Klinika Božikov

Znebite se trdovratnih maščobnih oblog s kriolipolizo s 360° CLATUU tehnologijo!

Na Kliniki Božikov vas pričakujemo s posebno ponudbo za kriolipolizo s 360° CLATUU tehnologijo. Z njo boste svoje telo osvobodile odvečne maščobe in boste tako vselej pripravljene na priložnost, da pokažete svoje telo. V tokratni posebni ponudbi vam je tretma kriolipolize s 360° CLATUU tehnologijo na voljo po akcijski ceni 175 evrov (30 % popust)*.

Kriolipoliza s 360° CLATUU tehnologijo je prava izbira za to, da se enkrat za vselej znebite nadležnih maščobnih oblog na telesu. Izkoristite to izjemno priložnost – zagotovite si svoj termin še danes in izpolnite obrazec na strani spodaj ali nam pišite na info@bozikov.com.

Kaj je kriolipoliza s 360° CLATUU tehnologijo?

Kriolipoliza s 360° CLATUU tehnologijo je najsodobnejši neoperativni estetski postopek za odstranjevanje trdovratnih maščobnih oblog, ki jih ne moremo uspešno odpraviti z vadbo ali uravnoteženo prehrano. Terapija lahko zelo učinkovito nadomesti boleče kirurške postopke.

Gre za postopek, ki učinkovito uporablja tehnologijo kontroliranega ohlajanja tkiv z namenom, da se znebimo trdovratnih maščobnih oblog. S tretmajem zamrzujemo maščobne celice in s tem dosežemo trajno zmanjšanje njihovega števila v podkožnih tkivih, brez poškodb drugih tkiv ali celic. Za trajen in viden rezultat pri večini ljudi lahko zadostuje že samo 1 tretma (do največ 3), postopek pa ne zahteva telesne vadbe ali restriktivnih diet.

Izkušnje naših strank

Za kriolipolizo s 360° CLATUU tehnologijo se je odločila tudi pevka Neža Buh – Neisha. Več o njeni izkušnji izveste v Storyjih Kriolipoliza na našem instagramu. 

Kako poteka kriolipoliza s 360° CLATUU tehnologijo ?

Na naši kliniki vsako stranko obravnavamo individualno in celostno. Na pregledu se bomo najprej pogovorili o vaših željah in skupaj zastavili cilj, ki ga želite doseči s tretmaji. Še pred prvim tretmajem bomo izmerili obseg tretiranega predela, saj bomo lahko le tako videli dosežen rezultat.

Postopek poteka tako, da izbrani predel telesa namažemo z ultrazvočnim prevodnim gelom. Čez gel namestimo posebno podlogo, prek nje pa še aplikator, ki s pomočjo vakuuma ustvari kožno gubo. Označen predel ohlajamo med 30 in 50 minut.

Če želimo odstraniti maščobne obloge tudi iz katerega drugega dela telesa, lahko istočasno namestimo še en aplikator, kar je velika prednost pred konkurenčnimi aparati.

Cena kriolipolize s 360° CLATUU tehnologijo

V tokratni posebni ponudbi vam je en tretma kriolipolize s 360° CLATUU tehnologijo na voljo po akcijski ceni 175 evrov (30 % popust).

Želite izvedeti več o ponudbi?

Pokličite nas na 041 33 10 67

ali nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.