Klinika Božikov

Pripravite telo na poletje: Za čvrste noge ali zadnjico ter izboljšan videz celulita!

Pred skokom v kratka krila, kratke hlače in kopalke vam lahko pomagamo pri učvrstitvi vašega telesa in izboljšanju videza celulita z našimi visokotehnološkimi napravami! 

Na Kliniki Božikov vas do konca junija 2022 pričakujemo s posebno predpoletno ponudbo paketov tretmajev, s katerimi vam bomo pomagali pri tem, da boste sezono kratkih kril, kratkih hlač in kopalk pričakali v najboljši formi: s čvrstimi stegni, zadnjico ter z izboljšanim videzom celulita!

Zakaj imamo celulit?

Celulit je normalno stanje ženskega podkožja. Na njegovo izraženost vplivajo:

  • hormonska neravnovesja
  • staranje
  • genetika
  • nezdrava prehrana
  • kajenje
  • pomanjkanje telesne aktivnosti
  • spol (pri ženskah je celulita več in je lahko bolj viden).

Glavni krivec za izraženost celulita (tudi pri suhih osebah) je estrogen, ki povzroča neenakomerno nalaganje maščobnih celic v podkožju ter sestave vezivnega tkiva. Ko se maščobno tkivo v podkožju zadebeli, se zmanjša pretok limfe med celicami, zato odpadne snovi in prosti radikali zastajajo v podkožju. Prosti radikali uničujejo celice kolagena in elastina, s tem pa se zmanjšuje kakovost vezivnega tkiva. Ker so celice veziva in kože oslabljene, maščobne celice iz globljih plasti silijo proti površju in so vidne v obliki pomarančne kože. Deli telesa, ki so najbolj dovzetni za celulit, so trebuh, boki, stegna in zadnjica, pa tudi roke (nadlahti), zatilje in predel pod brado.

Celulit se torej lahko pojavi pri vsakem posamezniku, ne glede na stopnjo njegove/njene telesne aktivnosti. In prav tukaj nastopijo naše visoko tehnološke naprave, s katerimi izboljšujemo videz celulita, stopimo odvečne maščobne celice, izboljšamo tonus tkiv, napnemo kožo in izboljšamo njeno teksturo.

Nad slab tonus tkiv in celulit z našimi visokotehnološkimi napravami!

V tokratni posebni predpoletni ponudbi sta na voljo dve možnosti tretiranja stegen ali zadnjice in na njih izraženega celulita:

1. Paket kombinacije terapij Exilis Ultra & LPG je primeren za izboljšanje videza celulita ter izboljšanje tonusa tkiv na VEČJI POVRŠINI TELESA (celotna stegna spredaj ali celotna stegna zadaj ali celotna zadnjica).

Exilis Ultra je zelo učinkovit neoperativni lepotni tretma za učvrstitev tkiv in izboljšanje izgleda celulita na problematičnih delih telesa, kjer ga ne moremo uspešno odpraviti niti z vadbo niti z uravnoteženo prehrano. Terapija, ki temelji na zunanji radiofrekvenci, je na sprednji ali zadnji strani stegen ali zadnjici še posebej učinkovita v kombinaciji z napravo LPG, s katero dodatno stimuliramo celice, da obnovijo kožo od znotraj in jo pomladijo.

Predpoletna cena paketa je 550 EUR in vsebuje tri 45-minutne terapije Exilis Ultra in tri 45-minutne terapije LPG endermologije (skupaj 6 terapij), ki so razdeljeni na tri obiske v razmaku približno dva tedna.  Skupaj je potrebno za en obisk v vašem koledarju rezervirati dve uri. V ceno paketa je že vključen tudi triko za LPG endermologijo, brez katerega terapije ni mogoče izvesti. Redna cena kombinacije vseh šestih terapij je 710 EUR.

2. Paket terapij InMode Body FX je odlična in najsodobnejša visokotehnološka rešitev za izboljšanje LOKALIZIRANO NAKOPIČENE MAŠČOBE IN LOKALIZIRANEGA CELULITA (manjši del stegen spredaj, manjši del stegen zadaj, zadnjica).

InMode BodyFX je trenutno zlati standard na področju izboljšanja videza celulita in je najnovejša pridobitev na naši kliniki. InMode BodyFX s pomočjo frakcionirane radiofrekvenčne energije prodira skozi kožo v podkožje, rezultati pa so izboljšan videz celulita, zmanjšanje maščobnih celic na tretiranem predelu, bolj napeta koža, bolj gladka koža. Za dosego optimalnih rezultatov terapije se izvede 6 zaporednih tretmajev v razmiku enega tedna do največ 14 dni.

Predpoletna cena paketa 6 terapij za stegna (spredaj ali zadaj) ali zadnjico je 1200 EUR (redna cena posamezne terapije je 250 EUR).

Katera terapija za učvrstitev telesa in izboljšanje videza celulita je primerna za vas?

Katera terapija je bolj primerna za vas, vam bodo glede na specifike problematičnih delov telesa (stegna ali zadnjica) svetovale naše estetske terapevtke na BREZPLAČNEM posvetu, ki vas bodo seznanile tudi s tem, kakšne rezultate lahko pričakujete od ene ali druge terapije.

Izkoristite odlično priložnost in poskrbite, da bo vaše telo pred poletjem v top formi!

Rezervirajte termin za brezplačen posvet ali že kar terapije!

Povpraševanje po prostih terminih pred poletjem je izjemno, zato si zagotovite svoje termine čim prej!

Pokličite nas na 041 33 10 67

nam pišite na info@bozikov.com ali nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.