Obagi blue peel

obagi blue peel

V Kliniki Božikov uporabljamo le najboljše izdelke in se ne zadovoljimo s cenenimi alternativami. Zato smo izbrali izdelke priznanega ameriškega podjetja Obagi Medical, ki so klinično preverjeni in so zasnovani tako, da kožo preobrazijo in ji dajo čudovit, zdrav videz.

Obagi Blue Skin Peel – vodilni pomlajevalni poseg

Obagi Blue Skin Peel je vodilni pomlajevalni poseg, ki zmanjšuje brazgotine po aknah, gube, hiperpigmentacije in poškodbe od sonca, hkrati pa izboljša teksturo in napetost kože.

Ti izdelki so formulirani z namenom, da aktivne snovi v koži delujejo na celičnem nivoju, popravijo poškodbe in pospešijo delitev celic. Vrhnje plasti kože se nadomestijo z novonastalimi, mladimi, zdravimi celicami, ki vzpostavijo normalno funkcijo kože.

Nizka koncentracija, 15 – 30 %, triklorocetne kisline (TCA) se na kožo nanaša vmešana v patentirano modro barvilo, ki zagotavlja enakomerno porazdelitev in nanos. Obagi Blue Skin Peel zdravniku dovoljuje nadzorovanje globine pilinga, s čimer se odstranijo želene povrhnje in poškodovane plasti kože.

Poseg z Obagi Blue Skin Peel opravi zdravnik, ki je za ta poseg usposobljen in ima izkušnje s tem zelo učinkovitim pilingom. Priporočljivo je, da pacienti, kot pripravo na poseg, uporabljajo Obagi Nu-Derm System kot del domače nege ter po pilingu za vzdrževanje dobre kondicije kože. Nadaljnje informacije o pilingu in negi so dosegljive v naši kliniki.

Koristi Obagi Blue Skin Peel

  • Idealen poseg za doseganje vidnih rezultatov za fine gubice, povešenost, izgubo čvrstosti, pigmentacije, odrasle akne in brazgotine po aknah.
  • Z uporabo Obagi Nu-Derm Systema je koža optimalno pripravljena na poseg in ohranjanje dobljenega videza.
  • Po  končanem luščenju je viden takojšen rezultat, nove izboljšane kože.
  • Obagi Blue Skin Peel se uporablja za obraz, vrat, dekolte, hrbet, roke in noge.

V Kliniki Božikov ponujamo paleto pilingov za odpravljanje drobnih gubic, površinskih brazgotin po aknah, suhe raskave kože, pustega videza, hiperpigmentacij, aken in razširjenih por.

Pokličite nas in si zagotovite BREZPLAČNI posvet z našo terapevtko, kako doseči mladostnejši in bolj zdrav videz.