Piling Obagi Blue Peel

Pomlajevanje obraza in kože s pilingom

Na Kliniki Božikov uporabljamo le najboljše izdelke in se ne zadovoljimo s cenenimi alternativami. Zato smo za izvajanje pilinga Obagi Blue Peel izbrali izdelke priznanega ameriškega proizvajalca Obagi Medical, ki so klinično preverjeni in so zasnovani tako, da kožo preobrazijo in ji dajo čudovit, zdrav videz.

Piling Obagi Blue Peel je vodilni pomlajevalni poseg, ki zmanjšuje brazgotine po aknah, gube, hiperpigmentacije in poškodbe od sonca, hkrati pa izboljša teksturo in napetost kože. Sestavine pilinga so salicilna, mlečna in glikolna kislina, piling pa deluje tako, da spodbuja aktivne snovi v koži na celičnem nivoju na način, da popravijo poškodbe in pospešijo delitev celic. Po pilingu se v vrhnjih plasteh kože razvijejo nove, mlade, zdrave celice, ki vzpostavijo normalno funkcijo kože.

Za koga je primeren piling Obagi Blue Peel?

S tem pomlajevalnim pilingom najpogosteje zmanjšujemo brazgotine, ki so ostale na obrazu po aknah, gube, hiperpigmentacijske madeže in poškodbe kože od sonca, raskavo kožo ter razširjene pore. S tretmajem ob tem izboljšamo tudi teksturo in napetost kože. Piling Obagi Blue Peel se uporablja za pomlajevanje obraza, vratu dekolteja, hrbta, rok in nog.

Kako poteka piling Obagi Blue Peel?

Na kožo vnesemo nizko koncentracijo, od 15 do 30 %, triklorocetne kisline (TCA), ki jo vmešamo v patentirano modro barvilo, ki zagotavlja enakomerno porazdelitev in nanos.

Po tretmaju bo vaša koža na obrazu zaradi modrega barvila najprej modre barve. Po nekaj dneh, ko se koža začne luščiti, pa se boste razveselili nove, mlajše, rožnate in bolj napete kože.

Poseg z Obagi Blue Peel opravi zdravnik, ki je za ta poseg usposobljen in ima izkušnje s tem zelo učinkovitim pilingom. Obagi Blue Skin Peel zdravniku dovoljuje nadzorovanje globine pilinga, s čimer se odstranijo želene povrhnje in poškodovane plasti kože.

Priporočljivo je, da pacient pred posegom uporablja medicinsko kozmetiko Obagi Nu-Derm System in kožo optimalno pripravi na poseg.  Medicinsko kozmetiko Obagi Nu-Derm System je priporočljivo uporabljati tudi po pilingu za ohranjanje dobljenega videza in vzdrževanje dobre kondicije kože.

Kakšni so učinki pilinga Obagi Blue Peel?

Piling Obagi Blue Peel je idealen poseg za doseganje vidnih rezultatov pri odstranjevanju finih gubic, povešeni koži, izgubi čvrstosti kože, pigmentaciji, aknah in brazgotinah po aknah.

Po  končanem luščenju je viden takojšen rezultat: nova, rožnata, mlajša in bolj napeta koža.

Koristi pilinga Obagi Blue Peel

  • Idealen poseg za doseganje vidnih rezultatov za fine gubice, povešenost, izgubo čvrstosti, pigmentacije, odrasle akne in brazgotine po aknah.
  • Z uporabo medicinske kozmetike Obagi Nu-Derm System je koža optimalno pripravljena na poseg in ohranjanje dobljenega videza.
  • Po  končanem luščenju je viden takojšen rezultat, nove izboljšane kože.
  • Obagi Blue Skin Peel se uporablja za obraz, vrat, dekolte, hrbet, roke in noge.

Želite izvedeti več o tretmaju?

Za več informacij o pilingu Obagi Blue Peel nam pišite ali nas pokličite.

E-naslov: info@bozikov.com

Tel. št.: 041 33 10 67

Pestra paleta pilingov za različne estetske tegobe

Na Kliniki Božikov izvajamo pestro paleto pilingov za odpravljanje drobnih gubic, površinskih brazgotin po aknah, suhe raskave kože, pustega videza, hiperpigmentacij, aken in razširjenih por. Preverite še piling s krotonskim oljem ter pilinge s sadnimi kislinami.