Lasersko odstranjevanje dlak – akcijska ponudba

Imate dovolj britja in depilacij? Se vam po depilaciji vname koža? Se vam vraščajo dlake? Ste siti kupovanja britvic, krem za in po britju ali rezervacij terminov depilacij v kozmetičnih salonih? Če se želiti trajno znebiti vseh teh nadlog, potem je rešitev predstavlja lasersko odstranjevanje dlak. Zato izkoristite odlično akcijsko ponudbo na naši kliniki: na pakete 6 terapij velja 50 % popust, mini paketi 3 terapij pa so na voljo s 30 % popustom.

S terapijami pričnite pravočasno!

Najprimernejši čas za lasersko odstranjevanje dlak so meseci, ko so predeli, kjer opravljamo lasersko epilacijo, prekriti z oblačili. Zakaj? Na zagoreli koži laserskih tretmajev ne izvajamo, saj laser reagira z obarvano, porjavelo kožo. Prav tako se vam lahko koža obarva, če ste takoj oziroma do 48 ur po posegu neposredno izpostavljeni sončnim žarkom.

Najprimernejši čas za pričetek terapij je tako zgodaj jeseni. Računati namreč morate na to, da boste s šestimi terapijami, ki se ponavljajo na približno štiri tedne, zaključili spomladi ter nato popolnoma pripravljeni vstopili v poletje.

Laserska odstranitev dlak za boljše počutje in boljšo kakovost življenja

Ni dvoma, da se bo z lasersko odstranitvijo dlak izboljšalo tudi vaše počutje in življenje na splošno. Lepa in gladka koža, ki sta posledica laserske odstranitve dlak, bosta postali vaš vsakdan in resničnost in pomislili boste na to, da bi se lahko za to odločili že prej. Laserska odstranitev dlak tudi pomeni, da so vnetja kože, izpuščaji, vraščene dlake, ki so lahko posledica britja ali bolečih depilacij, preteklost za vedno!

Rezervirajte svoj termin še danes in izkoristite posebno ugodne pogoje. Pokličite nas na 041 33 10 67, nam pišite na info@bozikov.com ali prek kontaktnega obrazca spodaj.

Najučinkovitejši laser na trgu

Na naši kliniki lasersko odstranjevanje dlak izvajamo z lasersko platformo Primelase Excellence. To je laser z ultra visoko močjo (4800W), ki je mnogo višja od konkurenčnih laserjev, zaradi česar je terapija tudi učinkovitejša. Laser Primelase Excellence sodi med najbolj učinkovite in varne laserje na tržišču. Za razliko od drugih laserjev zmore s t. i. USP (Ultra Short Pulse) tehnologijo ustvariti ultra kratke pulze, ki dlačni mešiček enakomerno segrejejo na optimalno temperaturo brez poškodbe okoliške kože. Zaradi kratkih pulzov in posebnega načina hlajenja je postopek za večino praktično neboleč. Z laserjem Primelase Excellence dosežemo permanentno odstranitev dlak v kratkem času, ob tem pa izboljšamo tudi kakovost kože. Laser je učinkovit tudi pri reševanju težav z vraščenimi dlakami, folikulitisu, hipertrihozi in hidradenitisu.

Za vašo varnost med posegi ter pred morebitnimi stranskimi učinki laserskih posegov skrbi izobražena in zelo izkušena ekipa, ki deluje pod nadzorom specialistov dermatologov ter estetskih kirurgov na Kliniki Božikov.

Kako poteka lasersko odstranjevanje dlak?

Na brezplačnem posvetu pred prvo terapijo vas bodo naši estetski strokovnjaki, ki izvajajo terapije, glede na vaš tip kože, mesto odstranjevanja dlak ter barvo in gostoto dlak seznanili s tem, koliko terapij boste potrebovali za želeni rezultat ter tudi ali tak rezultat lahko pričakujete.

Lasersko odstranjevanje dlak je namreč postopek, ki terja pripravo. Štiri tedne pred terapijo se ne izpostavljajte sončnim žarkom, saj je poseg veliko varnejši, če koža ni porjavela. Na predelih, kjer bo opravljena laserska epilacija, svetujemo uporabo kreme z visokim zaščitnim faktorjem (vsaj SPF 30). Tri tedne pred samo terapijo in v vmesnem času se dlak ne sme puliti, lahko jih le brijete.

Lasersko odstranjevanje dlak zahteva več terapij, saj lahko dlako odstranimo le v aktivni fazi rasti. Število terapij je odvisno od predela telesa, debeline in barve dlake, barve kože in individualnih želja pacienta. Terapije laserskega odstranjevanja dlak si sledijo na 4 – 6 tednov. Presledek med terapijami je odvisen tudi od tega, na katerem predelu telesa se izvaja.

Terapije so minimalno boleče, saj ima Laser Primelase Excellence, ki ga uporabljamo na naši kliniki, že vgrajen sistem za lajšanje bolečine s predhodnim hlajenjem. Bolečino po potrebi blažimo tudi s hlajenjem med samim postopkom. Okrevanja po terapijah ni, po njih se lahko takoj vrnete k vsakodnevnim opravilom.

Izjemna cena za lasersko odstranjevanje dlak

Ne zamudite akcije trajnega laserskega odstranjevanja dlak z najučinkovitejšim laserjem na trgu. Pri nakupu 6 odstranjevanj na kateremkoli področju vam priznamo 50 % popust, na pakete treh odstranjevanj pa velja 30 % popust!

 

 

 

Predel (vse cene so v EUR)

 

En obisk

 

 

3 obiski

(že vključen 30 % popust)

 

 6 obiskov

(že vključen 50 % popust)

 

Goleni 280 580 840
Cele noge

Stegna

510

320

1.070

670

1.530

960

Pazduhi 170 350 500
Bikini S 120 250 360
Bikini M 170 350 500
Bikini L 220 460 660
Brazilski bikini

Zadnjica

270

220

560

460

800

660

Brčice 100 210 300
Brada

Obraz

120

180

250

370

360

540

Podlahti/nadlahti

Cele roke (ženske)

170

220

350

460

500

660

Hrbet v celoti (moški) 510 1.070 1.530
Hrbet delno (moški) 270 560 800
Prsi in trebuh (moški) 420 880 1.260
Prsi (moški) 215 460 645

Če imate Diners kartico, je možno plačilo na obroke, in sicer do največ 24 obrokov.

Izkoristite odlično priložnost in poskrbite za eno najboljših naložb vase! Rezervirajte svoj termin še danes in izkoristite posebno ugodne pogoje. Pokličite nas na 041 33 10 67, nam pišite na info@bozikov.com ali prek kontaktnega obrazca spodaj.

Zakaj izbrati lasersko odstranjevanje dlak na Kliniki Božikov?

 • Pred terapijo naša estetska terapevtka pregleda vašo kožo in naredi kontrolni test z laserjem, da lahko oceni, ali ste primerni kandidat za lasersko odstranjevanje dlačic, brez tveganja.
 • Prvi posvet pri estetski terapevtki, ki izvaja lasersko odstranjevanje dlak, je brezplačen.
 • Lasersko odstranjevanje dlak izvajamo z najboljšim laserjem na trgu (Primelase Excellence).
 • Terapije so minimalno boleče, saj ima laserska platforma, ki jo uporabljamo, že vgrajen sistem za lajšanje bolečine s predhodnim hlajenjem.
 • Najbolj ugodne cene – omejene časovno in do zasedbe mest.
 • Rezultat je viden že po enem posegu. Lahko se odločite za samo eno terapijo, lahko pa vam predlagamo najboljšo in najbolj učinkovito možnost za vas (pakete več terapij).
 • Pri laserskem odstranjevanju dlak uporabljamo varno in preizkušeno tehnologijo.
 • Laserska platforma, ki jo uporabljamo, je izjemno hitra, terapije v povprečju trajajo 30 minut (za en predel).
 • Med vsakim posegom natančno označimo predele kože, da se izvede poseg karseda natančno.
 • Svoj termin lahko rezervirate po telefonu, e-pošti ali prek spletne strani. Odgovarjamo sproti in smo ažurni.
 • Smo prilagodljivi in vam uredimo termin, ki bo za vas najbolj primeren.
 • Osebje, ki dela z laserji, je ustrezno izobraženo in usposobljeno.
 • Že tako ugodne posege lahko plačate na obroke. Če imate Diners kartico, je možno plačilo na do 24 obrokov.

Želite izvedeti več o laserskem odstranjevanju dlak in trenutni akcijski ponudbi?

Pokličite nas na 041 33 10 67

nam pišite na info@bozikov.com ali nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.