Oblikovanje telesa s sistemom LPG endermologija

LPG endermologija je nekirurška liposukcija, ki izboljšuje videz celulita, odpravlja maščobo ter preoblikuje postavo. Gre za znanstven postopek celične stimulacije, ki ga je razvil LPG in je potrjen v več kot 85 znanstvenih raziskavah. S postopkom mehanske stimulacije kože dosežemo ponovno aktivacijo mirujoče celične aktivnosti. Postopek se uporablja  na več področjih, predvsem za zdravje, lepoto in dobro počutje. Z LPG endermologijo se bo v vašem telesu ustvarilo novo vezivno tkivo, pospešil se bo metabolizem, iz telesa se bodo izločili toksini in celulit, maščobne obloge pa se bodo zmanjšale.

Za koga je primerna LPG endermologija?

Se vam na določenih delih telesa skladišči maščoba, ki se je kljub redni vadbi in dietam ne morete znebiti? Rešitev vaših tovrstnih težav in zadreg – kopičenja maščob, zelo opaznega celulita in povešene kože – predstavlja LPG endermologija.

Oblikovanje telesa s sistemom LPG endermologija je tako primerno za:

  • mlade mamice, ki si po porodu spet želijo postavo, kakršno so imele prej.
  • ženske v menopavzi, ki si ne želijo, da bi hormoni opravili svoje delo in poskrbeli za maščobo na bokih, hrbtu, rokah in drugje.
  • moške, ki se jim nabira maščoba okoli pasu, ki bi radi shujšali in si preoblikovali telo.
  • vse tiste, ki bi si radi po hujšanju okrepili svoje telo in se znebili ohlapne kože.

Kako deluje LPG endermologija?

Tehnika endermologije s pomočjo LPG patentirane motorizirane lipomasažne glave neboleče in brez stranskih učinkov nežno stimulira kožo, da ponovno aktivira upočasnjeno celično aktivnost. Prebujene ciljne celice nato obnovijo kožo od znotraj, kar se odraža na vidno pomlajeni koži in preoblikovanem telesu. Po tretmajih s sistemom LPG endermologija boste tako spet vitki, vaša koža pa prerojena – zelo nežna, čvrsta in in prožna.

Za izvedbo tretmajev s sistemom LPG je obvezen nakup trikoja. Cena je 20 EUR.

LPG endermologija izboljša čvrstost kože, pomaga odstranjevati lokalno nakopičeno maščevje, zmanjša in zgladi celulit.

LPG endermologija ima FDA certifikat

Sistem LPG endermologija ima FDA certifikat svetovne zdravniške zbornice. Ta potrjuje, da so tretmaji s to tehniko varni pri odvajanju maščobe in izboljševanju videza celulita. Postopek velja za številko ena med anticelulitnimi tretmaji na svetu.

Rezultati LPG endermologije

LPG endermologija je primerna za vsak tip kože, ne glede na njeno starost. Uporablja se predvsem za tretmaje nog, trebuha, zadnjice, rok.  Za 71 % izboljša čvrstost kože, pomaga odstranjevati lokalno nakopičeno maščevje, zmanjša in zgladi celulit. 

Na naši kliniki tretmaje z LPG endermologijo kombiniramo s tretmaji z napravo Exilis Ultra, ki ga imamo edini v Sloveniji. Kombinacija obeh tretmajev je še posebej učinkovita pri oblikovanju stegen in zadnjice in prinaša bistveno boljše rezultate, kot če bi uporabljali vsak tretma ločeno.

LPG endermologijo je v kombinaciji z Exilis Ultra preizkusila tudi modna vplivnica Jasna Vale. Poglejte njeno izkušnjo:

Koliko tretmajev je potrebnih za viden rezultat?

Prvi rezultati LPG endermologije bodo zaradi učinkovanja roll na kožno gubo in tudi zaradi mišične stimulacije vidni že po 6 tretmajih, običajno se jih izvede od 10 do 12. Takšno stanje drži kar nekaj časa, vendar pa je nato priporočljivo vzdrževanje doseženega najmanj enkrat na mesec.

Želite izvedeti več o LPG endermologiji?

Pokličite nas na 041 33 10 67

ali nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.