Najboljše neinvazivne terapije za čvrsto, napeto in sijočo kožo

S staranjem kože se soočamo z izgubo elastičnosti, pojavom gub in neenakomernim tenom. Na srečo nam sodobna tehnologija ponuja številne neinvazivne terapije, s katerimi vam lahko pomagamo učinkovito osvežiti in pomladiti kožo ter videz na splošno brez kirurških posegov.

Na Kliniki Božikov vas tako to jesen in zimo zahvaljujoč najsodobnejšim, najboljšim in najbolj učinkovitim visokotehnološkim aparatom pričakujemo s posebno ponudbo tretmajev in paketov tretmajev, s katerimi vam bomo pomagali, da svojemu obrazu povrnete čvrstost, napetost in sijaj!

Nad slab tonus tkiv ter upadlo kožo brez sijaja z našimi najsodobnejšimi visokotehnološkimi napravami

V tokratni posebni ponudbi so na voljo tri možnosti tretiranja obraza, glede na to, katero specifiko kože in tkiv na splošno je potrebno naslavljati:

InMode Morpheus 8

InMode Morpheus 8 trenutno predstavlja najnovejšo, najsodobnejšo in najnaprednejšo radiofrekvenčno tehnologijo za zdravljenje kože in pomlajevanje videza. Velja za najbolj zaželeni tretma zvezdnic svetovnega formata, kot so Chrissy Teigen, Kim Kardashian, Cynthia Bailey, Emma Roberts in Paula Abdul. Temelji na frakcionirani bipolarni radiofrekvenci, s katero dosežemo optimalno pomlajevanje kože. Z radiofrekvenčnim tokom, ki ga dovajamo v podkožna tkiva, spodbudimo in pospešimo tvorbo kolagena in preoblikujemo tkiva na celični ravni, z mikroiglicami, s katerimi prebadamo kožo, pa spodbudimo obnavljanje celic kože na površini.

Rezultat: Izboljšan videz finih linij obraza in zmanjšanje drobnih gubic, zategnjena koža, zmanjšan videz drobnih brazgotin, izboljšan tonus kože, izravnana tekstura kože, konturiran podbradek.

Cena terapije:

1 terapija InMode Morpheus8 pomlajevanje obraza = 490 EUR   

Za optimalen rezultat se priporoča izvedba 3 terapij v razmaku približno mesec dni.

Paket 3 terapij InMode Morpheus8 pomlajevanje obraza = 1000 EUR.

Doplačilo za vrat je 300 EUR/paket.

Medicinski mikroneedling z Dermapenom 4 & PRX-T33

Dermapen 4 in PRX-T33 sta zmagovalna  kombinacija za zožanje širokih por, glajenje finih gubic ter sijoč videz kože na splošno.

Učinki: Z Dermapenom 4 poškodujemo površino kože in spodbudimo njeno obnovo ter nastajanje kolagena, s PRX-T33 pa dosežemo biorevitalizacijo kože ter s tem čvrst in sijoč videz.

Cena kombinacije terapij:

Za optimalen rezultat se priporoča izvedba 3 terapij v razmaku približno mesec dni.

Cena paketa 3 terapij Dermapena 4 in 3 terapij PRX-T33 = 810 EUR

Doplačilo za vrat/dekolte: 120 EUR.

Doplačilo za vrat in dekolte: 190 EUR.

Fotopomlajevanje kože - FotoGlow III

FotoGlow III medicinska kozmetična terapija, s katero naslavljamo fotopoškodbe kože, ki so posledica izpostavljenosti UV žarkom in staranja kože. T. i. fotopomlajevanje kože velja za enega izmed najbolj zaželenih in izvajanih tretmajev v estetski medicini. Pri posegu s kombinacijo Nordlys SWT tehnologije in laserja Frax 1550 nm ter po potrebi tudi kemičnega pilinga naslavljamo in učinkovito izboljšujemo znake staranja kože, kot so pigmentni madeži in starostne lise, neenakomeren ten kože ter drobne gubice.

Učinki: Bolj enakomeren ten kože, zmanjšan videz hiperpigmentacij, drobnih gub in ostalih kožnih nepravilnosti (pomirja akne, izboljša stanje drobnih brazgotin), sinteza kolagena, izboljšana tekstura kože, bolj zdrav in sijoč videz kože.

Cena terapije:

1 terapija = 300 EUR

Za optimalen rezultat se priporoča izvedba 3 terapij v razmaku približno mesec dni.

Cena terapij 2+ 1 gratis = 600 EUR

Katera terapija za osvežitev videza in pomladitev obraza je primerna za vas?

Katera terapija je najbolj primerna za vas, vam bodo glede na specifike obraza, problematiko in vaše želje svetovale naše estetske terapevtke na BREZPLAČNEM posvetu, na katerem vas bodo seznanile tudi s tem, kakšne rezultate lahko pričakujete od posamezne terapije.

Izkoristite odlično priložnost in odlične cene terapij ter poskrbite, da boste to jesen in zimo poskrbele za mladosten in svež videz.

Po naših izkušnjah bo povpraševanje po prostih terminih tudi letos izjemno, zato si zagotovite svoje termine čim prej.

Rezervirajte termin za brezplačen posvet ali že kar terapije!

Pokličite nas na 041 33 10 67

ali nas kontaktirajte na info@bozikov.com ali s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.