Estetski kirurg dr. Krešimir Božikov je največji strokovnjak za povečanje prsi v Sloveniji.

Klinika Božikov

Na Kliniki Božikov izvajamo estetske posege in lepotne tretmaje najvišje kakovosti

Smo profesionalni in strokovni, znamo prisluhniti vašim željam in predlagati najprimernejši estetski poseg. Z vami si delimo pomemben cilj: da skupaj dosežemo vaše največje zadovoljstvo in boljšo samopodobo.

Zakaj izbrati nas

Na Kliniki Božikov smo vam na vsakem koraku vašega potovanja z nami – posvet, poseg, okrevanje – na voljo z najboljšim medicinskim znanjem, strokovnostjo in profesionalnostjo na najvišji ravni. Zadovoljstvo naših strank ter varnost in dobro počutje naših pacientov so naše prednostne naloge.

Ker je vsak posameznik edinstven, je naša temeljna filozofija spoštovati principe tradicionalne medicine negovalnega načrta vsakega našega pacienta oz. pacientke. V današnjem potrošniškem svetu “navdušujočih” in “fabuloznih” posegov se kozmetična industrija odmika od tega pristopa in se čedalje bolj usmerja v t. i. zbegan nered a la carte storitev. Pacienti in pacientke so čedalj bolj vodeni k prepričanju, da si lahko estetski poseg izberejo sami, brez pravega znanja, kaj najbolj ustreza njim in njihovim potrebam.

Na Kliniki Božikov ne verjamemo, da je vsak poseg primeren za vsakega pacienta oz. pacientko. Prepričani smo, da je vsak posameznik unikat, ki potrebuje svoj negovalni načrt, ki se razlikuje od negovalnega načrta katerega drugega pacienta ali pacientke. Naša ekipa estetskih strokovnjakov je proaktivna in vsakemu pomaga najti zdravje in lepoto – ne samo za ta trenutek, ampak za prihodnost.

V času, ko se lepota razume kot investicija, vam bomo pomagali investirati vaš denar modro in preudarno.

Zato vas na Kliniki Božikov na vsakem koraku vašega prizadevanja za lepoto spremljamo z najboljšim medicinskim znanjem, strokovnostjo in profesionalnostjo. Smo sopotnik, ki mu zaupate. Zadovoljstvo, varnost in dobro počutje naših pacientov in pacientk so naše prednostne naloge.

Počaščeni bomo, če nas boste izbrali za partnerja na vaši poti do lepote!

Naši certifikati