Perfect Face: Najboljši tretmaji za osvežitev obraza po poletju

Je poletje na vašem obrazu pustilo vidne posledice, kot so nove gubice, hiperpigmentacije in izsušena koža s slabšim tonusom? Na naši kliniki vam lahko do spet sijočega obraza in napete kože pomagamo z najuspešnejšimi in najučinkovitejšimi neinvazivnimi metodami na trgu. Frakcionirana radiofrekvenca InMode Morpheus 8 in medicinski microneedling sta pri tem še posebej učinkovita. Rezervirajte termin za brezplačen posvet pri naših estetskih terapevtkah in zasijte v jesen!

Glede na specifike kože na obrazu in obraza na splošno vam tokratno jesen ponujamo dve možnosti osvežitve in pomladitve obraza Perfect Face:

  1. Osnovni Perfect Face osvežitveni paket, ki vsebuje kombinacijo 3 tretmajev z aparatom Exilis Ultra za obraz ali InMode Forma in treh tretmajev medicinskega microneedinga z Dermapenom 4. Cena paketa je 790 EUR.
  2. Napredni Perfect Face osvežitveni paket, ki vsebuje 3 terapije z napravo InMode Morpheus8, ki predstavlja najnovejšo, najsodobnejšo in najnaprednejšo radiofrekvenčno tehnologijo za zdravljenje kože in pomlajevanje videza, na katero prisegajo zvezdnice svetovnega formata. Cena paketa je 1000 EUR.

Pravi paket Perfect Face za vas vam bodo na brezplačnem posvetu svetovale naše izkušene estetske terapevtke. Termin za posvet lahko rezervirate na telefonski številki 041 33 10 67 ali na info@bozikov.com

Osnovni Perfect Face osvežitveni paket

Osnovni Perfect Face osvežitveni paket vsebuje kombinacijo tretmajev Exilis Ultra za obraz ali InMode Forma ter medicinskega microneedlinga z Dermapenom 4.

Exilis Ultra za obraz

Tretma Exilis Ultra za obraz izvajamo edini v Sloveniji, in sicer z aparatom s posebnimi nastavki, s katerimi s kombinacijo zunanje radiofrekvence in ultrazvoka, ki dosežeta globlja tkiva, kontrolirano segrevamo ali cel obraz ali izbrane dele obraza, kot so spodnje veke, lica ali vrat. Tako spodbudimo prekrvavljenost kože na obrazu, jo s tem toniziramo in povzročimo bolj čvrst in napet izgled. Prvi rezultati so opazni že po enem tretmaju. Enake značilnosti kot Exilis Ultra za obraz ima tudi tretma InMode Forma, ki trenutno predstavlja najnaprednejšo radiofrekvenčno tehnologijo na trgu za neinvazivno pomlajevanje kože in tkiv, na katero prisegajo številne svetovne zvezdnice.

Dermapen 4 medicinska microneedling terapija

Dermapen 4 je najsodobnejša medicinska naprava za microneedling, s katero izvajamo terapijo z mikroiglicami, ki je namenjena pomlajevanju kože po naravni poti. Mikroiglice, s katerimi prebadamo kožo, omogočajo vnos hialuronske kisline in aktivnih učinkovin (vitamini, peptidi, rastni dejavniki) v srednje plasti kože in jo tako spodbujajo k obnavljanju in stimulaciji kolagena ter pri tem blažijo videz drobnih gub in brazgotin. Rezultat je zategnjena in pomlajena koža.

Kako poteka terapija v osnovnem Perfect Face osvežitvenem paketu?

Vsaka izmed treh terapij vsebuje po en tretma Exilis Ultra za obraz ali InMode Formo ter medicinski microneedling z Dermapenom 4. Najprej izvedemo neinvazivni pomlajevalni tretma obraza z aparatom Exilis Ultra/InMode Forma, pri katerem z majhnim nastavkom s kombinacijo zunanje radiofrekvence in ultrazvoka delujemo na celoten obraz ali izbrani del obraza. S tem kožo neinvazivno pomladimo na način, da ji povrnemo čvrstost ter ustvarimo napet in osvežen izgled.

Tretmaju z zunanjo radiofrekvenco sledi medicinski microneedling oz. medicinska mikroiglična terapija kože z napravo Dermapen 4, pri katerem s številnimi drobnimi iglicami prebadamo površino kože. Mikroskopsko majhne poškodbe spodbudijo izločanje rastnih dejavnikov in obnovo osnovnih gradnikov kože, kot sta kolagen in elastin, ter s tem blažijo videz drobnih gub, hiperpigmentacij in brazgotin. Rezultat je zategnjena in pomlajena koža.

Trajanje terapije in cena

Osnovni osvežitveni Perfect Face paket vsebuje 3X tretma Exilis Ultra za obraz/InMode Forma in 3X medicinski microneedling z Dermapenom 4 Basic po akcijski ceni 790 EUR (redna cena paketa je 900 EUR). Vsaka terapija zajema en tretma Exilis Ultra za obraz/InMode Forma in en medicinski tretma Dermapen 4 Basic, terapije pa se ponavljajo na 2-4 tedne. Trajanje posamezne terapije, ki vsebuje oba tretmaja, je največ 90 minut.

Na željo stranke se v vsak medicinski microneedling tretma z Dermapenom 4 dodatno vključi še aktivni serum glede na specifiko kože (Antiage/Hyperpigmentation/AfterAcne). V tem primeru je cena celotnega paketa 990 EUR (redna cena paketa je 1140 EUR).

Po dogovoru z našimi estetskimi terapevtkami se lahko obe terapiji izvajata tudi kot samostojni terapiji, če bi bili kot takšni bolj primerni za vas glede na vaše specifike. V tem primeru se za vsako terapijo za optimalen rezultat priporoča paket treh terapij, cene pa so naslednje:

Medicinski microneedling z Dermapenom 4 – osnovni: paket 3 terapij = 450 EUR

Medicinski microneedling z Dermapenom 4 – napredni (s serumi): paket 3 terapij = 600 EUR

InMode Forma/Exilis Ultra za obraz: paket 3 terapij = 490 EUR.

Napredni Perfect Face osvežitveni paket

Napredni Pefect Face osvežitveni paket vsebuje tretmaje z InMode Morpheus8, na katerega prisegajo številne svetovne zvezdnice! Gre za novo metodo, ki od tretmajev microneedlinga in radiofrekvence združuje najboljše, saj se radiofrekvenčni valovi sproščajo iz iglic pod površino kože, torej točkovno in točno na mesto, kjer si najbolj želimo učinek.

InMode Morpheus8: nekirurški lifting s frakcionirano bipolarno radiofrekvenco

InMode Morpheus8 temelji na frakcionirani bipolarni radiofrekvenci, ki se sprošča v podkožju in dermisu, s katero dosežemo optimalno pomlajevanje kože. Z radiofrekvenčnim tokom, ki ga dovajamo v podkožna tkiva (notranja radiofrekvenca), spodbudimo in pospešimo tvorbo kolagena in preoblikujemo tkiva na celični ravni, z mikroiglicami, s katerimi prebadamo kožo, pa spodbudimo obnavljanje celic kože na površini.

Frakcionirana bipolarna radiofrekvenca InMode Morpheus 8 je odlična metoda za izboljšanje videza brez kirurškega posega, ki zahteva relativno kratek čas okrevanja. S to visokotehnološko napravo izjemno učinkovito delujemo v primerih, kot so glajenje drobnih gub na zgornji ustnici in okoli ust, glajenje gub na čelu, zategovanje kože na povešenih licih in v predelu podbradka, glajenje drobnih in srednje globokih gub na obrazu, vratu in dekolteju. InMode Morpheus8 je varen in učinkovit na vseh tipih kože.

Kako poteka terapija v naprednem Perfect Face osvežitvenem paketu?

Vsak tretma z InMode Morpheus8 na naši kliniki izvaja usposobljeno osebje. Tretirani del najprej očistimo in namažemo z anestetično kremo, s čimer zmanjšamo/preprečimo morebitno nelagodje med samim postopkom. Pred tretmajem kožo še razkužimo, nato pa z mikroiglicami v kožo dovajamo bipolarno frakcionirano radiofrekvenco, s katero spodbudimo ustvarjanje novega kolagena. Z dovajanjem toplote v podkožna tkiva povzročimo kontrolirane in zdrave spremembe tkiva.

Najbolj plitva globina nastavitev iglic (0,5 mm) se uporablja na čelu in okolici oči, 1-4 mm pa na preostalih delih obraza. Pri najglobljih nastavitvah (4 mm) InMode Morpheus8 doseže in deluje na sloj podkožne maščobe, kar se je pokazalo za najbolj učinkovito za obnavljanje tonusa kože. Globoko pregrevanje kože najbolj učinkovito ustvari novi elastin, ki izboljša elastičnost kože in odpravi njeno povešenost. 

Trajanje terapije in cena

Napredni Perfect Face osvežitveni paket vsebuje 3X tretma InMode Morpheus8: nekirurški lifting obraza s frakcionirano bipolarno radiofrekvenco po akcijski ceni 1000 EUR (redna cena paketa je 1470 EUR). Posamezna terapija s pripravo traja eno uro, ponavljajo pa se na 4 tedne.

V primeru, da se na željo stranke na vsaki terapiji poleg obraza tretira tudi vrat, je cena paketa 3 terapij 1300 EUR.

Kako se odločiti, kateri osvežitveni Perfect Face paket je pravi za vas?

Na naši kliniki vsako stranko obravnavamo individualno in celostno. Na brezplačnem posvetu se boste z našimi izkušenimi in ustrezno usposobljenimi terapevtkami najprej pogovorili o vaših željah in skupaj zastavili cilj, ki ga želite doseči s tretmaji. Terapevtke bodo natančno pregledale vaš obraz in vam na podlagi specifik vaše kože obraza ter obraza na splošno predstavile, kakšen učinek oz. rezultat lahko dosežemo z osnovnim oz. naprednim Perfect Face paketom.

Želite izvedeti več posebni Perfect Face ponudbi za osvežitev obraza po poletju?

Pokličite nas na 041 33 10 67

nam pišite na info@bozikov.com ali nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.