Naš pristop

Strokovnost in profesionalnost na najvišji ravni, izkušenost, osebni pristop k vsakemu pacientu ter najnovejši izdelki in najsodobnejša oprema so osnova, na kateri temelji naše delo.

Naša ekipa estetskih kirurgov, dermatologov in estetskih strokovnjakov je visoko usposobljena in ima znanje in izkušnje, ki zagotavljajo, da boste pri nas dobili najboljšo oskrbo, ki bo presegla vaša pričakovanja. Vaše dobro počutje pred, med in po katerem koli estetskem posegu ali tretmaju je naša prednostna naloga.

Klinika Božikov tako ponuja visoko kakovostno estetsko oskrbo vašega telesa z najboljšo opremo, ki jo zagotavljajo visoko usposobljeni posamezniki v sodobnem in inovativnem okolju. Nudimo široko paleto estetskih postopkov, vključno z napredno lepoto in nego kože, estetskim in kirurškim zdravljenjem. Kliniko vodi doc. dr. Krešimir Božikov, specialist plastične, estetske in rekonstruktivne kirurgije, ki je eden najboljših estetskih kirurgov za področje estetskega oblikovanja prsi, nosu in telesa v Sloveniji. Vsi ostali sodelavci imajo ustrezno formalno izobrazbo, večletne izkušnje in so svetovalci na svojih področjih.

Prepričani smo, da vam lahko pri obravnavi na naši kliniki z visoko usposobljenimi in izkušenimi estetskimi kirurgi, estetskimi strokovnjaki in medicinskimi sestrami omogočimo koriščenje široke palete estetskih posegov in tretmajev na najvišji ravni ter priporočimo, pripravimo in izpeljemo načrt zdravljenja, ki obravnava katero koli izmed vaših stanj.

Zavedamo se, da je vsak izmed naših pacientov posameznik, zato vsakega obravnavamo individualno. To pomeni, da vam prilagodimo načrt posega ali tretmaja na podlagi rezultatov, ki jih želite doseči, časa, ki ste ga pripravljeni za to nameniti, ter seveda stroškov.

Z dediščino, ki jo nosi vsak posamezni član naše ekipe, je Klinika Božikov prepoznana kot vodilen in zaupanja vreden ponudnik celovite palete kirurških in nekirurških lepotnih posegov. Naša prednostna naloga je nega naših pacientov in strank na odgovoren, profesionalen in etičen način pred, med in po katerem koli kirurškem posegu ali lepotnem tretmaju.

Na Kliniki Božikov zasledujemo 5 temeljnih načel:

Strokovnost

V Kliniki Božikov vas bodo obravnavali samo visoko kvalificirani, vodilni strokovnjaki s svojega področja. Naša multidisciplinarna skupina se neprestano trudi z zagotavljanjem celovitih in ažurnih nasvetov na področju estetske kirurgije, lepotnih tretmajev in skrbi za telo.

Skrbnost

Naša skrb oz. pozornost je osredotočena na pacienta, stranko. Veliko časa posvetimo temu, da vsakega, ki nas obišče, razumemo kot individualno osebo. Naš cilj je zagotoviti skrbno, varno in osebno storitev na zaupen način. Pozorno poslušamo vaše želje, pričakovanja in zmožnosti, preden vam priporočimo terapijo.

Inovativnost

Ponosni smo na to, da lahko našim pacientom ponudimo najnovejše in najboljše storitve, s katerimi lahko zagotovimo  dobre, resnične rezultate. Naši zdravniki in sestre redno spremljajo novice s področja estetske kirurgije, dermatologije in kozmetike, da vam lahko nudimo najnovejše postopke in posege.

Odličnost

Veliko časa posvetimo skrbi, da je vaša izkušnja, od prvega stika s Kliniko Božikov do zadnje kontrole, odlična. Ta skrb vključuje kliniko, vlaganje v izobraževanje osebja in konstantni pozornosti, namenjeni najmanjšim podrobnostim, ki uporabnikom in uporabnicam naših storitev veliko pomenijo.

Odkritost

Nismo prodajalci, zato vam odkrito povemo, da ne moremo zadovoljiti vaših potreb in pričakovanj. Etičnost se nam zdi zelo pomembna vrlina, zato vas bomo napotili k ustreznemu strokovnjaku, ki bo lahko izpolnil vaše želje.

Pokličite nas na 041 33 10 67

ali pa nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.