Pomlajevanje obraza z Exilis Ultra

Neinvazivno pomlajevanje obraza z aparatom Exilis Ultra je pravi tretma za vas, če želite vaši upadli in utrujeni koži na obrazu povrniti čvrstost, napetost in energijo, a niste naklonjeni lepotnim kirurškim posegom, kot je denimo facelift. Exilis Ultra je najnovejši tehnološki aparat enega vodilnih svetovnih proizvajalcev BTL Aesthetics, ki je namenjen in posebno prilagojen neinvazivnemu pomlajevanju obraza. Na naši kliniki ga imamo edini v Sloveniji.

Kako deluje neinvazivno pomlajevanje obraza z Exilis Ultra

Neivazivno pomlajevanje obraza z Exilis Ultra izvajamo z majhnimi nastavki, ki so primerni za tretmaje celega obraza ali le delov obraza, kot so lice, spodnje veke, pa tudi dekolte. Pri tretmaju delujemo na obraz s kombinacijo monopolarne radiofrekvence in modalnosti ultrazvoka, kar je najnaprednejša in najnovejša tehnologija neinvazivnega pomlajevanja obraza.

Exilis Ultra z zategovanjem kože in stimulacijo kolagena mehča gube in pripomore k oblikovanju finih linij obraza. Na vratu kožo zategne in zgladi ter s tem zmanjša tudi odvečno kožo pod brado. Pri mnogih pacientih ga uporabljamo kot učinkovito, nekirurško alternativo pomlajevanja obraza, predvsem namesto facelifta.

Posamezen tretma polmajevanja obraza z Exilis Ultra traja od 30 do 45 minut. Je prijeten in neboleč, po njem se lahko takoj vrnete k vsakodnevnim opravilom.

Neinvazivno pomlajevanje obraza z aparatom Exilis Ultra

Pomlajevanja obraza z Exilis Ultra: Rezultati

Prve spremembe pomlajevanja obraza z Exilis Ultra so opazne že po prvem tretmaju, konkretnejši rezultati pa po treh mesecih. V povprečju je za končni rezultat potrebnih šest tretmajev, vendar je količina le teh odvisna od ohlapnosti kože vsake posameznice. omlajevanja obraza z Exilis Ultra

Pomlajevanje obraza z Exilis Ultra: Cena

Cene neinvazivnega pomlajevanja obraza z Exilis Ultra so različne, odvisno od tega, kateri del obraza želimo pomladiti oz. če želimo pomladiti več delov hkrati.

  • Predel okrog oči              80 €
  • Predel okrog ust              80 €
  • Obraz                                140 €
  • Vrat                                   100 €
  • Dekolte                             120 €
  • Obraz in vrat                   150 €
  • Obraz, vrat in dekolte   200 €

Želite izvedeti več o tretmaju?

Za več informacij o neinvazivnem pomlajevanju obraza z Exilis Ultra nam pišite ali nas pokličite.

E-naslov: info@bozikov.com

Tel. št.: 041 33 10 67