Klinika Božikov

Veseli december na Kliniki Božikov!

December je čas veselja, radosti, prijaznosti in obdarovanj. In v letošnjem veselem decembru vas na Kliniki Božikov pričakujemo z drobno pozornostjo! Preprosto zato, ker si to zaslužite!

Ob vplačilu katerega koli neinvazivnega tretmaja ali paketa za pomlajevanje obraza ali preoblikovanja telesa (lasersko odstranjevanje dlak, medicinski microneedling z Dermapenom 4, frakcionirana radiofrekvenca z InMode Morpheus 8, Exilis Ultra za obraz, Exilis Ultra za telo, kriolipoliza s 360° CLATUU tehnologijo, ulterapija z Ultraformerjem III, LPG endermologija) ali ob vplačilu tretmaja z dermalnimi polnili s hialuronsko kislino v mesecu decembru vam podarjamo darilce v vrednosti 40 EUR: kremo Dermaceutic Sunceutic 50+ Tinted.

Pod izdelek se podpisuje Dermaceutic, vrhunska francoska blagovna znamke visoko kakovostnih in učinkovitih izdelkov za nego kože, ki temeljijo na znanstveno podprtih raziskavah za spodbujanje naravnih moči kože. Priporočajo ga naše estetske strokovnjakinje, saj je skrb za kožo in z njo zaščita pred soncem tudi pozimi še kako pomembna!

Dermaceutic SUN CEUTIC 50+ Tinted je dnevna krema prosti staranju s SPF 50 zaščito z mikromineralnimi filtri. Vsebuje hialuronsko kislino, aloe vero in EGF (močne celične stimulatorje). 

Primerna je za:

  • dehidrirano, mešano, normalno in zrelo kožo
  • pigmentacije
  • kožo, kjer so vidni prvi znaki staranja.

Veselimo se vašega obiska – rezervirajte svoj termin čim prej, saj se prosta mesta hitro polnijo!

Pokličite nas na 041 33 10 67

nam pišite na info@bozikov.com ali nas kontaktirajte s pomočjo spodnjega obrazca

Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.