Laserji in visokotehnološke naprave

Na naši kliniki imamo rešitev tudi za vse tiste, ki si ne želite operacije ali si ne morete privoščiti večdnevnega okrevanja, ki ga terja kirurški poseg. Kožo in obraz namreč pomlajujemo tudi s številnimi nekirurškimi metodami, med katerimi v zadnjem času izstopajo laserji in različne visokotehnološke naprate. Zahvaljujoč laserskim platformam in visokotehnološkim napravam nekirurško pomlajevanje kože in obraza še nikoli ni bilo tako hitro, varno, neboleče in učinkovito!

Neinvazivno pomlajevanje obraza z visokotehnološkimi napravami

Na Kliniki Božikov poleg kirurških in nekirurških estetskih posegov izvajamo tudi tretmaje za neinvazivno pomlajevanje obraza. Izvajamo jih s posebnimi visokotehnološkimi napravami in najsodobnejšimi laserskimi sistemi. Vsi tovrstni tretmaji se od klasičnih lepotnih programov v wellness centrih ali kozmetičnih salonih razlikujejo po tem, da jih izvaja ali pa potekajo pod nadzorom zdravnika, ki je usposobljen za rokovanje s tovrstnimi aparaturami. Zato jih v klasičnih wellness centrih ne boste našli, pravi naslov zanje so estetske klinike – te namreč lahko prav zaradi usposobljenosti svojega osebja ponujajo bolj specializirane tretmaje za pomlajevanje obraza in oblikovanje telesa.

Ultraformer III je naprava, pri kateri z ulterapijo izvedemo nekirurški facelift obraza, torej zgladimo gube na obrazu, vratu in v predelu dekolteja.

Nekirurški facelift z napravo Ultraformer III

Ulterapija – izraz zaznamuje ultrazvočno terapijo – je najsodobnejša metoda nekirurškega pomlajevanja obraza z visokofrekvenčnim mikrofokusiranim ultrazvokom. Na naši kliniki ta poseg opravljamo z napravo Ultraformer III, ki predstavlja najnovejšo, tretjo generacijo tehnologije mikrofokusiranega ultrazvoka, zaradi česar je terapija v primerjavi z njej podobnimi še bolj udobna in bolj učinkovita, sam postopek pa kar dvakrat hitrejši. S terapijo učvrstimo in napnemo kožo na obrazu, vratu in dekolteju ter zmanjšamo globino gub.

Neinvazivno pomlajevanje obraza z napravo Exilis Ultra

Klinika Božikov je edina lepotna klinika v Sloveniji, ki ima aparat Exilis Ultra. Gre za najnovejši tehnološki aparat enega vodilnih proizvajalcev medicinskih aparatov BTL Aesthetics, ki je namenjen in posebno prilagojen neinvazivnemu pomlajevanju obraza.  Še posebej je primeren za tretmaje celega obraza ali le delov obraza, kot so lice, spodnje veke in dekolte. Aparat ima majhne nastavke, s katerimi delujemo na obraz s kombinacijo monopolarne radiofrekvence in modalnosti ultrazvoka. Gre za najnaprednejšo in najnovejšo tehnologijo neinvazivnega pomlajevanja obraza.

Lasersko pomlajevanje obraza

Lasersko pomlajevanje kože obraza z laserjem CO2RE Candela

Lasersko pomlajevanje kože obraza z laserjem Candela CO2RE  sodi med ablativne laserske postopke pomlajevanja, kar pomeni, da gre za invaziven postopek pomlajevanja. To pomeni, da terja določen čas okrevanja. Pri tretmaju z visokoenergetskim laserjem odstranimo vrhnje plasti kože, izravnamo drobne gube in odpravimo žilne in pigmentne motnje. Učinek je takojšen in opazen, celjenje pa traja približno od sedem do deset dni.

Pomlajevanje obraza z laserjem Candela Frax 1550

Laser Frax 1550 je odlična rešitev za nepravilnosti kože na obrazu. V koži povzroči nastanek izjemno tankih, vendar globokih nadzorovanih mikrostrukturnih poškodb tkiva, ki v tkivu sprožijo močan regenerativni odziv in popolno obnovo ter pomlajevanje, ne da bi na koži povzročal rane. Z njegovo pomočjo gladimo gubice, zmanjšujemo pore in s pomočjo toplote stimuliramo nastajanje kolagena. Izjemno dober je tudi za terapijo brazgotin in strij. Za pomlajevanje z laserjem Frax 1550 velja, da je očitno viden rezultat že po enem posegu. Tretma je neboleč in sodi med neablativne metode laserskega pomlajevanja, kar pomeni, da ne zahteva časa okrevanja.

Fotopomlajevanje obraza s sistemom Nordlys SWT

Fotopomlajevanje s sistemom Nordlys SWT  je primerno za vsakogar, ki ga motijo pigmentne lise, rdečica obraza, vidne kapilare, neenoten ten kože, akne ali razširjene pore na obrazu. Metoda uporablja močno svetlobo ožjega spektra valovnih dolžin, ki se absorbirajo selektivno v nepravilnostih kože in jih tako uničijo, ob tem pa ne povzročajo ran ali poškodujejo zdrave kože. Tretma je minimalno boleč  traja največ eno uro. Ker sodi med neablativne metode pomlajevanje, ne zahteva okrevanja  in po njem se lahko vrnete k vsakodnevnim aktivnostim. Ne glede na to, katera je bistvena moteča težava, ki jo poseg odpravi – zaradi sproščanja fotonov in toplotne energije ob posegu je končni rezultat posega poenoten ten kože, ki postane bolj napeta, mehka in sijoča.

Želite izvedeti, kateri pomlajevalni tretma je pravi za vas?

Pokličite nas na 041 33 10 67

ali nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.