Nekirurško oblikovanje telesa

Lepota je čedalje bolj dosegljiva in prijazna do telesa in kože. Tako je videz mogoče dolgoročno izboljšati tudi brez skalpela, in sicer s kozmetičnimi posegi oziroma nekirurškimi tretmaji, s katerimi lahko dosežemo neverjetne rezultate. Nekirurško oblikovanje telesa je tako med tistimi, ki cenijo lepoto telesa, čedalje bolj iskano, saj ni boleče in ne zahteva dolgotrajnega okrevanja.

Na naši kliniki izvajamo naslednje tretmaje za nekirurško oblikovanje telesa:

Kriolipoliza s 360° CLATUU tehnologijo

Kriolipoliza je trenutno najsodobnejši estetski postopek za neinvazivno odstranjevanje trdovratnih lokaliziranih maščobnih oblog, ki jih ne moremo uspešno odpraviti z vadbo ali uravnoteženo prehrano. Z njo dokazano učinkovito odstranimo maščobo na mestih, kjer je to najtežje.

Na Kliniki Božikov izvajamo kriolipolizo s 360° CLATUU tehnologijo. Primerna je za vse tiste, ki si ne želite operativne odstranitve odvečne maščobe. V postopku z napredno tehnologijo hlajenja in vakuuma varno zamrznemo maščobne celice in pospešimo njihovo naravno izločanje. Ko so maščobne celice nekaj časa podvržene izredni ohladitvi, odmrejo in razpadejo ter se prek limfnega ter krvnega obtoka izločijo iz telesa. Terapija lahko učinkovito nadomesti invazivne in boleče kirurške postopke, kot je liposukcija. Že po 40 minutah terapije namreč začnete izgubljati maščobo in to brez operacije ali vbodov z iglami.

Nekirurško oblikovanje telesa je zahvaljujoč visokotehnološkim napravam čedalje bolj učinkovito in daje odlične rezultate.

Oblikovanje telesa z Exilis Ultra

Se na nekaterih delih telesa soočate s celulitom ali pa vas moti ohlapna, slabo tonizirana koža? Za vas imamo dobro novico – videz pomarančne kože je mogoče omiliti, prav tako je mogoče koži povrniti čvrstost, in to brez operacije. To je izvedljivo z aparatom za nekirurško oblikovanje telesa Exilis Ultra, ki ga imamo na Kliniki Božikov edini v Sloveniji.

Exilis Ultra je prva in edina naprava na svetu, ki deluje s kombinacijo ultrazvoka in radiofrekvence. Zelo učinkovit je za učvrstitev tkiv, izboljšanje videza celulita in topljenje odvečnih maščob na problematičnih delih telesa.

Oblikovanje telesa s sistemom LPG endermologija

Se vam na določenih delih telesa skladišči maščoba, ki se je kljub redni vadbi in dietam ne morete znebiti? Rešitev vaših tovrstnih težav in zadreg – kopičenja maščob, celulita in povešene kože – predstavlja LPG endermologija.

LPG endermologija je nekirurška liposukcija, ki izboljšuje videz celulita, odpravlja maščobo ter preoblikuje postavo. Gre za znanstven postopek celične stimulacije, ki ga je razvil LPG in je potrjen v več kot 85 znanstvenih raziskavah. S postopkom mehanske stimulacije kože dosežemo ponovno aktivacijo mirujoče celične aktivnosti. Postopek se uporablja  na več področjih, predvsem za zdravje, lepoto in dobro počutje. Z LPG endermologijo se bo v vašem telesu ustvarilo novo vezivno tkivo, pospešil se bo metabolizem, iz telesa se bodo izločili toksini in celulit, maščobne obloge pa se bodo zmanjšale. Spet boste vitki, vaša koža pa prerojena – zelo nežna in prožna.

Želite izvedeti več o katerem izmed nekirurških estetskih posegov za oblikovanje telesa?

Pokličite nas na 041 33 10 67

ali nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.