imajo podbradek tudi osebe, ki nimajo težav s prekomerno telesno težo ali starostjo.

Kaj je InMode FaceTite?

InMode FaceTite je trenutno najnaprednejša tehnologija na področju nekirurškega liftinga spodnjega dela obraza, podbradka in vratu. InMode FaceTite združuje tehnike zmanjševanja maščobe in zategovanja kože, s ciljem, da se doseže bolj napet in mladosten videz obraza.

Kako deluje InMode FaceTite?

Na tretiranem predelu se v podkožje vstavi FaceTite nastavek, ki vsebuje elektrode za oddajanje radiofrekvenčnih valov. Ti utekočinijo maščobne celice, če želimo zmanjšati količino maščevja. Če pa želimo zategovati kožo, pa povzrocijo skrajšanje fibroznih sept. Radiofrekvenca hkrati tudi stimulira nastajanje kolagena pod kožo. Rezultat je bolj napeta koža, bolj definiran spodnji del obraza in posledično bolj mladosten videz.

Za katera področja je primeren InMode FaceTite?

Ta neinvazivni lifting je primeren za:

  • spodnji del obraza,
  • podbradek,
  • vrat.

Za koga postopek ni primeren?

InMode FaceTite ni primeren za osebe, ki imajo malo podkožja in pri katerih je podbradek le posledica odvečne kože.

Kako poteka poseg?

Poseg poteka v lokalni anesteziji. Izvaja ga zdravnik, ki na posvetu pred posegom tudi presodi, ali ste primerni za to terapijo. Po posegu se lahko takoj odpravite domov, a morate računati na nekaj dni okrevanja, ponavadi je vrat tudi prvi dan ali dva po posegu povit.

Koliko terapij je potrebnih in kdaj so vidni rezultati InMode FaceTite?

Za dosego želenega rezultata je potrebna le 1 terapija InMode FaceTite. Prvi rezultati so vidni po mesecu dni, končni učinek pa je opazen po 6 mesecih po posegu.

Želite izvedeti več o InMode FaceTite?

Pokličite nas na 041 33 10 67

nam pišite na info@bozikov.com ali pa nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.