Aquapure II – edinstvena terapija za globinsko čiščenje, osvežitev in pomladitev kože obraza

Aquapure II je najsodobnejša tehnologija za neinvazivno glajenje in nego kože, ki v enem samem tretmaju združuje globinsko čiščenje in luščenje oz. piling kože, globinsko vlaženje kože, micropricking in led svetlobno terapijo. Rezultat terapije, s katero se koža obnovi, regenerira in pomladi, so čistejša, bolj napeta in bolj svetla koža z izboljšano teksturo in tonusom, s tem pa osvežen in pomlajen videz kože obraza.

Kaj je Aquapure II?

Aquapure II je neinvazivna večnamenska naprava za nego obraza. Terapija z Aquapure II je namenjena globinskemu čiščenju kože, ki jo obenem med terapijo tudi nahranimo z visoko koncentriranimi naravnimi sestavinami, ki se nanašajo neposredno na kožo. S terapijo dosežemo, da je koža globinsko očiščena, njen videz je bolj svež in zdrav, ten pa bolj enakomeren. Terapija je primerna za vse tipe kože ter za stanja, kot so neenakomeren ten kože, zamašene pore, dehidrirana ali suha kožo, drobne linije in gubice.

Aquapure II je vrhunska terapija za globinsko čiščenje, osvežitev in pomladitev kože obraza

Aquapure II – koraki

Korak 1: Diamantni piling

Z diamantnim pilingom v prvem koraku terapije Aquapure II s kože obraza odstranimo odmrle kožne celice, izboljšamo tonus in teksturo kože ter omogočimo boljšo penetracijo učinkovitih spojin v kožo.

Korak 2: AD-Peel

Z AD pilingom očistimo pore in v globlje plasti kože dovajamo vlažilna in hranilna sredstva.

Korak 3: Micropricking

Micropricking je posebna tehnika medicinskega microneedlinga, s katero poskrbimo, da hranila s pomočjo mikroiglic dosežejo globlje plasti povrhnjice, s čimer poskrbimo za hidracijo kože in spodbudimo nastajanje kolagena. Z mikroiglicami tudi preoblikujemo povrhnjico, da postane bolj prožna, uspešno pa lahko tretiramo tudi drobne gubice, manjše brazgotine in razširjene pore.

Korak 4: Svetlobna LED terapija Light Pure

V zaključnem koraku terapije kožo obsevamo še s posebno led terapijo Light Pure. Ta združuje tri vrste svetlobe (rdeča, modra, zelena), ki vsaka z različnimi valovnimi dolžinami vplivajo na različne plasti povrhnjice in stanja kože. S svetlobno led terapijo izboljšamo prekrvavitev kože, izboljšamo polt in jo okrepimo pred morebitnimi vnetji.

Kdo je primeren kandidat za terapijo?

Terapija Aquapure II je namenjena globinskemu čiščenju kože ter izboljšanju njenega tonusa, teksture in elastičnosti. Kožo posvetli, jo dvigne in napne. Primerna je za vse tipe kože, še zlasti pa za tretiranje:

  • drobnih linij in gub
  • mastne kože
  • blagih brazgotin po aknah
  • vidnih por.

Kdaj so vidni prvi rezultati terapije in koliko terapij je potrebnih za optimalen rezultat?

Prvi rezultati terapije bodo opazni takoj po terapiji, izboljšanje stanja kože pa v približno 2-3 tednih oz. po več opravljenih terapijah. Za dosego optimalnih rezultatov se svetuje tri terapije v razmaku na približno 3-4 tedne.

Cena terapije

1 terapija Aquapure II = 150 EUR

Za optimalen rezultat se priporoča izvedba treh terapij v razmaku na 3-4 tedne.

Paket 3 terapij = 400 EUR

Želite izvedeti več o terapiji Aquapure II?

Pokličite nas na 041 33 10 67

nam pišite na info@bozikov.com ali pa nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.