Ostanite v formi tudi po poletju!

Lepo in čvrsto telo si res morda res želimo pokazati poleti, a zakaj ne bi bilo tako tudi skozi vse leto? Poskrbite za to, da tudi po poletju ostanete v odlični formi, naj bo vaše telo čvrsto, celulit pa manj viden skozi vse leto. Na Kliniki Božikov vas pričakujemo s posebno “ostanite fit” ponudbo: paketom treh tretmajev Exilis Ultra (ali InMode Plus) in LPG po akcijski ceni 550 EUR*, s katerim boste na stegnih in zadnjici ohranili čvrstost in tonus, ki ste ju pridobili z gibanjem poleti, in poskrbeli za to, da bo pomarančna koža manj vidna.

Exilis Ultra je najsodobnejši neoperativni lepotni tretma za učvrstitev tkiv in zmanjšanje izgleda celulita na problematičnih delih telesa, ki ga ne moremo uspešno odpraviti niti z vadbo niti z uravnoteženo prehrano. Terapija na stegnih in zadnjici je lahko še posebej učinkovita v kombinaciji z napravo LPG, s katero dodatno stimuliramo celice, da obnovijo kožo od znotraj in jo pomladijo.

InMode Plus je varna in neinvazivna radiofrekvenčna tehnologija za učvščevanje posameznih delov telesa. Z bipolarno radiofrekvenco sproščamo toploto na površini kože in v podkožju in s tem stimuliramo nastajanje in obnavljanje kolagena ter izboljšamo elastičnost kože. Primerna za vse tipe kože in posameznike, ki iščejo neinvazivne metode za izboljšanje tonusa kože.

Izkoristite odlično priložnost in poskrbite, da tudi po poletju ostanete v odlični formi! Izpolnite obrazec spodaj ali nam pišite na info@bozikov.com.

Kaj je Exilis Ultra?

Tretma za oblikovanje telesa z napravo Exilis Ultra izvajamo edini v Sloveniji, in sicer z aparatom s posebnimi nastavki, s katerimi s kombinacijo radiofrekvence in ultrazvoka, ki dosežeta globlja tkiva, kontrolirano segrevamo in ohlajamo problematične dele telesa. Tako kožo toniziramo, s čimer se videz celulita zmanjša oziroma izboljša. Rezultati so opazni že po enem tretmaju.

Kaj je InMode Plus?

Tretma za oblikovanje telesa z napravo InMode Plus je trenutno številka ena terapija za učvrščevanje kože na posameznem predelu telesa. Nanjo prisegajo številne svetovne zvezdnice. Aparatom deluje na podlagi bipolarne radiofrekvence, s posebnim nastavkom pa dosežemo globlja tkiva na problematičnih predelih telesa, ki jih  kontrolirano segrevamo in ohlajamo. Tako kožo toniziramo, s čimer se videz celulita zmanjša oziroma izboljša. Rezultati so opazni že po enem tretmaju.

Kako poteka terapija z aparatom Exilis Ultra oz. InMode Plus?

Na naši kliniki k vsaki stranki pristopimo celovito. Na brezplačnem pregledu oz. posvetu pred tretmajem se bomo najprej pogovorili o vaših željah in skupaj z vami zastavili cilj, ki ga želite doseči s tretmaji. Pred prvim tretmajem bomo podrobno analizirali stanje na tretiranem delu telesa, saj bomo le tako videli dosežen rezultat.

Postopek z Exilis Ultra poteka tako, da stegna ali zadnjico tretiramo s posebnim nastavkom, s katerim s pomočjo radiofrekvence in ultrazvoka segrevamo in ohlajamo globlja tkiva. S tem jih učvrstimo, zaradi česar se zmanjša videz celulita. Posamezen tretma traja od 45 minut do ene ure. Med postopkom ležite in se popolnoma sprostite, po njem pa se lahko takoj vrnete k vsakodnevnim opravilom.

Postopek z InMode Plus poteka tako, da stegna ali zadnjico tretiramo s posebnim nastavkom, s katerim s pomočjo bipolarne radiofrekvence segrevamo in ohlajamo globlja tkiva. S tem jih učvrstimo, zaradi česar se zmanjša videz celulita. Posamezen tretma traja od 45 minut do ene ure. Tudi med tem postopkom ležite in se popolnoma sprostite, po njem pa se lahko takoj vrnete k vsakodnevnim opravilom.

Katera kombinacija terapij se izvede v paketu – ali Exilis Ultra & LPG ali InMode Plus & LPG -, se na posvetu dogovorite z našimi estetskimi terapevtkami.

Kaj je sistem LPG in kako poteka tretma?

Za še večji učinek tretmaje z Exilis Ultra kombiniramo s tretmaji s sistemom LPG endermologija. Pri tretmaju z LPG kožo na izbranem delu telesa stimuliramo s pomočjo patentirane motorizirane lipomasažne glave in tako ponovno aktiviramo mirujoče celične aktivnosti. S tem se v vašem telesu ustvari novo vezivno tkivo, pospeši metabolizem, iz telesa se izločijo toksini, maščobne obloge pa se zmanjšajo. Prebujene ciljne celice obnovijo kožo od znotraj, kar se odraža na vidno pomlajeni koži in preoblikovanem telesu. Tudi tretma LPG traja od 45 minut do ene ure, je popolnoma neboleč, po njem pa se lahko takoj vrnete k vsakodnevnim opravilom.

Exilis Ultra/InMode Plus in LPG sta najboljši par za lepo in čvrsto telo

Exilis Ultra/InMode Plus in LPG sta odlična kombinacija za učvrstitev nog in zadnjice ter zmanjšanje videza celulita. Oblikovanje telesa z Exilis Ultra/InMode Plus se uporablja za učvrstitev tkiv in topljenje odvečnih maščob na problematičnih delih telesa. LPG endermologija izboljša čvrstost kože, pomaga odstranjevati lokalno nakopičeno maščevje, zmanjša in zgladi celulit.

Posebna OSTANITE FIT ponudba: Cena tretmaja

V posebni “ostanite v formi” ponudbi  vam nudimo paket, ki vsebuje tri tretmaje Exilis Ultra ali InMode Forma za stegna (sprednji ali zadnji del stegen*) ali zadnjico in tri tretmaje LPG po akcijski ceni 630 evrov**. Tretmaji se izvedejo v treh tednih, po enkrat na teden – vsakič kombinacija sistema LPG*** in naprave Exilis Ultra oz. naprave InMode Plus.

______________________________________________________

* Paket velja za en predel stegen – spredaj ali zadaj. V primeru želje po tretmaju celotnih stegen je potrebno doplačilo.

**Redna cena paketa 3 X Exilis Ultra/InMode Plus (zadnjica ali stegna) + 3 X LPG je 780 evrov.

***Za izvedbo tretmajev s sistemom LPG endermologija je obvezen triko,  katerega nakup je že vključen v ceno paketa.

Želite izvedeti več o Exilis Ultra/InMode Plus in LPG endermologiji?

Pokličite nas na 041 33 10 67

nam pišite na info@bozikov.com, ali pa nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca.

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.