Pripravite telo na poletje: Za čvrste noge ali zadnjico ter izboljšan videz celulita!

Pred skokom v kratka krila, kratke hlače in kasneje še kopalke vam lahko pomagamo pri učvrstitvi vašega telesa in izboljšanju videza celulita z našimi visokotehnološkimi napravami! 

Na Kliniki Božikov vas pričakujemo s posebno ponudbo paketov tretmajev, s katerimi vam bomo pomagali pri tem, da boste sezono kratkih kril, kratkih hlač in kopalk pričakali v najboljši formi: s čvrstimi stegni, zadnjico ter z izboljšanim videzom celulita!

Zakaj imamo celulit?

Celulit je normalno stanje ženskega podkožja. Na njegovo izraženost vplivajo:

  • hormonska neravnovesja
  • staranje
  • genetika
  • nezdrava prehrana
  • kajenje
  • pomanjkanje telesne aktivnosti
  • spol (pri ženskah je celulita več in je lahko bolj viden).

Glavni krivec za izraženost celulita (tudi pri suhih osebah) je estrogen, ki povzroča neenakomerno nalaganje maščobnih celic v podkožju ter sestave vezivnega tkiva. Ko se maščobno tkivo v podkožju zadebeli, se zmanjša pretok limfe med celicami, zato odpadne snovi in prosti radikali zastajajo v podkožju. Prosti radikali uničujejo celice kolagena in elastina, s tem pa se zmanjšuje kakovost vezivnega tkiva. Ker so celice veziva in kože oslabljene, maščobne celice iz globljih plasti silijo proti površju in so vidne v obliki pomarančne kože. Deli telesa, ki so najbolj dovzetni za celulit, so trebuh, boki, stegna in zadnjica, pa tudi roke (nadlahti), zatilje in predel pod brado.

Celulit se torej lahko pojavi pri vsakem posamezniku, ne glede na stopnjo njegove/njene telesne aktivnosti. In prav tukaj nastopijo naše visoko tehnološke naprave, s katerimi izboljšujemo videz celulita, stopimo odvečne maščobne celice, izboljšamo tonus tkiv, napnemo kožo in izboljšamo njeno teksturo.

Nad slab tonus tkiv in celulit z našimi visokotehnološkimi napravami!

V tokratni posebni ponudbi sta na voljo dve možnosti tretiranja stegen ali zadnjice in na njih izraženega celulita:

1. Paket kombinacije terapij Exilis Ultra/InMode Plus & LPG je primeren za izboljšanje videza celulita ter izboljšanje tonusa tkiv na VEČJI POVRŠINI TELESA (celotna stegna spredaj ali celotna stegna zadaj ali celotna zadnjica).

Exilis Ultra /InMode Plus je zelo učinkovit neoperativni lepotni tretma za učvrstitev tkiv in izboljšanje izgleda celulita na problematičnih delih telesa, kjer ga ne moremo uspešno odpraviti niti z vadbo niti z uravnoteženo prehrano. Terapija, ki temelji na zunanji radiofrekvenci, je na sprednji ali zadnji strani stegen ali zadnjici še posebej učinkovita v kombinaciji z napravo LPG, s katero dodatno stimuliramo celice, da obnovijo kožo od znotraj in jo pomladijo.

Cena paketa je 630 EUR in vsebuje tri 45-minutne terapije Exilis Ultra/InMode Plus in tri 45-minutne terapije LPG endermologije (skupaj 6 terapij), ki so razdeljeni na tri obiske v razmaku na približno dva tedna.  Skupaj je potrebno za en obisk v vašem koledarju rezervirati dve uri. V ceno paketa je že vključen tudi triko za LPG endermologijo, brez katerega terapije ni mogoče izvesti. Redna cena kombinacije vseh šestih terapij je 710 EUR.

2. Paket terapij InMode Body FX je odlična in najsodobnejša visokotehnološka rešitev za izboljšanje LOKALIZIRANO NAKOPIČENE MAŠČOBE IN LOKALIZIRANEGA CELULITA (manjši del stegen spredaj, manjši del stegen zadaj, zadnjica).

InMode Body FX je trenutno zlati standard na področju izboljšanja videza celulita in je pomembna pridobitev na naši kliniki. InMode BodyFX s pomočjo frakcionirane radiofrekvenčne energije prodira skozi kožo v podkožje, rezultati pa so izboljšan videz celulita, zmanjšanje maščobnih celic na tretiranem predelu, bolj napeta in bolj gladka koža. Za dosego optimalnih rezultatov terapije se izvede 6 zaporednih tretmajev v razmiku enega tedna do največ 14 dni.

Cena paketa 6 terapij za stegna (spredaj ali zadaj) ali zadnjico je 1200 EUR (redna cena posamezne terapije je 250 EUR).

3. Paket terapij InMode Morpheus Body predstavlja odlično visokotehnološko rešitev za ZATEZANJE IN POMLAJEVANJE KOŽE na telesu.  

InMode Morpheus Body je najnaprednejša radiofrekvenčna tehnologija, ki jo svetujemo vsem, ki si želite ali potrebujete izboljšati tonus kože na telesu, omiliti izgled strij na trebuhu in izboljšati stanje celulita. Pri terapiji z radiofrekvenčnim tokom, ki ga dovajamo v podkožna tkiva, spodbudimo in pospešimo tvorbo kolagena in preoblikujemo tkiva na celični ravni, z mikroiglivami, s katerimi prebadamo kožo, pa spodbudimo obnavljanje celic kože na površini. Najbolj pogosto tretiramo predele nad koleni, trebuh ter notranji in zunanji del stegen. Za dosego optimalnih rezultatov terapije se izvede 3 zaporedne tretmaje v razmiku 4-6 tednov. 

Cena paketa 3 terapij za majhno področje na telesu je 1000 EUR, cena paketa 3 terapij za veliko področje na telesu pa je 1400 EUR.  

Katera terapija za učvrstitev telesa in izboljšanje videza celulita je primerna za vas?

Katera terapija je najbolj primerna za vas, vam bodo glede na specifike problematičnih delov telesa (stegna ali zadnjica) svetovale naše estetske terapevtke na BREZPLAČNEM posvetu, na katerem vas bodo seznanile tudi s tem, kakšne rezultate lahko pričakujete od posamezne terapije.

Izkoristite odlično priložnost in poskrbite, da bo vaše telo pred pomladjo in poletjem v top formi!

Rezervirajte termin za brezplačen posvet ali že kar terapije!

Po naših izkušnjah bo povpraševanje po prostih terminih pred poletjem tudi letos izjemno, zato si zagotovite svoje termine čim prej!

Pokličite nas na 041 33 10 67

nam pišite na info@bozikov.com ali nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.