Epidemija COVID-19: Najpogostejša vprašanja naših pacientov

Na Kliniki Božikov smo pripravili seznam najbolj pogostih vprašanj in odgovorov, ki vam bodo v času trenutnih izrednih razmer zaradi epidemije COVID-19 v pomoč pri lažjem sodelovanju z nami. Vaša varnost in varnost naših zaposlenih sta na prvem mestu, zato smo upoštevali navodila Ministrstva za zdravje RS in kliniko do preklica ukrepov zaprli.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ali je klinika v času izrednih razmer odprta?

Na Kliniki Božikov smo glede na odločbo Ministrstva za zdravje RS, ki ureja delovanje vseh zdravstvenih ustanov v Sloveniji, v času pandemije, začasno prekinili svoje delo. V navodilih Ministrstva je dovoljeno opravljanje le urgentnih zdravstvenih storitev, med katere pa estetski posegi ne sodijo.

Kako lahko pridem v kontakt z osebjem in zdravniki?

Za vas smo dosegljivi na e-naslovu info@bozikov.com in vseh naših družbenih omrežjih. Naš urgentni telefon ostaja dosegljiv 24 ur na dan v primeru urgence pacientov po operacijah.

Ali se lahko že naročim za pregled po času, ko bodo izredni ukrepi ukinjeni?

Trenutno ne vemo, kdaj bo Vlada RS ukinila izredno stanje. Zato tudi ne naročamo novih posvetov in pregledov, saj datuma pregleda ni moč pravilno predvideti.

Imam določen termin za operativni poseg. Ali bo poseg izveden?

Ker so v Sloveniji izredne razmere in ni dovoljeno opravljati elektivnih zdravstvenih storitev, do preklica s strani države ne moremo izvajati operacij. Če je termin vašega posega v tem obdobju, ko trajajo izredne razmere, bo poseg odpadel. Izvedli ga bomo takoj, ko bomo lahko pričeli z delom. V primeru, da vam zaradi kakršnih koli razlogov poseg v novem obdobju ne bi odgovarjal in ste zanj delno ali v celoti že plačali, vam bomo vso vplačano vsoto vrnili.

Kdaj bom izvedel/a za novi datum posega?

Takoj, ko bomo izvedeli, kdaj bo država omilila restrikcije, bomo začeli paciente kontaktirati po telefonu in e-pošti ter se dogovarjati za nove termine posegov.

Naročen/a sem na pregled/posvet. Ali termin drži?

Zaradi stanja s koronavirusom prav tako ne izvajamo zdravniških pregledov. Vaši termini, ki bi morali biti v času karantene, so preklicani oziroma bodo odpali.  Takoj, ko bomo izvedeli, kdaj bo država omilila restrikcije, vas bomo kontaktirali po telefonu in e-pošti ter se z vami dogovorili za nov termin.

Po končani karanteni želim čimprejšnji termin operacije. Na pregledu še nisem bil/a. Kdaj bi lahko imel/a pregled?

S tistimi, ki bi želeli imeti operativni poseg takoj, ko se sprosti karantena, bomo zdravniki opravili on-line posvet, in sicer za naslednje posege: povečanje prsi, operacijo nosu in liposukcijo. Če ste med njimi, nam pišite na info@bozikov.com in dogovorili se bomo za on-line posvet.

V času karantene imam težave s kožo. Kako lahko pridem v stik z vašo dermatologinjo?

V času karantene vam je na voljo za posvet tudi naša dermatologinja in vodja laserskega centra dr. Urša Fratnik Florijančič. Če imate težave s kožo, ki so tudi vidne na koži, nam na info@bozikov.com pošljite podroben opis težav in priložite fotografije. Naša dermatologinja se bo posvetila vašim težavam in vam poslala povratne informacije glede tega, kaj je možno storiti še v časi karantene in kaj lahko ali morate kasneje.

Po končani karanteni želim na katerega izmed neinvazivnih tretmajev za pomlajevanje obraza.

Na e-naslov info@bozikov.com nam pišite tudi če vas zanima neinvazivno pomlajevanje obraza in glajenje gub – bodisi lasersko, s pomočjo dermalnih polnil ali s kakšno drugo nekirurško metodo. Pošljite nam svoje fotografije in opis vaših želja. Na vaša sporočila bo odgovorila naša dermatologinja dr. Urša Fratnik Florijančič. Glede na naravo vaših težav in vaših želja se boste lahko dogovorili tudi za brezplačen on-line posvet.