Oblikovanje telesa z Exilis Ultra

Exilis Ultra, ki ga imamo na Kliniki Božikov edini v Sloveniji, je prva in edina naprava na svetu, ki na telo deluje s kombinacijo ultrazvoka in radiofrekvence. Ohlapna koža, celulit in odvečne maščobe na problematičnih delih telesa bodo zahvaljujoč tovrstnim tretmajem le še preteklost. Tretmaji so neboleči, celo prijetni, po njih pa se lahko takoj vrnete k vsakdanjim opravilom.

Za koga je primerno oblikovanje telesa z Exilis Ultra?

Tretmaji so primerni za vse, ki jih moti ohlapna kožo oziroma slab tonus kože, ki jih moti poudarjen celulit, si želijo preoblikovati telo ali zgolj vzdrževati dober videz. Exilis Ultra se zelo pogosto kombinira s sistemom LPG endermologija. Kombinacija obojega je denimo še posebej učinkovita pri oblikovanju stegen in zadnjice in da bistveno boljši rezultat kot če bi uporabljali vsak tretma ločeno.

Kako deluje naprava za oblikovanje telesa Exilis Ultra?

Ta najnovejši tehnološki aparat enega vodilnih svetovnih proizvajalcev BTL Aesthetics deluje na podlagi radiofrekvence v kombinaciji z ultrazvokom. Izbrani problematičen del telesa kontrolirano segreva in ohlaja. Radiofrekvenca in ultrazvok omogočata, da energija doseže tudi globlja tkiva, zaradi česar se odvečne maščobe topijo, tkivo pa učvrsti.

Aparat Exilis Ultra ustreza strogim varnostnim standardom. Vgrajeni sistem za nadzor porabe energije zagotavlja, da se do tretiranega dela telesa med tretmajem dovaja ustreza količina energije. Integriran sistem hlajenja pa aparatu omogoča, da usmeri toploto na ustrezno globino kože in tako doseže najboljše rezultate.

Oblikovanje telesa z Exilis Ultra se uporablja za učvrstitev tkiv in topljenje odvečnih maščob na problematičnih delih telesa.

Telesu prijazen tretma: Brez bolečin in brez dolgotrajnega okrevanja!

Oblikovanje telesa z Exilis Ultra ni boleče. Tretma je telesu prijazen in prijeten, večina pacientk svoje občutke med tretmajem primerja z občutki, ki jih sproža masaža z vročimi kamni. Ker med tretmajem ležite, se lahko med njim popolnoma sprostite. Po tretmaju se lahko takoj vrnete k vsakodnevnim opravkom.

Rezultati oblikovanja telesa z Exilis Ultra

Vidne izboljšave tretmaja z napravo Exilis Ultra so opazne že po prvem tretmaju. Prvi rezultati se običajno pojavijo v obdobju treh mesecev, pri čemer pa je treba vedeti, da je rezultat tretmaja v veliki meri odvisen od obdelane površine telesa, stanja pred začetkom izvajanja tretmajev ter še nekaterih drugih dejavnikov, s katerimi vas seznanimo pred začetkom izvajanja tretmaja.

Exilis Ultra je v kombinaciji z LPG endermologijo preizkusila tudi modna vplivnica Jasna Vale. Poglejte njeno izkušnjo:

Želite izvedeti več o oblikovanju telesa z Exilis Ultra?

Pokličite nas na 041 33 10 67

ali nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.