Lasersko pomlajevanje z laserjem Starwalker - Q-switch

Sistem Starwalker – Fotona vsebuje dva Q-switch laserja: Neodimijev laser in KTP laser.

Q-switch laserji

Q-switch laserji so tehnološko najzahtevnejše naprave na tržišču, saj zmorejo generirati izjemno kratke pulze laserskega žarka v rangu nano in pico sekund.

Nano- in pico sekundni pulzi pa tkiva ne segrevajo, marvreč v njem povzročijo fotoakustični efekt ali t.i. efekt udarnega vala, ki tarčo ne koagulira ali ablira, marveč razbije. Uporabljajo se za uničenje najmanjših delcev, kot so skupki melaninskega pigmenta ali melanosomovnajrazličnejših hiperpigmentacijah, kot tudi delcev pigmenta v tetovažahTakojšen rezultat je nastanek t.i. frostinga.

Q-switch laserji so tehnološko najzahtevnejše naprave na tržišču, saj zmorejo generirati izjemno kratke pulze laserskega žarka.

Posebnost le nekaterih Q-switch laserjev, med katere sodi tudi naš laser, je frakcioniran žarek, ki se uporablja tudi v pomlajevalne namene ter za zdravljenje brazgotin.

Uporaba Q-switch laserja

Prednosti Q-switch laserja

  • posegi so minimalno ali celo neboleči,
  • manjše je tveganje za zaplete, še predvsem v poletnem času,
  • hitro celjenje tkiva in najbolj naraven in lep izgled kože po posegu,
  • sežejo bistveno globlje v tkivo v primerjavi z drugimi napravami, ki se uporabljajo za odstranjevanje hiperpigmentacij. Prav zato je njihov učinek mnogo večji, torej boljše odstranjevanje (hiper)pigmentacij, in so rezultati dolgotrajnejši.

Želite izvedeti več o pomlajevanju obraza z laserjem Starwalker - Q-switch?

Pokličite nas na 041 33 10 67

ali nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.