Klinika Božikov

Exilis Ultra za čvrste noge in zadnjico ter manj viden celulit

Poletje tudi letos bo! Kjer koli in kakor koli ga boste že preživeli, poskrbite, da pred skokom v kopalke učvrstite telo in zmanjšate videz celulita! Na Kliniki Božikov vas pričakujemo s posebno predpoletno ponudbo: paketom treh tretmajev Exilis Ultra in LPG po akcijski ceni 350 EUR*, s katerim boste svojim stegnom ali zadnjici povrnili tonus in zmanjšali videz pomarančne kože ter tako brez strahu skočili v kopalke.  

Exilis Ultra je najsodobnejši neoperativni lepotni tretma za učvrstitev tkiv in zmanjšanje izgleda celulita na problematičnih delih telesa, ki ga ne moremo uspešno odpraviti niti z vadbo niti z uravnoteženo prehrano. Terapija na stegnih in zadnjici je lahko še posebej učinkovita v kombinaciji z napravo LPG, s katero dodatno stimuliramo celice, da obnovijo kožo od znotraj in jo pomladijo.

Izkoristite odlično priložnost in poskrbite za lepše telo pred poletjem, kajti poletje tudi letos bo! Izpolnite obrazec spodaj ali nam pišite na info@bozikov.com. Potem ko smo po sprostitvi protikoronskih ukrepov ponovno odprli našo kliniko, je povpraševanje po prostih terminih veliko, zato si zagotovite svojega še danes!

Kaj je Exilis Ultra?

Tretma za oblikovanje telesa z napravo Exilis Ultra izvajamo edini v Sloveniji, in sicer z aparatom s posebnimi nastavki, s katerimi s kombinacijo radiofrekvence in ultrazvoka, ki dosežeta globlja tkiva, kontrolirano segrevamo in ohlajamo problematične dele telesa. Tako kožo toniziramo, s čimer se videz celulita zmanjša oziroma izboljša. Rezultati so opazni že po enem tretmaju.

Kako poteka terapija z aparatom Exilis Ultra?

Na naši kliniki k vsaki stranki pristopimo celovito. Na pregledu se bomo najprej pogovorili o vaših željah in skupaj z vami zastavili cilj, ki ga želite doseči s tretmaji. Pred prvim tretmajem bomo podrobno analizirali stanje na tretiranem delu telesa, saj bomo le tako videli dosežen rezultat.

Postopek z Exilis Ultra poteka tako, da stegna ali zadnjico tretiramo s posebnim nastavkom, s katerim s pomočjo radiofrekvence in ultrazvoka segrevamo in ohlajamo globlja tkiva. S tem jih učvrstimo, zaradi česar se zmanjša videz celulita. Posamezen tretma traja od 45 minut do ene ure. Med postopkom ležite in se popolnoma sprostite, po njem pa se lahko takoj vrnete k vsakodnevnim opravilom.

Kaj je sistem LPG in kako poteka tretma?

Za še večji učinek tretmaje z Exilis Ultra kombiniramo s tretmaji s sistemom LPG endermologija. Pri tretmaju z LPG kožo na izbranem delu telesa stimuliramo s pomočjo patentirane motorizirane lipomasažne glave in tako ponovno aktiviramo mirujoče celične aktivnosti. S tem se v vašem telesu ustvari novo vezivno tkivo, pospeši metabolizem, iz telesa se izločijo toksini, maščobne obloge pa se zmanjšajo. Prebujene ciljne celice obnovijo kožo od znotraj, kar se odraža na vidno pomlajeni koži in preoblikovanem telesu. Tudi tretma LPG traja od 45 minut do ene ure, je popolnoma neboleč, po njem pa se lahko takoj vrnete k vsakodnevnim opravilom.

Posebna predpoletna ponudba: Cena tretmaja

V posebni spomladansko-predpoletni ponudbi vam nudimo paket, ki vsebuje tri tretmaje Exilis Ultra za stegna (sprednji ali zadnji del stegen*) ali zadnjico in tri tretmaje LPG po akcijski ceni 350 evrov**. Tretmaji se izvedejo v treh tednih, po enkrat na teden – vsakič kombinacija sistema LPG*** in naprave Exilis Ultra.

* Paket velja za en predel stegen – spredaj ali zadaj. V primeru želje po tretmaju celotnih stegen je potrebno doplačilo.

**Redna cena paketa 3 X Exilis Ultra (zadnjica ali stegna) + 3 X LPG je 600 evrov.

***Za izvedbo tretmajev s sistemom LPG endermologija je obvezen triko, ki ga je potrebno doplačati. Cena je 20 EUR.

Želite izvedeti več o ponudbi?

Pokličite nas na 041 33 10 67

nam pišite na info@bozikov.com ali nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.