Povečanje prsi

Še več fotografij rezultatov povečanja prsi najdete v t. i. “highlights” Prsi I in Prsi II na Instagram profilu Klinike Božikov.

Dvig prsi

Še več fotografij rezultatov povečanja prsi najdete v t. i. “highlights” Dvig prsi na Instagram profilu Klinike Božikov.

Operacija nosu - rinoplastika

Vse primere operacije/korekcije nosu na spodnjih fotografijah je opravil doc. dr. Krešimir Božikov, specialist plastične, estetske in rekonstruktivne medicine. Še več fotografij rezultatov povečanja prsi najdete v t. i. “highlights” Nos na Instagram profilu Klinike Božikov.

Liposukcija

Laserski tretmaji

iLumi4 - najsodobnejša laserska terapija za pomlajevanje kože obraza

Vse fotografije rezultatov iLumi4 v tem razdellku so bile posnete z Vectro Canfield, najbolj sofisticirano napravo za objektivno ugotavljanje izboljšav estetskih posegov. Terapijo iLumi4 izvaja Urša Fratnik Florijančič, dr. med., specialistka dermatovenerologije.

iLumi4 - najsodobnejša laserska terapija za pomlajevanje kože obraza

Vse fotografije rezultatov iLumi4 v tem razdelku so bile posnete z mobilnim telefonom dva tedna po posegu (po enem posegu!) in brez kakršnega koli filtra. Terapijo iLumi4 izvaja Urša Fratnik Florijančič, dr. med., specialistka dermatovenerologije.