Nekirurško pomlajevanje obraza z napravo Ultraformer III– akcijska ponudba

Vas ob pogledu v ogledalo motijo gube na obrazu ali uvela oz. upadla koža? Pa ne želite na kirurški poseg, saj se bojite operacije ali nimate časa za okrevanje? Naj to ne bo razlog za slabo voljo ali skrb, saj lahko omenjene znake staranja na obrazu zahvaljujoč ulterapiji dandanes odpravimo tudi brez operacije. In sicer z najsodobnejšo napravo Ultraformer III, s katero s pomočjo visokofrekvenčnega fokusiranega ultrazvoka zgladimo gube in napnemo kožo ter tako obraz že z enim samim tretmajem vidno pomladimo in osvežimo!

Na Kliniki Božikov vas pričakujemo s posebno ponudbo za nekirurško pomlajevanje obraza z napravo Ultraformer III, ki predstavlja najnovejšo, tretjo generacijo tehnologije mikrofokusiranega ultrazvoka. To pomeni, da je ultrazvočna terapija z Ultraformerjem III v primerjavi z njej podobnimi še bolj udobna in bolj učinkovita, sam postopek pa kar dvakrat hitrejši. S terapijo učvrstimo in napnemo kožo na obrazu, vratu in dekolteju ter zmanjšamo globino gub. V akcijski ponudbi so vam vsi nekirurški tretmaji pomlajevanja obraza in dekolteja z Ultraformerjem III na voljo s 30-odstotnim popustom.*

Nekirurška pomladitev obraza z napravo Ultraformer III je tako odlična rešitev za to, da brez operacije s svojega obraza izbrišete utrujenost in mu povrnete tonus, napetost in čvrstost, s tem pa energijo, vitalnost in bolj mladosten izgled. Izkoristite odlično priložnost in si zagotovite svoj termin še danes: za rezervacijo izpolnite obrazec spodaj ali nam pišite na info@bozikov.com

Kaj je Ultraformer III?

Ultraformer III je trenutno najbolj vroča naprava na trgu za nekirurško pomlajevanje obraza. Ker je tako zelo učinkovit, da so rezultati vidni že po enem tretmaju, ga imenujejo kar nekururški facelift. Ultraformer III deluje po načelu fokusiranega ultrazvoka visokih moči (HIFU – High Intensity Focused Ultrasound), in sicer tako, da s posebnimi nastavki segrevamo globok dermis in spodaj ležeče subdermalno povezovalno tkivo (SMAS) na 60°C do 70°C. S segrevanjem teh tkiv pride do stimulacije nastajanja novega kolagena in zategovanja tkiv. Pri terapiji ne poškodujemo površine kože.

Kako poteka pomlajevanje obraza z napravo Ultraformer III?

Na pregledu se določijo deli obraza, ki bodo predmet pomlajevanja z aparatom Ultraformer III. Narišejo se anatomska področja in določi vrsto sonde oz. nastavka, ki se bo uporabljal za pomlajevanje na izbranem področju. Z izbranim nastavkom, s katerim terapevt s pomočjo fokusiranega ultrazvoka visokih moči deluje na določeno mesto obraza ali telesa, se ultrazvočna energija usmeri v točno določeno plast kože ali podkožja. S segrevanjem teh tkiv pride do stimulacije nastajanja novega kolagena in zategovanja tkiv. Terapijo z aparatom Ultraformer III tako zaznavate kot prehoden občutek toplote. Na področjih, kjer delujemo le na kožo, to storimo z uporabo sond s plitkejšim fokusom. Na področjih, kjer je tkiv več in jih želimo zategniti, na primer v liniji čeljusti ali na podbradku, pa to storimo z uporabo sond z globljim fokusom. Učinek je enak kot pri faceliftingu, le da brez uporabe kirurškega noža. Posamezen tretma traja približno pol ure.

Cena nekirurškega pomlajevanja obraza z napravo Ultraformer III

V akcijski ponudbi so vsi tretmaji nekirurškega pomlajevanja obraza, vratu ali dekolteja z Ultraformerjem III na voljo s 30-odstotnim popustom: 

Predel *Redna cena v EUR Cena v EUR

– 30 %

 

čelo 285 200
okoli oči 400 280
čelo in okoli oči 471 330
obraz spodnji del 515 360
obraz spodnji del in podbradek 729 510
obraz spodnji del, podbradek in vrat 972 680
obraz 900 630
obraz in podbradek 1057 740
obraz, podbradek in vrat 1200 840
podbradek 358 250
podbradek in vrat 629 440
vrat 515 360
dekolte 515 360
vrat in dekolte 758 530

Želite izvedeti več o ponudbi?

Pokličite nas na 041 33 10 67

nam pišite na info@bozikov.com ali nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.