Čas je za piling!

Je ena izmed vaših novoletnih zaobljub tudi ta, da boste v prihajajočem letu bolje skrbeli za svojo kožo, jo negovali, razvajali in ji vsake toliko privoščili vrhunsko in najbolj kakovostno nego? Koža obraza pozimi zaradi zunanjih dejavnikov, kot so mraz, veter, vročina v notranjih prostorih, suh zrak in še kaj, poleg vlage pogosto izgubi tudi naraven sijaj, postane suha, hrapava in zelo občutljiva. Da ji pomagate, da si opomore, vam za začetek priporočamo piling Red Carpet Peel, ki ga doma nadgradite s predpisanim protokolom nege z vrhunsko in večkrat nagrajeno medicinsko kozmetiko ZO® Skin Health. Verjemite, če boste svoji koži pozimi privoščili najboljše, vam bo neizmerno hvaležna!   

Zakaj piling?

Piling je eden tistih ritualov za osebno nego, ki bi moral biti redno na vašem urniku. Z njim izvedemo eksfoliacijo kože, torej z nje odstranimo odmrle celice, jo posvetlimo in s tem tudi pomladimo.

Ključne prednosti pilinga:

 

  • Piling očisti kožo obraza, z nje odstrani prekomeren loj in jo zavaruje pred mašenjem por in nastajanjem aken.
  • Odstrani odmrle kožne celice s površine kože in s tem preprečuje luskavost kože.
  • Pospeši proces regeneracije kože in tvorbo novih celic, kožo zgladi in posvetli.
  • Omogoči koži, da lažje vpije serume, maske in kreme.
  • Izboljšuje prekrvavitev kože, spodbuja tvorbo kolagena, pomlajuje kožo, gladi drobne gubice in preprečuje nastajanje novih.

Piling Red Carpet Peel koži povrne sijaj

Piling ZO Stimultor Peel, ki ga izvajamo na naši kliniki, je obnovitvena terapija za izboljšanje vseh tipov kože. Bolj poznan je pod imenom Red Carpet Peel, saj je izjemno priljubljen med hollywoodskimi in domačimi zvezdnicami. Po njem še zlasti posegajo pred pomembnimi dogodki, na katerih želijo zasijati v vsem svojem sijaju.

Piling Red Carpet Peel je namreč nežen do kože, a še vedno dovolj močan, da zagotovi vidno razliko že po enem samem tretmaju. Ker na koži ne pušča rdečice in ne povzroča luščenja, kot je to običajno pri drugih pilingih, ga je priporočljivo izvesti vsaj tri dni pred kakšnim pomembnim dogodkom. Za nego kože je odličen tudi sicer, saj kožo očisti, navlaži in ji povrne zdrav videz in sijaj. Ob tem zgladi še minigubice in pege ter izboljša stanje aken in pigmentacij.

Kako deluje piling Red Carpet Peel?

S pilingom Red Carpet Peel, pri katerem uporabljamo izdelke vrhunske in večkrat nagrajene medicinske kozmetike ZO® Skin Health, izvedemo eksfoliacijo kože. Piling vsebuje 3 različne kisline – glikolno, mlečno in citronsko kislino, ki so znane kot AHA oz. alfa hidroksi kisline. Z njimi odstranimo odmrle kožne celice in nežno odluščimo zgornje plasti kože – s tem izboljšamo ten in teksturo kože. S serumom kožo nahranimo, z vlažilno masko pa ji povrnemo zdrav videz. Po terapiji bo imela imela vaša koža obraza spet zdrav sijaj, bolj enakomeren ten, odlično bo tudi pripravljena za ličenje.

Posvet za piling Red Carpet Peel je brezplačen

Rezultati pilinga Red Carpet Peel so vidni že po prvem tretmaju, za popolno izboljšanje tonusa, teksture in čistosti kože pa je priporočljivo narediti 4 tretmaje v enem mesecu, vsakega v razmaku enega tedna do 10 dni. Piling Red Carpet Peel se odlično kombinira tudi z drugimi neinvazivnimi estetskimi tretmaji, še zlasti je odličen kot predpriprava na medicinski microneedling z Dermapenom4.

Če želite vedeti, ali je piling Red Carpet Peel pravi tretma za osvežitev vaše kože, rezervirajte termin za brezplačen posvet naše estetske strokovnjakinje se vam bodo popolnoma posvetile in vam glede na vaš tip kože in specifike obraza svetovale najbolj ustrezno terapijo za vas!

Vrhunska medicinska kozmetika ZO® Skin Health: Najboljše za vašo kožo

Za optimalne rezultate – navlaženo in sijočo kožo – je piling Red Carpet Peel doma priporočljivo nadgraditi z izdelki vrhunske in večkrat nagrajene medicinske ZO® Skin Health. Zasnoval jo je vodilni dermatolog dr. Zein Obagi z Beverly Hillsa in je tudi prva izbira številnih hollywoodskih zvezdnic. Izdelki, ki jih lahko kupite tudi na naši kliniki, so zasnovani tako, da v posebej za vas pripravljenih paketih ustrezajo vašim željam, v prvi vrsti pa vaši koži in njenim potrebam.

Prvi in najpomembnejši korak k ohranjanju zdrave in sijoče kože je program Getting Skin Ready® ki zajema tri izdelke, s katerimi boste koži obraza zagotovili osnovno nego. Ker je individualno prilagojen, je zastavljen tako, da glede na specifike kože obnovi delovanje kožne bariere, zmanjša rdečino in presežek sebuma ter koži povrne zdrav sijaj.

Posvetujte se z našimi estetskimi terapevtkami, kateri program ZO Skin Health Getting Skin Ready je pravi za vas. Privoščite svoji koži najboljše in zasijte v pomlad!

Za brezplačen termin za posvet nas pokličite na 041 33 10 67

nam pišite na info@bozikov.com ali nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.