Oblikovanje telesa s sistemom LPG endermologija

Se vam na določenih delih telesa skladišči maščoba, ki se je kljub redni vadbi in dietam ne morete znebiti? Rešitev vaših tovrstnih težav in zadreg – kopičenja maščob, celulita in povešene kože – predstavlja LPG endermologija.

LPG endermologija je nekirurška liposukcija, ki odpravlja celulit in maščobo ter preoblikuje postavo. Gre za znanstven postopek celične stimulacije, ki ga je razvil LPG in je potrjen v več kot 85 znanstvenih raziskavah. S postopkom mehanske stimulacije kože dosežemo ponovno aktivacijo mirujoče celične aktivnosti. Postopek se uporablja  na več področjih, predvsem za zdravje, lepoto in dobro počutje. Z LPG endermologijo se bo v vašem telesu ustvarilo novo vezivno tkivo, pospešil se bo metabolizem, iz telesa se bodo izločili toksini in celulit, maščobne obloge pa se bodo zmanjšale.

Spet boste vitki, vaša koža pa prerojena – zelo nežna in prožna.

Kako deluje LPG endermologija

Tehnika endermologije s pomočjo LPG patentirane motorizirane lipomasažne glave neboleče in brez stranskih učinkov nežno stimulira kožo, da ponovno aktivira upočasnjeno celično aktivnost. Prebujene ciljne celice nato obnovijo kožo od znotraj, kar se odraža na vidno pomlajeni koži in preoblikovanem telesu.

LPG endermologija ima FDA certifikat

LPG endermologija ima FDA certifikat svetovne zdravniške zbornice, ki potrjuje, da so tretmaji s to tehniko varni pri odvajanju maščobe in celulita. Postopek velja za števočlp ena med anticelulitnimi tretmaji na svetu.

Za koga je primerna LPG endermologija

  • Za ženske, ki si po porodu spet želijo postavo, kakršno so imele prej.
  •  Za ženske v menopavzi, ki si ne želijo, da bi hormoni opravili svoje delo in poskrbeli za maščobo na bokih, hrbtu, rokah in drugje.
  •  Za moške, ki se jim nabira maščoba okoli pasu, ki bi radi shujšali in si preoblikovali telo, pa tudi tistim, ki bi si radi po hujšanju okrepili svoje telo in se znebili ohlapne kože.

Rezultati LPG endermologije

LPG endermologija je primerna za vsak tip kože, ne glede na njeno starost. Uporablja se predvsem za tretmaje nog, trebuha, zadnjice, rok.  Za 71 % izboljša čvrstost kože, pomaga odstranjevati lokalno nakopičeno maščevje, zmanjša in zgladi celulit. 

Na naši kliniki tretmaje z LPG endermologijo kombiniramo z Exilis Ultra, ki ga imamo edini v Sloveniji. Kombinacija obeh tretmajev je še posebej učinkovita pri oblikovanju stegen in zadnjice in prinaša bistveno boljše rezultate, kot če bi uporabljali vsak tretma ločeno.

LPG endermologijo je v kombinaciji z Exilis Ultra preizkusila tudi modna vplivnica Jasna Vale. Poglejte njene Instagram objave na to temo:

 

Koliko tretmajev potrebujete

Prvi rezultati LPG endermologije bodo zaradi učinkovanja roll na kožno gubo in tudi zaradi mišične stimulacije vidni že po 6 tretmajih, običajno se jih izvede od 10 do 12. Takšno stanje drži kar nekaj časa, vendar pa je nato priporočljivo vzdrževanje doseženega najmanj enkrat na mesec.

LPG Endermologija za oblikovanje telesa

 Cena

  • 1 tretma (45 min) 40 €

PAKET 10+2 GRATIS

Želite izvedeti več o tretmaju?

Za več informacij o oblikovanju telesa s sistemom LPG endermologija nam pišite ali nas pokličite.

E-naslov: info@bozikov.com

Tel. št.: 041 33 10 67