Oblikovanje telesa z Exilis Ultra

Se na nekaterih delih telesa soočate s celulitom ali pa vas moti olapna, slabo tonizirana koža? Za vas imamo dobro novico – videz pomarančne kože je mogoče omiliti, prav tako je mogoče koži povrniti čvrstost, in to brez operacije. To je izvedljivo z aparatom Exilis Ultra, ki ga imamo na Kliniki Božikov edini v Sloveniji.

Exilis Ultra je prva in edina naprava na svetu, ki deluje s kombinacijo ultrazvoka in radiofrekvence. Oblikovanje telesa z Exilis Ultra je neinvaziven lepotni tretma, uporablja pa se za učvrstitev tkiv in topljenje odvečnih maščob na problematičnih delih telesa.

Kako deluje oblikovanje telesa z Exilis Ultra

Ta najnovejši tehnološki aparat enega vodilnih svetovnih proizvajalcev BTL Aesthetics deluje na podlagi radiofrekvence v kombinaciji z ultrazvokom. Deluje po principu kontroliranega segrevanja in hlajenja izbranega problematičnega dela telesa, radiofrekvenca in ultrazvok pa omogočata, da energija doseže tudi globlja tkiva, zaradi česar se odvečne maščobe topijo, tkivo pa učvrsti.

Exilis Ultra je preizkusila tudi modna vplivnica Jasna Vale, in sicer za učvrstitev tkiv na rokah. Poglejte, kako deluje:

Aparat Exilis Ultra ustreza strogim varnostnim standardom. Vgrajeni sistem za nadzor porabe energije zagotavlja, da se do tretiranega dela telesa med tretmajem dovaja ustreza količina energije. Integriran sistem hlajenja pa aparatu omogoča, da usmeri toploto na ustrezno globino kože in tako doseže najboljše rezultate.

Oblikovanje telesa z Exilis ultra

Telesu prijazen tretma

Oblikovanje telesa z Exilis Ultra ni boleče. Tretma je telesu prijazen in prijeten, večina pacientk svoje občutke med tretmajem primerja z občutki, ki jih sproža masaža z vročimi kamni. Ker med tretmajem ležite, se lahko med njim popolnoma sprostite. Po tretmaju se lahko vrnete k vsakodnevnim opravkom.

Za koga je primerno oblikovanje telesa z Exilis Ultra

Tretma je primerna za vse, ki imajo ohlapno kožo oziroma slab tonus, ki si želijo preoblikovati telo ali zgolj vzdrževati dober videz. Exilis Ultra se zelo pogosto kombinira s sistemom LPG endermologija. Kombinacija obojega je denimo še posebej učinkovita pri oblikovanju stegen in zadnjice in da bistveno boljši rezultat kot če bi uporabljali vsak tretma ločeno.

Rezultati oblikovanja telesa z Exilis Ultra

Vidne izboljšave so opazne že po prvem tretmaju. Prvi rezultati se običajno pojavijo v obdobju treh mesecev, pri čemer pa je treba vedeti, da je rezultat tretmaja v veliki meri odvisen od obdelane površine telesa, stanja pred začetkom izvajanja tretmajev ter še nekaterih drugih dejavnikov, s katerimi vas seznanimo pred začetkom izvajanja tretmaja.

Cena

  • Hrbtišče rok (obe roki) 60 €
  • Stegna                             160 €
  • Zadnjica                           150 €
  • Trebuh                              150 €

PAKET 5+1 GRATIS

Želite izvedeti več o tretmaju?

Za več informacij o oblikovanju telesa z Exilis Ultra nam pišite ali nas pokličite.

E-naslov: info@bozikov.com

Tel. št.: 041 33 10 67