Anticelulitna terapija InMode BodyFX

Se tudi vi soočate z nadležnim celulitom, ki kljub zdravi prehrani in redni telesni vadbi kvari videz vašega telesa? Imamo rešitev za vas! Stanje celulita na naši kliniki učinkovito izboljšujemo s terapijo InMode BodyFX, ki predstavlja najnovejšo, najsodobnejšo in najnaprednejšo radiofrekvenčno tehnologijo za neinvazivno oblikovanje telesa in za to področje v estetski medicini trenutno velja za zlati standard. Platforma InMode je za nastavek BodyFX prejela certifikat FDA za tretiranje celulita, kar pomeni, da na tem področju klinično dokazano zagotavlja rezultate! Poleg opaznega izboljšanja videza celulita s terapijami dosežemo tudi vidno zmanjšanje podkožne maščobe na tretiranem predelu telesa, izboljšan tonus tkiv ter bolj zategnjeno in učvrščeno kožo z izboljšano teksturo.

Kaj je InMode BodyFX?

InMode BodyFX za neinvazivno oblikovanje telesa uporablja radiofrekvenčno tehnologijo. Pri terapiji s pomočjo posebnega nastavka BodyFX, ki v kožo in globlje tkivo oddaja bipolarno radiofrekvenco, povzročimo enakomerno segrevanje dermisa in podkožnih plasti. Rezultat ciljanega segrevanja je apoptoza (fiziološka celična smrt) določenih maščobnih celic in s tem zmanjšanje podkožne maščobe, učvrščeno tkivo in zategnjena koža, zaradi izboljšanje prekrvavitve na tretiranem predelu telesa pa tudi manj viden celulit.

Ključne prednosti terapije InMode BodyFX

 • Temelji na najsodobnejših tehnologi, ki se uporablja v estetski medicini: radiofrekvenci, ki globoko tretira tkiva in s kombinacijo kratkih in dolgih pulzov ustvari ireverzibilno elektroporacijo (IRE), ki poškoduje stene maščobnih celic in povzroči njihovo apoptozo (smrt). Segrevanje podkožnega tkiva na 2,5 cm globine pa pospeši metabolizem maščobnih celic, s čimer se zmanjša podkožno maščevje,
 • s kontroliranim segrevanjem podkožnih tkiv doseže njihovo skrčenje in izboljšan tonus, rezultat česar je vidno izboljšan videz celulita na tretiranem predelu telesa,
 • rezultat kontroliranega segrevanja kože je napeta in zategnjena koža in izboljšan tonus kože, zato s terapijo uspešno tretiramo tudi ohlapno kožo, ki se lahko pojavi kot znak staranja telesa, kot posledica nosečnosti na trebuhu, ali je rezultat večje izgube telesne teže,
 • kontrolirano segrevanje kože spodbuja tvorbo kolagena, zaradi česar se izboljša tekstura kože na tretiranem predelu,
 • za večino pacientov so tretmaji neboleči, med terapijo občutijo zgolj nelagodje,
 • terapija ne zahteva okrevanja, po njej se lahko takoj vrnete k vsakodnevnim aktivnostim.

Katera področja telesa tretiramo z InMode BodyFX?

InMode BodyFX se lahko uporablja na katerem koli delu telesa, kjer se nahajajo trdovratne maščobne obloge in celulit. Najpogosteje terapijo izvajamo na naslednjih predelih telesa:

 • stegna,
 • zadnjica,
 • trebuh,
 • ljubezenske ročke na hrbtu.

Kaj lahko pričakujate po terapijah InMode BodyFX?

1. Izboljšan videz celulita

InMode BodyFX s pomočjo radiofrekvenčne energije prodira skozi kožo v podkožje, kjer povzroča segrevanje maščobnih tkiv. S tem izboljša prekrvavitev na tretiranem predelu telesa, tkiva pa se skrčijo in zategnejo. Rezultat je izboljšan videz celulita, izboljšan tonus tkiv ter bolj napeta koža na tretiranem predelu telesa.

2. Zmanjšanje maščobnih celic

InMode BodyFX trajno uniči nekatere maščobne celice na tretiranem področju. Ciljano segrevanje podkožnih maščobnih celic z bipolarno radiofrekvenco povzroči adipozo (uničenje, smrt) določenih maščobnih celic, ki se v šestih mesecih po terapiji izločijo iz telesa skozi limfni sistem.

3. Bolj napeta koža

InMode BodyFX terapija s pomočjo bipolarne radiofrekvence segreva kožo in podkožna tkiva, rezultat česar je učvrstitev tkiv ter bolj napeta in zategnjena koža. Terapija je tako priporočljiva za vas, če na svojem telesu opažate prve znake ohlapne kože zaradi starosti, nosečnosti, kot tudi, če se soočate z ohlapno kožo po večji izgubi telesne teže.

4. Bolj gladka koža

InMody BodyFX tretira tudi kožo in s pomočjo bipolarne radiofrekvence nanjo deluje tako, da jo zgladi (izboljša manjše nepravilnosti) in izboljša njeno teksturo.

5. Brez okrevanja

Terapija InMode BodyFX ne zahteva okrevanja. Po vsaki terapiji se lahko takoj vrnete k vsakdanjim aktivnostim – opravite jo lahko tudi med odmorom za kosilo!

6. Učinkoviti rezultati v kombinaciji z zdravo prehrano in redno telesno aktivnostjo

Vedeti morate, da sama terapija InMode BodyFX ne bo prinesla čudežnih rezultatov. A v kombinaciji z uravnoteženo prehrano in redno telesno vadbo vam bo InMode BodyFX pomagal trajno preprečevati nabiranje trdovratne maščobe in ohranjati izboljšan videz celulita na problematičnih delih telesa.

Kdaj so vidni rezultati terapije InMode BodyFX?

Prvi rezultati terapije InMode BodyFX so vidni že po prvem tretmaju, predvsem kar zadeva zmanjšanje maščobe in izboljšanje videza celulita. Za dosego učinka zategovanja kože in izboljšanje teksture kože pa je na drugi strani potrebnih več terapij. Priporočamo jih 6. Končni rezultat terapij doseže vrhunec po približno 6 mesecih od prve terapije. Za vzdrževanje doseženega rezultata se priporoča izvedba terapije enkrat na leto (6 zaporednih tretmajev).

Ali je InMode BodyFX varen?

Terapije InMode BodyFX so varne. Naprava omogoča aktivno spremljanje in nadzor temperature skozi ves čas terapije. To odpravlja tveganje morebitnih toplotnih poškodb.

Kaj lahko pričakujete med terapijo?

Med tretmajem InMode BodyFX se radiofrekvenčna energija uporablja za ciljanje maščobnih celic na problematičnem predelu telesa. Med segrevanjem območja se uporablja poseben vakuumski nastavek, ki radiofrekvenčni energiji omogoča, da doseže globlja tkiva. Toplota impulzov uniči maščobne celice, izboljša tonus tkiv, povzroči krčenje tkiv in zategovanje kože. Ta toplota tudi spodbuja proizvodnjo kolagena in celjenje, zaradi česar se izboljša tudi tekstura kože.

Med tretmajem boste občutili segrevanje tretiranega predela telesa. Toplota, ki jo proizvaja InMode BodyFX, je podobna toploti, ki jo občutite pri masaži z vročimi kamni. Po terapiji je lahko na tretiranem predelu prisotna rahla rdečica, ki bo izginila v nekaj urah. Okrevanje po terapiji ni potrebno, po njej se lahko vrnete k vsakodnevnim aktivnostim – naredite jo lahko tudi med odmorom za kosilo!

Ali je terapija InMode BodyFX boleča?

Med terapijo InMode BodyFX boste občutili toploto zaradi radiofrekvenčne energije in vlečenje/zategovanje kože zaradi vakuuma. Večina pacientov meni, da je terapija minimalno boleča.

Koliko tretmajev InMode BodyFX je potrebnih za viden rezultat?

Za dosego vidnega rezultata svetujemo 6 zaporednih tretmajev v razmiku enega tedna do največ 14 dni. Rezultat bo izboljšan videz celulita, izboljšana tekstura kože ter zmanjšanje maščobe na tretiranem predelu telesa.

Zakaj imamo celulit?

Celulit je normalno stanje ženskega podkožja. Na njegovo izraženost vplivajo:

 • hormonska neravnovesja
 • staranje
 • genetika
 • nezdrava prehrana
 • kajenje
 • pomanjkanje telesne aktivnosti
 • spol (pri ženskah je celulita več in je lahko bolj viden).

Glavni krivec za izraženost celulita (tudi pri suhih osebah) je estrogen, ki povzroča neenakomerno nalaganje maščobnih celic v podkožju ter sestave vezivnega tkiva. Ko se maščobno tkivo v podkožju zadebeli, se zmanjša pretok limfe med celicami, zato odpadne snovi in prosti radikali zastajajo v podkožju. Prosti radikali uničujejo celice kolagena in elastina, s tem pa se zmanjšuje kakovost vezivnega tkiva. Ker so celice veziva in kože oslabljene, maščobne celice iz globljih plasti silijo proti površju in so vidne v obliki pomarančne kože. Deli telesa, ki so najbolj dovzetni za celulit, so trebuh, boki, stegna in zadnjica, pa tudi roke (nadlahti), zatilje in predel pod brado.

Celulit se torej lahko pojavi pri vsakem posamezniku, ne glede na stopnjo njegove/njene telesne aktivnosti. In prav tukaj nastopi InMode BodyFX, s katerim lahko izboljšamo videz celulita, stopimo odvečne maščobne celice, izboljšamo tonus tkiv, napnemo kožo in izboljšamo njeno teksturo. Za optimalne rezultate terapije priporočamo 6 zaporednih tretmajev v razmiku enega tedna do največ 14 dni.

InMode BodyFX je trenutno zlati standard na področju izboljšanja videza celulita

InMode BodyFX ima certifikat FDA (Food and Drug Administration ) za tretiranje celulita. Kombinacija negativnega tlaka, uporabe radiofrekvenčne energije in visoko učinkovitih impulzov dosega rezultate, predstavljene v številnih študijah. Ta trojni učinek je pri izvajanju terapije enkrat na teden pokazal 68-odstotno izboljšanje stanja celulita pri pacientih. Rezultati kliničnih testov, pridobljenih med 3-mesečno študijo, ki jih je predstavil estetski kirurg iz Toronta dr. Stephen Mulholland, so pokazali tudi, da se je zmanjšal obseg tretiranih delov telesa v povprečju za 3,58 cm.

Cena terapije

 • InMode BodyFX zadnjica: 1 terapija 250 EUR; paket 6 terapij 1200 EUR
 • InMode BodyFX trebuh majhno področje: 1 terapija 150 EUR; paket 6 terapij 720 EUR
 • InMode BodyFX trebuh veliko področje: 1 terapija 250 EUR; paket 6 terapij 1200 EUR
 • InMode BodyFX stegna spredaj/zadaj: 1 terapija 250 EUR; paket 6 terapij 1200 EUR

Želite izvedeti več o terapiji InMode BodyFX?

Pokličite nas na 041 33 10 67

nam pišite na info@bozikov.com ali nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca.

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.