Klinika Božikov

Spočite in pomlajene v poletje: Z dermalnimi polnili do svežega in mladostnega videza obraza

Obraz je zrcalo naše notranjosti in vizitka v vseh naših medsebojnih odnosih. Poskrbite tudi zanj in mu povrnite svež in mladosten videz!

Na Kliniki Božikov vas do 15. avgusta 2020 pričakujemo s posebno ponudbo za pomlajevanje obraza z dermalnimi polnili s hialuronsko kislino. Pomlajevanje s hialuronsko kislino je neinvaziven, naraven, varen in najbolj učinkovit način, da na obrazu izbrišemo podočnjake, večje ter manjše gube, povrnemo izgubljeni volumen lic in ustnic ter koži povrnemo elastičnost in mehkobo.

Obraz in staranje

Obraz je najbolj izpostavljen del našega telesa in na njem se najbolj evidentno kažejo znaki staranja. Koža in pod njo ležeča mehka tkiva atrofirajo, se zmanjšujejo in tanjšajo. Takšna tkiva se čedalje težje upirajo tudi delovanju gravitacije. Posledično se pojavijo podočnjaki, različne gube, med katerimi so najbolj tipične nazolabialne in marionetne gube, lica izgubijo svoj nekdanji volumen, stanjšajo se ustnice, lahko se zmanjša tudi brada.

Kako obrazu povrniti energijo in sijaj?

V času, ko se naša vitalna in aktivna doba podaljšujeta, se upadel in zguban obraz, povečani podočnjaki in gube pogosto ne skladajo z našo notranjostjo in nam celo sugerirajo, da smo utrujeni, neprespani in stari, čeprav se pogoste ne počutimo tako. Zahvaljujoč sodobnim estetskim metodam je mogoče z neinvazivnimi posegi obrazu povrniti energijo in sijaj, ne le na videz, ampak tudi biološko in konkretno, prek biostilmulacije tkiv s hialuronsko kislino. Na ta način pa ne pomladimo le zunanjega izgleda, ampak kar je še pomembnejše, izboljšamo tudi notranje počutje in dvignemo našo samozavest ter naše zadovoljstvo s samim seboj.

Izkoristite to priložnost in vašemu obrazu povrnite nekdanjo svežino in vitalnost na neinvaziven, naraven in učinkovit način – s polnili s hialuronsko kislino. Svoj termin lahko rezervirate prek obrazca spodaj, na info@bozikov.com ali po telefonu 041 33 10 67.

Kaj je hialuronska kislina?

Hialuronska kislina je naravna molekula, ki je naravno prisotna na različnih delih našega telesa in se s staranjem in izpostavljanjem škodljivim dejavnikom izgublja. Z uporabo dermalnih polnil, ki vsebujejo hialuronsko kislino, lahko obrazu, pri katerem je prišlo do zmanjšanja oziroma atrofije tkiv, na naraven, učinkovit in varen način povrnemo izgubljeni volumen in elastičnost tkiv ter na ta način dosežemo bistveno bolj mladosten videz obraza.

Na naši kliniki uporabljamo dermalna polnila svetovno priznanih znamk Juvederm, Teosyal ter Restylane, ki so se izkazala kot izredno varna, dolgotrajna in učinkovita.

Kako poteka pomlajevanje obraza z dermalnimi polnili s hialuronsko kislino?

Skrbna in natančna analiza obraza je prvi in ključni korak pri postopku pomlajevanja s hialuronsko kislino. V tem koraku se določijo predeli obraza, ki so ključni, da pri posegu apliciranja polnili z najmanjšo količino dosežemo največji učinek.

Na določenih mestih se pred injiciranjem po potrebi nanese anestetično kremo, s čimer se izognemo bolečini ob injiciranju. S sterilno tehniko nato opravimo injiciranje polnila v izbrani del obraza. Celoten postopek v povprečju traja od 30 minut do največ eno uro. Ker je pomlajevanje obraza z dermalnimi polnili s hialuronsko kislino minimalno invaziven estetski postopek, se lahko takoj po tretmaju vrnete k vsakdanjim opravilom.

Učinek polnil s hialuronsko kislino traja od 1-3 let. Trajanje je odvisno od starosti in strukture kože, mesta aplikacije, življenjskega sloga ter od vrste uporabljenega polnila. Hialuronska kislina se po naravni poti in določenem času razgradi.

Če v razmaku 1-2 let redno uporabljamo dermalna polnila s hialuronsko kislino, na ta način delujemo preventivno in preprečimo, da bi nekateri znaki staranja sploh nastali.

Privoščite svojemu obrazu osvežitev in pomladitev ter si zagotovite svoj termin še danes: za rezervacijo termina izpolnite obrazec spodaj ali nam pišite na info@bozikov.com

Cena pomlajevanja obraza z dermalnimi polnili s hialuronsko kislino

V tokratni ponudbi vam je osvežitev in pomladitev obraza z dermalnimi polnili s hialuronsko kislino na voljo po akcijski ceni 320 EUR za en mililiter. 1 mililiter polnila je običajno dovolj za pomlajevanje ustnic, za ostale predele pa se ponavadi viden rezultat pokaže le z uporabo vsaj dveh mililitrov ali več.

Želite izvedeti več o ponudbi?

Ne odlašajte s skrbjo za obraz – pravočasno poskrbite za svež in mladosten videz! 

 

Pokličite nas na 041 33 10 67

ali nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.