Lasersko odstranjevanje dlačic: Zdaj je pravi čas!

V naša življenja se s svetlobno hitrostjo bliža zima, s katero pridejo kratki dnevi, slabo vreme in manj časa za aktivnosti na prostem. Za vas imamo idejo, kako lahko zimo najbolje izkoristite in se pripravite na brezskrbno pomlad in poletje. In ja, res je tako lahko, kot se sliši! Za uresničitev te napovedi potrebujete le 3 minute časa, kolikor traja, da se naročite na lasersko odstranjevanje dlačic na naši kliniki. Terapevtke vam bodo rezervirale termin in že ste korak bližje brezskrbnemu življenju!

Zimski meseci so najprimernejši čas za lasersko odstranjevanje dlak. Trenutno za vse tretmaje velja izjemno ugodna cena. Paketi 6 terapij so na voljo s 50 % popustom, mini paketi 3 terapij pa s 30 % popustom. Preverite ponudbo na tej povezavi!

Zakaj lasersko odstranjevanje dlačic?

Lasersko odstranjevanje dlak je najnovejša metoda odstranjevanja dlačic. Če ste primerna kandidatka ali kandidat za to terapijo, to izveste na brezplačnem posvetu pri naših estetskih terapevtkah. Ko pridete na termin, pa se le udobno namestite, vse ostalo opravijo naše terapevtke. Med termini si izrasle dlake preprosto pobrijete, z vsakim terminom pa ste bližje brezskrbnemu življenju brez nadležnih dlak. Z laserskim odstranjevanjem dlak se namreč poslovite tudi od vraščenih dlak in vnete kože ter konstantnega razmišljanja o britju, depilaciji ali terminih za voskanje.

Katere so prednosti laserskega odstranjevanja dlačic?

Če o tem, ali bi se odločili investirati svoj denar v t. i. “razdlačenje”, kot se pri nas radi pošalimo, še niste odločeni, predlagamo, da nadaljujete z branjem.

Lasersko odstranjevanje dlačic v vaše življenje prinaša številne prednosti:

1. Je investicija, ki vas že na prvem terminu razbremeni vraščenih dlak. Tudi tiste dlačice, ki so že vraščene, namreč laser uniči.

2. Ni vam več potrebno razmišljati o tem, kdaj se morate pobriti, če boste želeli obleči krilo ali kopalke. Prav tako je britje na morju zaradi slane vode ter sonca oteženo in se velikokrat konča z razdraženo in vneto kožo, ki pa si je na dopustu nihče ne želi.

3. Je odlična rešitev za vse, ki se soočate s prekomerno ali povečano poraščenostjo. Gladka in svilnata koža, ki je stranski rezultat laserskega odstranjevanja dlak, bo brez dvoma pomembno pripomogla k boljši samopodobi, večji samozavesti ter k temu, da se boste v svojem telesu dobro počutili.

4. Že po prvem tretmaju dlačice praktično prenehajo rasti. Po vsakem posegu je število novo izraščenih dlačic manjše, koža pa postane gladka. Prav tako izginejo tudi moteče pigmentacije pod pazduhami ali v liniji pod popkom.

5. Pomembna prednost laserskega odstranjevanja dlak je tudi prihranek časa. Če sta britvica in depilacijska krema vaša spremljevalca praktično skoraj vsak dan, voskanje pa enkrat na mesec, pa je lasersko odstranjevanje dlak trajno.

Kako poteka lasersko odstranjevanje dlačic?

Korak 1: Po telefonu, e-pošti ali osebno na naši kliniki rezervirajte termin za brezplačen posvet pri eni izmed naših estetskih terapevtk, ki izvajajo to terapijo.

Korak 2: Na brezplačnem posvetu estetska terapevtka pregleda stanje dlačic in vam svetuje število potrebnih terapij za želeni rezultat. Z njo se dogovorite za prvi termin, seznani pa vas tudi s ceno. Poda vam tudi vsa navodila za pripravo na terapijo ter nego kože po njej.

Korak 3: Pridete na dogovorjeni termin, se sproščeno uležete ter prepustite estetski terapevtki, da s svojim znanjem in spretnostmi najbolj učinkovito odstrani dlačice na predelu, ki ste si ga izbrali.

Korak 4: Dogovorite se za naslednji datum termina, vmes pa si dlačice preprosto – če je to potrebno – preprosto pobrijete.

Zimski meseci so najprimernejši čas za lasersko odstranjevanje dlak. Trenutno za vse tretmaje velja izjemno ugodna cena. Paketi 6 terapij so na voljo s 50 % popustom, mini paketi 3 terapij pa s 30 % popustom. Preverite ponudbo na tej povezavi!

Kako deluje lasersko odstranjevanje dlačic?

Za preprečitev ponovne rasti dlak se uporablja laserska energija, ki mora prodreti nekaj milimetrov v kožo, da doseže korenino dlake. V trenutku, ko doseže melanin v dlaki, se svetloba absorbira in se pretvori v toploto. Med tretmajem laser prodre do globine četrt milimetra zunanje plasti kože. Energija, ki jo ustvarja, se razprši okoli dlačnih mešičkov in uniči sposobnost rasti dlak. A glede toplote, ki jo ustvarja laser, vam ni treba skrbeti. Laserska platforma, ki jo uporabljamo na naši kliniki, ima že vgrajen sistem za lajšanje bolečine s predhodnim hlajenjem. Bolečino po potrebi blažimo tudi s hlajenjem med samim postopkom. Okrevanja po terapijah ni, po njih se lahko takoj vrnete k vsakodnevnim opravilom.

Kakšne dlake najbolj učinkovito odstranimo z laserjem?

Najbolj učinkovito lahko lasersko odstranimo debelejše in temnejše dlake. Te namreč ob stiku z lasersko energijo proizvajajo več toplote. In ta toplota poškoduje celice matriksa okoli dlačic (tako imenovane genocelice) in območje ob lasnem mešičku, ki je odgovorno za ponovno rast. To omogoča drastično zmanjšanje dlak na tretiranem območju. Odstranjevanje sivih dlak in zelo svetlih dlak je na drugi strani manj uspešno oz. je za želeni rezultat potrebnih več tretmajev.

Nega kože pred laserskim tretmajem

Najprimernejši čas za lasersko odstranjevanje dlak so meseci, ko so predeli, na katerih opravljamo lasersko epilacijo, prekriti z oblačili. Območje, ki ga bomo tretirali pri laserskem odstranjevanju dlak, namreč ne sme biti izpostavljeno sončni svetlobi ali solariju vsaj dva tedna pred tretmajem. Prav tako se je po vsakem postopku potrebno izogibati sončnim žarkom in solariju. 

Lasersko odstranjevanje dlačic in zagorela koža

Velikokrat prejmemo vprašanja o tem, zakaj je potrebno na lasersko odstranjevanje dlak toliko pred poletno sezono oz. zakaj tretmajev ne izvajamo poleti. Povejmo naglas: na zagoreli koži laserskih tretmajev ne izvajamo, saj laser reagira z obarvano, porjavelo kožo. Prav tako se vam lahko koža obarva, če ste takoj oziroma do 48 ur po posegu neposredno izpostavljeni sončnim žarkom. Če se odločite za lasersko odstranjevanje dlak na predelih telesa, ki niso izpostavljeni soncu (npr. bikini predel ali pazduhe), lahko tretmaje opravite kadar koli.

Zakaj toliko previdnostnih ukrepov?

Če se soncu res ne morete ali nočete odreči, lahko rešitev predstavljajo kreme z visokim zaščitni faktorjem, vendar pa to priporočamo le kot rezervni scenarij. Zakaj toliko previdnostnih ukrepov, se boste vprašali? Previdnosti ukrepi imajo dva razloga: prvi je zmanjšati verjetnost neželenih učinkov, drugi pa povečati učinkovitost laserskega tretmaja.

Koliko terapij laserskega odstranjevanja dlačic potrebujete?

Lasersko odstranjevanje dlačic zahteva več terapij, saj lahko dlako odstranimo le v anageni oz. aktivni fazi rasti. Število potrebnih terapij je odvisno od predela telesa, debeline in barve dlake, barve kože in želja pacienta. Terapije laserskega odstranjevanja dlak si načeloma sledijo na 4 – 6 tednov, presledek med terapijami je odvisen tudi od tega, na katerem predelu telesa se izvaja.

Zimski meseci so najprimernejši čas za lasersko odstranjevanje dlak. Trenutno za vse tretmaje velja izjemno ugodna cena. Paketi 6 terapij so na voljo s 50 % popustom, mini paketi 3 terapij pa s 30 % popustom. Preverite ponudbo na tej povezavi!

Želite izvedeti več o laserskem odstranjevanju dlačic?

Pokličite nas na 041 33 10 67

nam pišite na info@bozikov.com ali nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.